Smartphones

Φωτογραφίες από το τζάμι της οθόνης των Galaxy S10 δείχνει πολύ λεπτά bezel χωρίς notch;

Πολλές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για τα Galaxy S10 όσο φτάνουμε προς το 2019, με το κύριο ερώτημα να είναι αν θα έχουν notch ή την Infinity-O display, με φωτογραφίες από το τζάμι της οθόνης τους να δείχνει τον πιθανό σχεδιασμό της.

Η αποκάλυψη σχετικά με το τζάμι της οθόνης αλλά και των προστατευτικών film για τα Galaxy S10 και S10 Plus έγινε από το γνωστό για τη διαρροή πληροφοριών στο twitter, Ice Universe. Οι φωτογραφίες δείχνουν πως η οθόνη θα έχει πολύ λεπτά bezel, με το chin στο κάτω μέρος να είναι μεγαλύτερο, ενώ στο πάνω μέρος φαίνεται πως υπάρχει εγκοπή στην οποία θα βρίσκεται το ακουστικό, εκτός και αν έχουμε κάποιου είδους notch με τη selfie κάμερα και τους αισθητήρες.

Ο σχεδιασμός που απεικονίζουν οι φωτογραφίες ίσως είναι μια ένδειξη πως η Samsung θα τοποθετήσει τους αισθητήρες και τη selfie κάμερα κάτω από την οθόνη, όπου δεν αποκλείεται να βρίσκεται και ο ultrasonic αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm. Επιπλέον, σύμφωνα με το Sammobile, το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, κίτρινο και πράσινο χρώμα, ενώ θα υπάρχει και μια έκδοση με έξι κάμερες συνολικά και υποστήριξη για σύνδεση στα δίκτυα 5G.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Νοεμβρίου 2018 8:14

Σχόλια

  • Να δουμε πως θα το κραταμε σε οριζοντια προβολη.φενετε τελειο για να δουμε πως θα τα παει η μπαταρια και να βελτιωσει τα animation η samsung και την αποκριση αφης βλεπε iphone.

  • Αν κρίνω από την φοτο του άρθρου με την φοτο μέσα έχουν 2 διάφορες που δείχνουν ότι θα μοιράσουν το σασί με το τζαμί και θα τοποθετήσουν λογικά τις κάμερες τους αισθητήρες στο σασί για να κερδίσουν χορι στην οθόνη.

  • Mp @ στην απόκριση αφης νομιζω κ η Samsung στα note κ galaxy εχει κ αυτή κορυφαια.. Τωρα αν στα νεα iphone ειναι λιγο καλυτερη δεν ξέρω.. Το νεο Razer παντος εχει 120HZ οθονη κ την κανει πρωτοπόρα σε αυτον τον τομεα!!

  • ναι απο τα παλιοτερα ειδικα , πολυ καλυτερη. Εγω εντυπωσιαστηκα απο την αποκριση του mate 20 pro

  • Φωτης εχεις δικιο λαθος το περιεγραψα ενοω οταν πατας πανω σε μια εφαρμογη να ανιξει κανει μερικες φορες οχι παντα μια μικρη καθυστερηση ενω στα iphone γινεται ακαριαια.εκτος αμα στα s9 note 9 δεν συμβαινει αυτο δεν ξερω.

  • Παιδιά η Samsung παρουσίασε 4 καινούργιες οθόνες λύσεις του notch ...το infinity o όπου έχει μια μόνο τρύπα για την κάμερα ... το infinity u που έχει νοτς σταγόνα ... το infinity v που έχει νοτς πάλι σταγόνα ... και το new infinity το οποίο δεν έχει τπτ και Πορφύρης;Νώε έχει την κάμερα κάτω από την οθόνη ... πιστεύω στα s10 θα βάλει την new infinity χωρίς καθολου τρύπα κάμερας κλπ ... και στα φθηνά α και j κλπ θα χρησιμοποιήσει τις άλλες u-v-o

  • Όποιος παίρνει samsung (με oled) ξέρει αυτομάτως ότι αν του σπάσει η οθόνη η επισκευή μπορεί να στοιχίζει και πάνω από την μισή αξία του και χωρίς δυνατότητα επιλογής συμβατής. Υπερβολικά ακριβές οθόνες που είναι υπερβολικά εύθραυστες για το κόστος τους.

  • η κατάσταση με το μέγεθος έχει ξεφύγει και έχει διαρκώς και συνέχεια. Ελπίζω το ανθρώπινο είδος να εξελιχθεί και να μεγαλώσουν και οι παλάμες του.

    Αρχίζω και βλέπω το λαπτοπάκι μου με 11.6'' οθόνη ως μελλοντικό S15 plus.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.