Galaxy M30 με οθόνη Infinity-U, Exynos 7885, 4GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 5000mAh;

Galaxy M30 Infinity-U Exynos 7885 τριπλή κάμερα μπαταρία 5000mAh, Galaxy M30 με οθόνη Infinity-U, Exynos 7885, 4GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 5000mAh;

Το Galaxy M30 ίσως είναι το high-end μοντέλο της νέας mid-range σειράς Galaxy M της Samsung, που θα αντικαταστήσει τις σειρές Galaxy J, On και C, με τις τελευταίες πληροφορίες να αποκαλύπτουν τα πιθανά χαρακτηριστικά του.

Πιο συγκεκριμένα, τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του mid-range smartphone της Samsung αναφέρουν ότι είναι εφοδιασμένο με οθόνη Infinity-U, όπου το notch θα έχει αυτό το σχεδιασμό και θα ενσωματώνει τη selfie κάμερα των 16MP. Το μέγεθος της οθόνης είναι στις 6.38 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 2220×1080 pixel ενώ οι κάμερες στο πίσω μέρος είναι τρεις και θα αποτελούνται από φακούς των 13MP και δύο των 5MP.

Σύμφωνα με την εμφάνιση του Galaxy M30 στο Geekbench, στο εσωτερικό της θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Exynos 7885 με 4GB RAM, λειτουργικό σύστημα Android 8.1.0 Oreo και μπαταρία με χωρητικότητα 5000mAh.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Μεγάλο φάουλ το Android 8.1.. 2019 έχουμε βάλτε το 9 αμέσως

Theo

Τιμούλα?

S0me0me

Αν βάλουν 9 θα πρέπει να το υποστηρίζουν αλλά 2 χρόνια μετά χαζοί είναι? Σου λέει βάλε 8.0 να πάρει άλλη μια έκδοση το πολύ και για σας… Κλασική τακτική Samsung για τηλέφωνα που δεν είναι ναυαρχίδα.

Mp

Στη εικονα του κινητου τα εικονιδια δεξια αριστερα ειναι απο την 9 εκδοση παντως,μηπως εχει γινει λαθος.

VasilisN9

@S0me0me άκυρο αυτό που λες. Η Samsung στα μοντέλα που βγαίνουν με παλιό λειτουργικό δινει 2 αναβαθμίσεις, αν όμως το εβγαζε κατευθείαν με το νέο λειτουργικό (το 9 στην προκειμένη περίπτωση ) θα έπαιρνε 1 αναβάθμιση.

Mp

Εχει γινει λαθος παιδια σε ολα τα site με την android 9 one ui βγενει

S0me0me

Αρχικά η εικόνα είναι concept το γράφει κιόλας!

Απ ότι διαβάζω αλλού κι εγώ μάλλον με την 9 θα βγει… Άρα πάλι σωστός βγαίνω. 1 αναβάθμιση θα πάρει μόνο ακόμα επειδή δεν είναι ναυαρχίδα κλασικά

Νίκος

Με αρχική στα 600ευρω δεν πάει πουθενά

Gp

Exynos 7885 εχει και το Α8. Βγαζουν μια καινοργια σχεδιαση κ πλασαρουν τον παλιο επεξεργαστη που κανονικα κοστιζει 250 ευρω σε τιμη γυρω στα 500. Ολο κ καποιο κοροιδο θα βρεθει να το παρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.