Galaxy Note 7 Refurbished: Αυτή είναι η ανακατασκευασμένη έκδοση;

Galaxy Note 7 refurbished, Galaxy Note 7 Refurbished: Αυτή είναι η ανακατασκευασμένη έκδοση;

Μετά την οριστική παγκόσμια ανάκληση του Galaxy Note 7 το περασμένο Φθινόπωρο, οι περισσότεροι πίστευαν πως η συσκευή είχε περάσει στα βιβλία της ιστορίας. Από τις αρχές του έτους όμως υπάρχουν αναφορές για την κυκλοφορία μιας ανακατασκευασμένης έκδοσης του τελευταίου Note με μικρότερη, πλήρως ασφαλή μπαταρία, ενώ τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά θα ήταν ίδια με το προβληματικό phablet.

Tο ανακατασκευασμένο Note φάινεται να έχει αναγραμμένο το γράμμα “R” στο πίσω μέρος του, κάτω δεξιά. Με αυτό τον τρόπο η συσκευή ξεχωρίζει από τα προηγούμενα Note 7 μοντέλα, μερικά εκ των οποίων πιθανόν να κυκλοφορούν ακόμα στον κόσμο. Από εκεί και πέρα, το design μοιάζει ίδιο με εκείνο των αρχικών εκδόσεων, όπως προαναφέρθηκε. Αν όντως οι εικόνες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε η επίσημη ανακοίνωση του κινητού ίσως λάβει χώρα σύντομα. Είναι άγνωστο το ποιες αγορές θα υποδεχθούν την refurbished πρόταση της Samsung. Το σίγουρο είναι πως αναμένεται περιορισμένο απόθεμα και μια παγκόσμια διάθεση είναι απίθανη.

Μεγάλο ερωτηματικό προκαλεί η σημασία του γράμματος “R”. Βέβαια, οι φήμες ήθελαν το smartphone να ονομάζεται Note 7R (R για refurbished), κάτι που εξηγεί και την παρουσία του γράμματος στο πίσω μέρος. Πρόσφατα όμως αρκετές πληροφορίες υποδείκνυαν την τελική ονομασία του κινητού ως Note FE (FE για Fandom Edition), με την Samsung να εγκαταλείπει εντελώς το “7” από τις γενιές των Galaxy Notes.

Την απάντηση θα δώσει η ίδια η Sammy όταν ανακοινώσει το phablet, αν φυσικά οι φωτογραφίες απεικονίζουν το ανακατασκευασμένο Note 7 και δεν είναι προϊόν photoshop.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.