Φωτογραφίες δείχνουν το τζάμι της οθόνης των τριών Galaxy S10 που θα κυκλοφορήσουν;

Φωτογραφίες δείχνουν τζάμι οθόνης τριών Galaxy S10, Φωτογραφίες δείχνουν το τζάμι της οθόνης των τριών Galaxy S10 που θα κυκλοφορήσουν;
Αυτή τη φορά μπορεί να έχουμε και την πιο καθαρή εικόνα από το τζάμι που θα καλύπτει την οθόνη των Galaxy S10, S10+ αλλά και το S10 Lite το οποίο όπως φαίνεται θα έχει επίπεδη οθόνη, σε μια προσπάθεια της Samsung να προσεγγίσει όσους θέλουν έναν πιο flat σχεδιασμό.
Οι φωτογραφίες που εμφανίστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα Alibaba, το οποίο μετά από λίγο τις κατέβασε, δείχνουν τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης η οποία δεν έχει notch. Οι οθόνες των 6.1 και 6.4 ιντσών δείχνουν να έχουν αρκετά λεπτά bezel και curved σχεδιασμό, ενώ η μικρότερη από τις τρεις, φαίνεται πως είναι επίπεδη και να έχει μεγαλύτερα bezel από τις άλλες δύο.
Εκτός από την επίπεδη οθόνη, το φημολογούμενο βασικό Galaxy S10 Lite, θα έχει μονή selfie και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, μιας και τα S10 και S10+ θα διαθέτουν τριπλή και τετραπλή κάμερα αντίστοιχα, με τις φήμες να θέλουν το Galaxy S10+ να έχει διπλή selfie κάμερα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των καμερών σε έξι.
Όπως αναφέραμε, οι οθόνες δεν έχουν κάποιο notch και αυτό είναι ευχάριστο όχι μόνο για τους καταναλωτές οι οποίοι ποτέ δεν το συμπάθησαν, αλλά για τους κατασκευαστές θηκών και προστατετικών τζαμιών, μιας και μια οθόνη χωρίς notch και χωρίσματα είναι πιο ανθεκτική από αυτές που έχουν. Επιπλέον, στο πάνω μέρος της κάθε οθόνης είναι ορατή μια εγκοπή η οποία θα χρησιμεύει για την τοποθέτηση του ακουστικού μεταξύ της οθόνης και του σώματος της συσκευής, και μένει να δούμε πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση από τη Samsung για να διαπιστώσουμε τι από όλα αυτά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Φωτογραφίες δείχνουν τζάμι οθόνης τριών Galaxy S10, Φωτογραφίες δείχνουν το τζάμι της οθόνης των τριών Galaxy S10 που θα κυκλοφορήσουν;
Φωτογραφίες δείχνουν τζάμι οθόνης τριών Galaxy S10, Φωτογραφίες δείχνουν το τζάμι της οθόνης των τριών Galaxy S10 που θα κυκλοφορήσουν;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.