Galaxy A9 Pro (2018): Με τέσσερις κάμερες και mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά;

galaxy a9 pro 2018 τέσσερις κάμερες mid range χαρακτηριστικά, Galaxy A9 Pro (2018): Με τέσσερις κάμερες και mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά;

Η Samsung έχει ήδη ανακοινώσει την παρουσίαση νέου Galaxy smartphone στις 11 Οκτωβρίου το οποίο φημολογείται πως είναι το A9 Pro (2018) με τέσσερις κάμερες και mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το μότο “4x fun” στην πρόσκληση του event της Samsung, πιθανόν να αφορά την παρουσίαση της πρώτης συσκευής παγκοσμίως που διαθέτει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος της. Αυτή ενδέχεται να είναι το Galaxy A9 Pro (2018), που απεικονίζεται στο concept render το οποίο έχει σχεδιαστεί βασισμένο σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούν, με τις πρώτες πληροφορίες σχετικά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής να έχουν διαρρεύσει.

Όσον αφορά την τετραπλή κάμερα, αυτή φαίνεται να αποτελείται από τον κύριο φακό των 24MP, έναν ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών στα 8MP και δύο zoom κάμερες των 10MP και 5MP, ενώ στην μπροστινή πλευρά της συσκευής θα υπάρχει selfie κάμερα στα 24MP καθώς και οθόνη AMOLED στις 6.28 ίντσες με ανάλυση Full HD+.

Στο εσωτερικό του A9 Pro (2018) οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για χρήση του επεξεργαστή Snapdragon 710 με τη Samsung να δείχνει πως προτιμά το Snapdragon 660, με επιλογή για 4GB ή 6GB RAM μαζί με 64GB ή 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, με τη μπαταρία της συσκευής να είναι χωρητικότητας 3720mAh και το λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo.

Στο concept renderd που έχει σχεδιαστεί, βλέπουμε πως η εμφάνιση του A9 Pro δεν αποκλείεται να είναι κοντά σε αυτήν του Galaxy A7 (2018), με τις τέσσερις κάμερες στην πλάτη της συσκευής και τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να είναι τοποθετημένος δίπλα από αυτές. Μένει να δούμε πως θα είναι ο τελικός σχεδιασμός του A9 Pro (2018) και αν θα είναι αυτό που θα παρουσιαστεί από τη Samsung στο προγραμματισμένο event στις 11 Οκτωβρίου.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γιωργος

καρναβάλι πατρινό! με συνδυασμό το site με το 80% των ειδήσεων να ειναι φήμες (άχρηστες για τον καθένα) και μόνο… μια χαρά!

zon

δεν το έχουμε πάρα γα…. με της κάμερες τώρα τελευταία, είπαμε να βράζει καλές φώτο αλλά μέχρι εκεί γουγλε φάση οχι 40 κάμερες τι είναι αυτό ρε ???

Δημητρης

Περισσοτερες καμερες την επομενη φορα

Agnostos13

Τι τρολλιά ζούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.