Σταματάει τη παραγωγή iPhone 5c το εργοστάσιο της Foxconn. Ξεκινάει να φτιάχνει iPhone 5s

Πριν λίγους μήνες μάθαμε ότι η Apple έχει μειώσει σημαντικά τις παραγγελίες στα συνεργαζόμενα εργοστάσια που κατασκευάζουν το iPhone 5c, επειδή οι πωλήσεις ήταν σημαντικά χαμηλότερες του αναμενόμενου. Πριν λίγες μέρες, έγινε γνωστό επίσης ότι η εταιρεία με έδρα το Κουπερτίνο, έκοψε σημαντικά τις παραγγελίες της προς το εργοστάσιο της Foxconn, Zhengzhou. Το εργοστάσιο της Foxconn ενώ έχει δυνατότητα παραγωγής 50.000 τεμαχίων την εβδομάδα, έφτασε να παράγει 8.000 με 9.000 iPhone 5c την εβδομάδα.

Σύμφωνα με μία πιο πρόσφατη αναφορά, το εργοστάσιο της Foxconn, Zhengzhou θα σταματήσει εντελώς την παραγωγή του iPhone 5c. Αυτή την περίοδο γίνονται αλλαγές, ώστε να υποστηριχθεί η κατασκευή του iPhone 5s, για το οποίο η ζήτηση παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, αντισταθμίζοντας τις όποιες απώλειες έχει η εταιρεία από την μειωμένη ζήτηση για το iPhone 5c.

Φυσικά, η παραγωγή του iPhone 5c συνεχίζεται σε άλλα εργοστάσια στην Κίνα από εταιρείες που συνεργάζεται η Apple.

iPhone 5c, Σταματάει τη παραγωγή iPhone 5c το εργοστάσιο της Foxconn. Ξεκινάει να φτιάχνει iPhone 5s

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Έλα δεν το πιστεύω!

tiamat

στα 300 ευρω θα φυσαγε!!!!
ημουν το σαββατο σε μαγαζι με κινητα και στην μια ωρα που εκατσα για να κανω τα hands on μου στα νεα μοντελα ειδα πιτσιρικια να κανουν σα τρελα και να πριζουν τη μαμα τους να τους παρει ενα! βεβαια ,οι μαμαδες μολις βλεπανε τιμη (αν και μειωμενη σε προσφορα)παιρναν δρομο.

αυτο ειναι και το προβλημα του 5c και θα παει απατο.
δεν ειναι αρκετα καλο και ποιοτικο για να απευθυνεται στον μεσο apple consumer και δεν ειναι αρκετα φθηνο ωστε να ειναι προσιτο στα 15χρονα που το βλεπουν και κοβουν φλεβες!!

Glukoulis

Μια χαρά κινητό είναι.Είναι ελαφρώς καλύτερο απο το περσινό iphone5 μόνο που εξωτερικά τυλίγεται με πλαστικό και απευθύνεται κυρίως σε νέους.Η τιμή όμως είναι απαγορευτική,αλλά ας μην ξεχνάμε πως όταν αγοράζεις ένα προιόν,αγοράζεις εκτός από την συσκευή αυτή καθ’αυτή και το γενικότερο κύρος και brand quality που κουβαλά και στην περίπτωση της Apple είναι αρκετά υψηλό.

Αλέξανδρος Σ.

Ελαφρώς καλύτερο από το 5;; στο τι;; ποιος θα διάλεγε το 5c από το 5; η βασικά… Τι θα διαλεγαν πιο πολλοί;; 5 η 5c;;

Cj Georgio

Όταν βγει iphone με 5 οθόνη τότε θα το πάρω. Όχι μόνο εγώ αλλά και πολύς κόσμος.

Glukoulis

@Αλέξανδρος Σ., έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία,βελτιωμένη κάμερα (σύμφωνα με δημοσιεύματα) και νέο LTE chip.Φυσικά σε καθημερινή χρήση δεν θα διαπιστώσεις καμία αισθητή διαφορά,απλά αναφέρω ότι υπάρχουν κάποιες μικρο-βελτιώσεις σε σχέση με το 5.
Πάντως τα δύο κινητά (5c,5s) στοχεύουν σε διαφορετικό κοινό.Το πρώτο είναι για αυτούς που θέλουν μία πιο “παιχνιδιάρικη” αίσθηση στο καθημερινό τους εργαλείο και εμπιστεύονται την ποιότητα της Apple(μην θέλοντας να στραφούν σε ανταγωνιστικές προτάσεις που προσφέρονται ήδη).Ενώ το 5s είναι ένα εργαλείο που φωνάζει απο μακριά ότι πρόκειται για premium κατασκευή και στοχεύει σε όσους ο συνδυασμός ποιότητα κατασκευής-υλικά κατασκευής είναι πολύ ψηλά στην λίστα προτιμήσεων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.