Galaxy Note 10 με κωδική ονομασία που παραπέμπει σε βελτιωμένο S Pen

galaxy note 10 κωδική ονομασία s pen, Galaxy Note 10 με κωδική ονομασία που παραπέμπει σε βελτιωμένο S Pen

Το Samsung Galaxy Note 9 παρουσιάστηκε στις 9 Αυγούστου, κυκλοφόρησε στις 24 του ίδιου μήνα και διέρρευσαν ήδη οι πρώτες φήμες για το Note 10, με τη Samsung να έχει ξεκινήσει την ανάπτυξή του.

Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό “The Bell” στη Νότιο Κορέα, η Samsung έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του Note 10 και του έχει δοθεί η κωδική ονομασία “Da Vinci”, κάτι που ενδεχομένως να παραπέμπει στην ακόμα πιο βελτιωμένη έκδοση του S Pen, εμπλουτίζοντάς το με ακόμα περισσότερες λειτουργίες.

Οι κωδικές ονομασίες είναι αυτές που δίνονται εσωτερικά στους συμμετέχοντες της ανάπτυξης μιας συσκευής και ενώ πολλές φορές δεν κρύβουν κάποιο “μήνυμα”, αυτή τη φορά πιθανολογείται πως η κωδική ονομασία “Da Vinci” σημαίνει πως θα έρθουν βελτιώσεις στο S Pen του Note 10, χωρίς φυσικά να είναι κάτι σίγουρο. Το ίδιο περιοδικό αναφέρει πως ο CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung, DJ Koh, είχε αναφέρει πως υπάρχει ένα χρονοδιάγραμα 2-3 ετών για την ανάπτυξη και βελτίωση του S Pen, κάτι το οποίο μπορεί να αρχίσει να γίνεται αρχίζοντας με το Galaxy Note του 2019.

Παρ’ όλα αυτά, η Samsung έχει χρησιμοποιήσει κωδικές ονομασίες που δεν παραπέμπουν σε κάποιο χαρακτηριστικό, με τα Galaxy S7/S8/S9 να έχουν κωδική ονομασία “Project Lucky”, “Project Dream” και “Project Star” αντίστοιχα, ενώ αναφορικά με το Note 10, σύμφωνα με το “The Bell”, υπάρχουν ήδη τα πρώτα σχέδια της συσκευής αλλά και δοκιμαστικά δείγματα αυτής, η οποία φαίνεται να διατηρεί την Infinity Display και να μην υπάρχει home button, το οποίο καταργήθηκε μετά τα Galaxy S7.

Τέλος, το 2019 αναμένεται να είναι μια σημαντική χρονιά για τη Samsung μιας και εκτός του Note 10, αναμένεται το επετειακό Galaxy S10, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone καθώς και η πρώτη 5G συσκευή της εταιρείας, ενώ δε θα πρέπει να ξεχάσουμε πως σύμφωνα με τον DJ Koh, η mid-range κατηγορία θα εμπλουτιστεί με high-end χαρακτηριστικά για να γίνουν πιο ανταγωνιστικά και προσιτά από τους καταναλωτές.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Ουσιαστικα η φετινη σειρα ειναι απλα μια ενδιαμεση μεταβατικη με τα πραγματικα κ ουσιαστικα νεα feautureακια να ερχονται του χρονου. Αν ειναι να δινεις 1000αρικακι ας τ δωσεις οταν υπαρχουν οντως καινοτομιες ( οπως τ αναδιπλωμενο – αν και θα ειναι 1st gen. με οτι και να συνεπαγεται αυτο ). Με τετοιες τιμες εκκινησης πρεπει να δινει κατι που θα αξιζει οντως τη μεταβαση δωσε μωρη IR blaster κ ασε το face recognition. Τι να κανω τ κινητο αν αναγνωριζει τη φατσα μου αν δν μπορει να χειριζεται το ερκοντισιον που το εκλεισε ο τσιφουτης εργοδοτης στ γραφειο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.