Φωτογραφίες δείχνουν το αναδιπλούμενο πρωτότυπο smartphone της Samsung από το 2015

φωτογραφίες αναδιπλούμενο smartphone samsung 2015, Φωτογραφίες δείχνουν το αναδιπλούμενο πρωτότυπο smartphone της Samsung από το 2015

Η Samsung είχε κάνει μια πρώτη προσπάθεια στην κατασκευή αναδιπλούμενου smartphone το 2015, ονομάζοντας το εγχείρημα σαν “Project Valley”, με τις φωτογραφίες του πρωτότυπου smartphone που ακυρώθηκε, να έρχονται στη δημοσιότητα.

Το ότι η Samsung ακύρωσε την προσπάθειά της αναφορικά με το αναδιπλούμενο smartphone που είχε κατασκευάσει σαν πρωτότυπο το 2015, δεν την έχει σταματήσει να εργάζεται εκ νέου πάνω σε αυτό, με το φημολογούμενο Galaxy X να λέγεται πως θα αποκαλυφθεί στην MWC 2019 το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη, με την τελική του μορφή να παραμένει μυστήριο.

Το πρωτότυπο μοντέλο της Samsung μοιάζει αρκετά με το ZTE Axon M μιας και είναι περισσότερο ένα smartphone με διπλή οθόνη παρά ένα με μια αναδιπλούμενη οθόνη, και αυτό είναι το σημείο που οι γνώμες για την υλοποίηση αυτού του project διίστανται. Το ζητούμενο είναι να δούμε πως θα υλοποιηθεί η οθόνη που θα διπλώνει από τη Samsung αλλά και άλλους κατασκευαστές και το κατά πόσον θα εξυπηρετεί τον τελικό χρήστη έτσι ώστε να διαπιστωθεί το αν αυτή η νέα μορφή smartphone έχει θέσει στην αγορά.

Όσον αφορά το πως η Samsung παρουσίασε την πρότασή της το 2015, παρατηρούμε πως η μπροστινή κύρια οθόνη έχει αναλογία 16:9 που ήταν και η συνηθισμένη μορφή στα Samsung Galaxy που κυκλοφόρησαν πριν τα Galaxy S8. Επίσης, βλέπουμε πως υπάρχει μια δεύτερη οθόνη ίδιου μεγέθους που διπλώνει πίσω από τη συσκευή, όταν δεν είναι ανοιχτή στα αριστερά της κεντρικής οθόνης. Το prototype της Samsung ήταν μια συσκευή με αυξημένο πάχος η οποία στο κάτω μέρος υπήρχε η θύρα micro-USB καθώς και η υποδοχή για ακουστικά 3.5mm.

Η συσκευή έχει την κωδική ονομασία SM-G929F, αρκετά κοντά στην ονομασία του Galaxy S6 που ονομαζόταν SM-G920F, ενώ λαμβάνοντας υπ όψιν την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και το λειτουργικό σύστημα, μπορούμε να πούμε πως είναι κοντά στο Galaxy Note 5 το οποίο εμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2015.

φωτογραφίες αναδιπλούμενο smartphone samsung 2015, Φωτογραφίες δείχνουν το αναδιπλούμενο πρωτότυπο smartphone της Samsung από το 2015

φωτογραφίες αναδιπλούμενο smartphone samsung 2015, Φωτογραφίες δείχνουν το αναδιπλούμενο πρωτότυπο smartphone της Samsung από το 2015

φωτογραφίες αναδιπλούμενο smartphone samsung 2015, Φωτογραφίες δείχνουν το αναδιπλούμενο πρωτότυπο smartphone της Samsung από το 2015

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panikas

ΑΝ είναι αληθινό, πάλι καλά που δεν το έβγαλε, θα γελούσαν και τα τσιμέντα. Πάντως πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στην παρουσίαση ενός αναδιπλουμενου και αυτή η φωτό δεν είναι καθόλου τυχαία,που εμφανίστηκε τώρα. Θα πούμε βλέποντας το καινούργιο: πω πω κοίτα πρόοδο μέσα σε 4 χρόνια…

NtinosMD

αναδιπλουμενο smartphone …εμεις θελουμε αναδιπλουμενη οθονη. Μονο αναδιπλουμενη οθονη δεν το λες αυτο. Sorry αλλα κατω απ α6τον τον ορο αλλα φαναταζομαι προσωπικα. Για να δουμε τι θα παρουσιασουν κ θα ζητησουν 2χιλιαρικα λοιπον. Να γελαμε ολοι μας.

Makis

Ο μεντεσές τρίζει;

giorgosgek

θα θελει λαδωμα χαχαχ

Jimis

Οκ. 2 κινητά κολλημένα.. Στον μπαρμπα Νικολή τον πατέντα αν πας και του το πεις, στο έφτιαξε στο φτερό..
Ελα ας σοβαρευτούμε λίγο…

Μανώλης

όπιος ξέρει από ηλεκτροκόληση το φτιάχνει αυτό και σε άλλες μάρκες!!! χαχαχα!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Ηλεκτροκόληση λέει…. χαχαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.