Samsung Galaxy Note 6: Πληροφορίες για αντοχή στο νερό και σκάνερ ίριδας

Στις φετινές ναυαρχίδες Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, η Samsung έφερε πίσω την πιστοποίηση IP68, η οποία βρισκόταν στο Samsung Galaxy S5 και τα κάνει ανθεκτικά στο νερό. Οι πληροφορίες τη θέλουν να κάνει και τη σειρά Note αδιάβροχη.

Σύμφωνα με το Sammobile, το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 6 θα έχει την ίδια πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη. Θα έχει τη δυνατότητα να βυθιστεί σε ενάμιση μέτρο νερό για μισή ώρα. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε αυτό θα είναι το πρώτο phablet της Samsung με αντοχή στο νερό (αν και υπάρχει το 5.5 ιντσών Samsung Galaxy S7 edge).

Επιπλέον, για όσους θεωρούν ξεπερασμένο τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος ως μέθοδο ξεκλειδώματος του κινητού, υπάρχει πιθανότητα να μπει σκάνερ ίριδας. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η Samsung εισήγαγε στην Ινδία για δοκιμές 200 κομμάτια “Iris Cam” και αναφέρεται ότι δοκιμάζονται για την Samsung Mobile. Φυσικά δεν αναφέρεται πουθενά το Samsung Galaxy Note 6, αλλά αυτή είναι η επόμενη ναυαρχίδα που περιμένουμε.

Για το Samsung Galaxy Note 6 έχει ακουστεί ότι μπορεί να φορά οθόνη 5.8 ιντσών, μνήμη RAM 6GB και να ανακοινωθεί τον Ιούλιο με Android N. Όλα αυτά όμως είναι ακόμη φήμες και κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

samsung galaxy none 6, Samsung Galaxy Note 6: Πληροφορίες για αντοχή στο νερό και σκάνερ ίριδας

samsung galaxy none 6, Samsung Galaxy Note 6: Πληροφορίες για αντοχή στο νερό και σκάνερ ίριδας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
...

Σιγα μην βαλουν σαρωτη ιριδας. Ετσι ελεγαν και για το s7

Βασίλης

Ευρώπη θα το φέρουν ή την σνομπάρουν επειδή δεν κάνει τις πωλήσεις που θέλουν στα note? Άραγε ποιος να είναι ο λόγος που δεν εξέλιξαν τον σχεδιασμό του s5 που ήταν και αδιάβροχο και είχε και αποσπώμενη μπαταρία?

Tek nick

Ότι και να κάνει Samsung θα παραμείνει και πάντα άσχημο…………..!

Chris

Ναι μωρέ κακάσχημα τα Samsung. Ειδικά το note. Χρέπι. Άιντε άιντεεεεε

anwnymous

Μην τσιμπάτε με τα troll, απλά αγνοήστε τα.

Sotiris

Περιμένουμε με ανυπομονησία τον βασιλιά των smartphones. Μακάρι να επιβεβαιωθούν τα 6gb ram. Σκάνερ ίριδας κτλ παντελώς αδιάφορα.

Γιώργος Κ.

Είχα note 3 κι ήθελα να πάω στο 5 αλλα με κράτησαν πίσω 3 πράγματα: η μη αποσπώμενη μπαταρία, η έλλειψη κάρτας μνήμης και το προβληματικό multitasking. Αν διορθωθούν / υπάρξουν αυτα στο 6 πάει για day one

giannos

Παιδιά κάτι άσχετο. Είμαι ανάμεσα στο λουμια 950 και στο λουμια 950χλ. Πιο μου προτείνετε? Δεν έχω θέμα με το μέγεθος του κινητού

s6_edge_+

αν θες multitasking τοτε παρε s7 egde αλλιως περιμενε το note με exynos

AndroGen

@giannos, Pare Galaxy Note 6…

Ανακιν

Πάντως για σκανερ ίριδας έχουν από το s5 που λένε ότι θα βάλουν αν και δεν το βλέπω καθόλου χρήσιμο τα κινητά είναι τέλεια και η ποιότητα της Samsung εξαιρετικη

Αλέξανδρος

Μα καλά, ούτε το Samsung Galaxy Note 5 δεν έχει έρθει στην Ελλάδα !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.