Galaxy A9 Pro (2018) με τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος, Snapdragon 710 και 4GB RAM;

galaxy a9 pro 2018 τέσσερις κάμερες snapdragon 710, Galaxy A9 Pro (2018) με τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος, Snapdragon 710 και 4GB RAM;

Η Samsung “φρεσκάρει” τη σειρά “A” με το Galaxy A9 Pro (2018), το οποίο αποτελεί μια mid-range συσκευή για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως θα είναι η πρώτη παγκοσμίως που θα διαθέτει τέσσερις κύριες κάμερες στο πίσω μέρος της.

Το νέο Galaxy A9 Pro (2018) δεν έχει διαρρεύσει σε κάποια φωτογραφία αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως θα μοιάζει εμφανισιακά με το Galaxy A9 Star και το Galaxy A7 (2018). Οι δύο αυτές συσκευές έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό την κάθετη διάταξη της κάμερας η οποία είναι διπλή για το A9 Star και ενδεχομένως τριπλή για το Α7, με τη Samsung να προσθέτει άλλον έναν φακό κάνοντας τη συσκευή να είναι η πρώτη με αυτό το συνδυασμό καμερών.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν πως το LED flash θα βρίσκεται τοποθετημένο κάτω από τις τέσσερις κάμερες, ενώ ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα έχει τετράγωνο σχήμα, όπως αυτός του A9 Star, και θα είναι τοποθετημένος στη μέση της πλάτης της συσκευής, η οποία θα είναι ελαφρώς κυρτή έτσι ώστε να “κάθεται” καλύτερα στο χέρι.

Εκτός αυτών των χαρακτηριστικών, το A9 Pro (2018) φημολογείται πως θα διαθέτει ξεχωριστό κουμπί Bixby, θα υπάρχει διαθέσιμη θύρα ακουστικών 3.5mm, ενώ στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 710 μαζί με 4GB RAM. Η τιμή του Galaxy A9 Pro (2018) δεν είναι γνωστή και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και ροζ gradient χρωματισμούς, φέρνοντας στο μυαλό τις αποχρώσεις του Huawei P20 και P20 Pro.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Όχι 710 ρε σαμσου

ΝΙΚΟΣ

Ότι κ να βάλουν οι κατασκευαστές, είναι αναπόφευκτο..Κορέστηκε η αγορά, μπούχτισε ο κόσμος κ το πάρτι πάει προς τέλος

mech.al.

Άρα μέχρι το Α5 θα φτάσει στο sd636… Εκείνα τα 845 πού υποσχέθηκαν στα midrange μοντέλα τι απέγιναν τελικά;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.