Φωτογραφία του Razer Phone 2 δείχνει ελάχιστες διαφορές με το αρχικό Razer

φωτογραφία razer phone 2, Φωτογραφία του Razer Phone 2 δείχνει ελάχιστες διαφορές με το αρχικό Razer

Το Razer Phone 2 έκανε την εμφάνισή του και δείχνει το σχεδιασμό του ο οποίος παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το αρχικό Razer Phone και τη Razer να έχει ήδη επιβεβαιώσει πως αναπτύσσει το επόμενο gaming smartphone.

Η Razer έχει επιβεβαιώσει την ανάπτυξη του Razer Phone 2, το οποίο φαίνεται να εμφανίζεται σε φωτογραφία και δείχνει το σχεδιασμό του νέου gaming smartphone, το οποίο με την πρώτη ματιά είναι σχεδόν ίδιο με το αρχικό μοντέλο. Βάζοντας τη μια σύσκευή δίπλα στην άλλη βλέπουμε πως διατηρείται ο ίδιος “αυστηρός” σχεδιασμός ενώ αν θέλουμε να εντοπίσουμε κάποιες διαφορές, θα δούμε πως η selfie κάμερα είναι σε λίγο πιο μακρινή απόσταση από τον αισθητήρα εγγύτητας ενώ τα bezel δείχνουν να είναι λιγότερο λεπτά από αυτά του πρώτου Razer Phone.

Φήμες έχουν αναφέρει πως το Razer Phone 2 θα ενσωματώσει τον Chroma LED φωτισμό, χαρακτηριστικό στοιχείο της εταιρείας ειδικά στα μηχανικά πληκτρολόγιά της, για τις ειδοποιήσεις που λαμβάνει ο χρήστης, ενώ αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, τα πρώτα benchmark έδειξαν πως θα διαθέτει οθόνη με ανάλυση Quad HD 2560×1440 pixel σε αναλογία 16:9 και θα διατηρήσει την ίδια τεχνολογία IGZO LCD με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Τέλος, τα benchmark έχουν δείξει πως ο επεξεργαστής στο εσωτερικό της συσκευής είναι ο Qualcomm Snapdragon 845 μαζί με την Adreno 630 GPU, 8GB RAM, 512GB, λειτουργικό σύστημα Android 8.1.0 Oreo, και αν η φωτογραφία δείχνει όντως την πραγματική συσκευή, τότε η ημερομηνία “10 Οκτωβρίου” που αναγράφεται στην οθόνη ενδέχεται να είναι και η ημερομηνία της παρουσίασης του Razer Phone 2.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Γιατί κάποιος να δώσει τόσα λεφτά για ένα κινητό που το μόνο θετικό που έχει είναι έναν δυνατό επεξεργαστή για να παίζεις παιχνίδια?Στα υπόλοιπα είναι άθλιο.Με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλή βαρβάτη κονσόλα και 2-3 καλά παιχνίδια και σου μένουν και ρέστα.Χωρίς νόημα η κυκλοφορία του.

Ekimolaos

@GS
Επίσης τα καλύτερα ηχεία στη αγορά.
Κοίτα, αν το πας έτσι γιατί κάποιος να πάρει smartphone γενικά τότε; Παιχνίδια; PC/Console. Internet; PC/Tablet. Music; MP3 player (υπάρχουν ακόμα αυτά;). Το smartphone το παίρνεις για λίγο απ’όλα. Δεν αντικαθιστά κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.