Φωτογραφίες δείχνουν το τζάμι της οθόνης των τριών Galaxy S10 που θα κυκλοφορήσουν;

Φωτογραφίες δείχνουν τζάμι οθόνης τριών Galaxy S10, Φωτογραφίες δείχνουν το τζάμι της οθόνης των τριών Galaxy S10 που θα κυκλοφορήσουν;
Αυτή τη φορά μπορεί να έχουμε και την πιο καθαρή εικόνα από το τζάμι που θα καλύπτει την οθόνη των Galaxy S10, S10+ αλλά και το S10 Lite το οποίο όπως φαίνεται θα έχει επίπεδη οθόνη, σε μια προσπάθεια της Samsung να προσεγγίσει όσους θέλουν έναν πιο flat σχεδιασμό.
Οι φωτογραφίες που εμφανίστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα Alibaba, το οποίο μετά από λίγο τις κατέβασε, δείχνουν τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης η οποία δεν έχει notch. Οι οθόνες των 6.1 και 6.4 ιντσών δείχνουν να έχουν αρκετά λεπτά bezel και curved σχεδιασμό, ενώ η μικρότερη από τις τρεις, φαίνεται πως είναι επίπεδη και να έχει μεγαλύτερα bezel από τις άλλες δύο.
Εκτός από την επίπεδη οθόνη, το φημολογούμενο βασικό Galaxy S10 Lite, θα έχει μονή selfie και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, μιας και τα S10 και S10+ θα διαθέτουν τριπλή και τετραπλή κάμερα αντίστοιχα, με τις φήμες να θέλουν το Galaxy S10+ να έχει διπλή selfie κάμερα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των καμερών σε έξι.
Όπως αναφέραμε, οι οθόνες δεν έχουν κάποιο notch και αυτό είναι ευχάριστο όχι μόνο για τους καταναλωτές οι οποίοι ποτέ δεν το συμπάθησαν, αλλά για τους κατασκευαστές θηκών και προστατετικών τζαμιών, μιας και μια οθόνη χωρίς notch και χωρίσματα είναι πιο ανθεκτική από αυτές που έχουν. Επιπλέον, στο πάνω μέρος της κάθε οθόνης είναι ορατή μια εγκοπή η οποία θα χρησιμεύει για την τοποθέτηση του ακουστικού μεταξύ της οθόνης και του σώματος της συσκευής, και μένει να δούμε πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση από τη Samsung για να διαπιστώσουμε τι από όλα αυτά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Φωτογραφίες δείχνουν τζάμι οθόνης τριών Galaxy S10, Φωτογραφίες δείχνουν το τζάμι της οθόνης των τριών Galaxy S10 που θα κυκλοφορήσουν;
Φωτογραφίες δείχνουν τζάμι οθόνης τριών Galaxy S10, Φωτογραφίες δείχνουν το τζάμι της οθόνης των τριών Galaxy S10 που θα κυκλοφορήσουν;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.