Φωτογραφίες του Lenovo Z5s αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα, έκδοση με Snapdragon 845 και 12GB RAM;

Φωτογραφίες Lenovo Z5s τριπλή κάμερα Snapdragon 845 12GB RAM, Φωτογραφίες του Lenovo Z5s αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα, έκδοση με Snapdragon 845 και 12GB RAM;

Ένα νέο smartphone της Lenovo θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του αύριο και φωτογραφίες στο Weibo αποκαλύπτουν το σχεδιασμό του αλλά και τις διαφορετικές εκδόσεις με flagship επεξεργαστή και μνήμη RAM που δεν έχουμε δει ξανά σε smartphone μέχρι σήμερα.

Μυστήριο καλύπτει την παρουσίαση του Lenovo Z5s, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο 18 Δεκεμβρίου, μιας και φημολογείται πως θα υπάρχει μια με επεξεργαστή Snapdragon 678 και μια η οποία θα ονομάζεται Lenovo Z5s Ferrari Edition με Snapdragon 845, και την ονοματολογία των smartphone σε συνδυασμό με κάποιο supercar να γίνεται μόδα. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε τα Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition, OnePlus 6T McLaren Edition και εφόσον οι πληροφορίες είναι σωστές, θα έχουμε το Lenovo Z5s Ferrari Edition.

Ρίχνοντας όμως μια ματιά σε αυτές τις συσκευές, έχουν κάτι νέο να φέρουν, και αυτό έχει να κάνει με την γρήγορη ταχύτητα φόρτισης αλλά και τη γρήγορη χρήση τους, μιας και τo Find X έρχεται με 8GB RAM, το OnePlus 6T McLaren Edition με 10GB και το Lenovo Z5s Ferrari Edition δείχνει πως διαθέτει 12GB RAM, θυμίζοντας περισσότερο ηλεκτρονικό υπολογιστή παρά smartphone.

Τέλος, οι φωτογραφίες δε δείχνουν μόνο την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, αλλά και τα χαρακτηριστικά του Z5s Ferrari Edition. Φαίνεται πως θα είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Snapdragon 845, 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο αλλά και πως θα είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως που θα διαθέτει 12GB RAM. Αλήθεια χρειαζόμαστε τόση μνήμη RAM στα smartphones;

Φωτογραφίες Lenovo Z5s τριπλή κάμερα Snapdragon 845 12GB RAM, Φωτογραφίες του Lenovo Z5s αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα, έκδοση με Snapdragon 845 και 12GB RAM;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο με τα ονόματα

George

Από Lenovo, είχα παλαιότερα το Lenovo p2. Πολύ καλό hardware για την τιμή του και εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας, χάρη στην μπαταρία των 5.000 ma που διάθετε και στον επεξεργαστή με την χαμηλή κατανάλωση. Ωστόσο από υποστήριξη software ήταν εντελώς απαράδεκτο. Το κινητό έρχονταν με Android 6 που δούλευε τέλεια. Με την αναβάθμιση όμως σε Android 7, δημιουργήθηκαν bugs για τα οποία η Lenovo δεν έβγαλε ποτέ αναβάθμιση για να τα διορθώσει. Τα χαρακτηριστικά που φαίνεται να έχει το νέο Lenovo Z5s μου αρέσουν, αρκεί να συνδυαστούν με μια μπαταρία χωρητικότητας τουλάχιστον 4.000 ma, dual SIM/, επέκταση μνήμης micro SD, και φυσικά μία λογική τιμή. Ελπίζω να έχει υπάρξει και κάποια πρόοδος στο θέμα των αναβαθμίσεων software.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.