Φωτογραφίες δείχνουν το iPhone SE 2 με γυάλινη πλάτη και υποδοχή 3.5mm ακουστικών

φωτογραφίες iphone se2 γυάλινη πλάτη θύρα 3.5mm ακουστικά, Φωτογραφίες δείχνουν το iPhone SE 2 με γυάλινη πλάτη και υποδοχή 3.5mm ακουστικών

Οι πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με το iPhone SE 2 δείχνουν ότι ενδεχομένως να πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωσή του, μιας και υπάρχουν αναφορές για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά και την εμφάνιση της συσκευής, μιας και φωτογραφίες το απεικονίζουν με γυάλινη πλάτη και διαθέσιμη την υποδοχή 3.5mm για χρήση ακουστικών.

Μαζικά έρχονται οι πληροφορίες για το διάδοχο του iPhone SE μιας και μετά την πληροφορία για την ύπαρξη του Α10 Fusion στο iPhone SE 2 αλλά χωρίς υποδοχή για τα ακουστικά να υπάρχει μια σχετική σύγχυση για το τι τελικά ετοιμάζει η Apple για το νέο μικρό iPhone , αφού αντικρούονται οι πληροφορίες.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες, εφόσον φυσικά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, βλέπουμε πως το iPhone SE 2 διατηρεί το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό του καθώς επίσης και την υποδοχή για τοποθέτηση 3.5mm ακουστικών, κάτι το οποίο θα χαροποιήσει αρκετούς.

Η κύρια διαφορά εντοπίζεται στην πλάτη της συσκευής όπου φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από γυαλί, κάτι το οποίο μπορεί να σημαίνει πως η συσκευή θα υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση. Επίσης, στην πίσω πλευρά της συσκευής υπάρχει αναγραφόμενη η λέξη iPhone χωρίς να εμφανίζεται κάποιο άλλο στοιχείο.

Παραμένει άγνωστο το τι τελικά θα πράξει η Apple σχετικά με την πιθανή κυκλοφορία του iPhone SE 2 και αν θα το δούμε πριν ή κατά τη διάρκεια του WWDC 2018 στις 4 Ιουνίου.

φωτογραφίες iphone se2 γυάλινη πλάτη θύρα 3.5mm ακουστικά, Φωτογραφίες δείχνουν το iPhone SE 2 με γυάλινη πλάτη και υποδοχή 3.5mm ακουστικών

φωτογραφίες iphone se2 γυάλινη πλάτη θύρα 3.5mm ακουστικά, Φωτογραφίες δείχνουν το iPhone SE 2 με γυάλινη πλάτη και υποδοχή 3.5mm ακουστικών

φωτογραφίες iphone se2 γυάλινη πλάτη θύρα 3.5mm ακουστικά, Φωτογραφίες δείχνουν το iPhone SE 2 με γυάλινη πλάτη και υποδοχή 3.5mm ακουστικών

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Koukoz

Η καλύτερη εταιρεία τέλος!!!!
Πουλάει Ο,ΤΙ θέλει,όπως θέλει, όσο θέλει ….. και το καλύτερο; Οι υπόλοιπες εταιρείες τρέχουν να την αντιγράψουν!
respect

VasiliS9edge

@Koukoz ετσι ακριβώς. Respect στην Apple. Όντως η καλύτερη εταιρία. Το ίδιο βέβαια κάνει και η Sony που εκεί και αν θέλει respect. Έχω ζορίζεται στις πωλήσεις δεν μειώνει τις τιμής της.

atix

Θα μπορούσαν να βγάλουν φωτογραφία του πρώτου iphone και να την δημοσιεύσουν… έτσι θα έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση και περισσότερα κλικς…

johny

Δεν νομίζω προσωπικά μπροστά να είναι έτσι γιατί απλά δεν..Θα ήθελα μπροστά να είναι ολόκληρη οθόνη χωρίς μπεζελς.ναι μεν θα είναι η οθόνη τεσσαρα,τουλάχιστον να είναι φουλ αν θέλει η apple να διορθώσει την κατάσταση στις πωλήσεις.

Don Mitso Mou

…..αν θέλει η apple να διορθώσει την κατάσταση στις πωλήσεις……

Κάποιος που ξύπνησε από κώμα και διάβασε πρώτα αυτό το άρθρο και κατ επέκταση αυτό το σχόλιο, θα νομίζει πως η Apple πάει για κλείσιμο. Τελικά το techblog γίνεται σιγά σιγά το pronews των τεχνολογικών ιστοσελίδων.

Makis

Τρίχες κατσαρές τρολιά…μία ζελατίνα έχουν βάλει από πίσω και καλά…έτσι είναι το σημερινό…

Άγγελος

Ευτυχισμένο 2011

giorgosgek

τι ηθελα και μπηκα σε αυτη την ειδηση….λυπαμαι….εμπρος πισω

Μανώλης

Από design, και το SE και αυτό αν ισχύει, ότι έχει περισέψει από το 2012 αλλά από χρησιμότητα και δύναμη μια χαρά αν συμβιβαστείς με μια μικρή οθόνη!!

Xarisgru

Ειναι τοσο fake η φωτογραφια που το μηλο απο πισω θα καλυψει ολο το κινητο

NikosAr

Δεινόσαυρος … χωρίς λόγο ύπαρξης και λόγο τιμής

ΝΙΚΟΣ

Γιατί γκρινιάζετε κύριοι? Έχει stock από καλουπάκια και πρέπει να τα δώσει. Έχει μείνει και αρκετός κόσμος με συσκευές των 4 ιντσών και ελπίζει ο Κούκ πως αν βγάλει πάλι 4 ιντσο θα τους ξαναδαγκώσει .

Agnostos13

@ΝΙΚΟΣ:
H Apple βγάζει 4-ίντσο 6 χρόνια τώρα… Τι πάλι λες;

Chris_BMW

@Agnostos13

Δεν τα ξερεις καλα φίλε ..
Οταν βγάλανε το I phone 5 παρήγαγαν καμία 500αρια μυρια καλούπια και για να μην τους μείνουν συνεχίζουν να βγάζουν το σχήμα αυτό μεχρι εξάντλησης των αποθεμάτων …

Αυτά μονο όσον αφορά την Apple..

Η Samsung τωρα που θα συνεχίσει το ίδιο ακριβώς σχέδιο για τριτη συνεχή χρονια ειναι γιατι αρέσει !! Κατάλαβες !!
Η Apple που πουλάει τα τριπλασια κομμάτια απο την εκάστοτε ναυαρχίδα της (σε σχέση με τη Samsung) κάθε χρόνο έχει στοκ καλούπια ενω η άλλη φτιάχνει καλούπια απο την αρχή !!!
Το κατάλαβες τωρα άγνωστε ;;

Agnostos13

@Chris_BMW:
Εγώ πάλι πιστεύω οτι έχει και καλούπια από iphone 4/4s και 3G/3Gs…οπότε λογικά το iphone X2 θα έχει 4” οθόνη και το iphone X3 θα έχει 3,5” οθόνη!

Επίσης το Apple Watch είναι προφανές οτι είναι από το stock του iPod nano 6g!

Agnostos13

Διόρθωση^^^

@Chris_BMW:
Εγώ πάλι πιστεύω οτι έχει και καλούπια από iphone 4/4s και 3G/3Gs…οπότε λογικά το iphone X2 θα έχει 3,5” οθόνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.