Galaxy Note 7 Refurbished: Αυτή είναι η ανακατασκευασμένη έκδοση;

Galaxy Note 7 refurbished, Galaxy Note 7 Refurbished: Αυτή είναι η ανακατασκευασμένη έκδοση;

Μετά την οριστική παγκόσμια ανάκληση του Galaxy Note 7 το περασμένο Φθινόπωρο, οι περισσότεροι πίστευαν πως η συσκευή είχε περάσει στα βιβλία της ιστορίας. Από τις αρχές του έτους όμως υπάρχουν αναφορές για την κυκλοφορία μιας ανακατασκευασμένης έκδοσης του τελευταίου Note με μικρότερη, πλήρως ασφαλή μπαταρία, ενώ τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά θα ήταν ίδια με το προβληματικό phablet.

Tο ανακατασκευασμένο Note φάινεται να έχει αναγραμμένο το γράμμα “R” στο πίσω μέρος του, κάτω δεξιά. Με αυτό τον τρόπο η συσκευή ξεχωρίζει από τα προηγούμενα Note 7 μοντέλα, μερικά εκ των οποίων πιθανόν να κυκλοφορούν ακόμα στον κόσμο. Από εκεί και πέρα, το design μοιάζει ίδιο με εκείνο των αρχικών εκδόσεων, όπως προαναφέρθηκε. Αν όντως οι εικόνες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε η επίσημη ανακοίνωση του κινητού ίσως λάβει χώρα σύντομα. Είναι άγνωστο το ποιες αγορές θα υποδεχθούν την refurbished πρόταση της Samsung. Το σίγουρο είναι πως αναμένεται περιορισμένο απόθεμα και μια παγκόσμια διάθεση είναι απίθανη.

Μεγάλο ερωτηματικό προκαλεί η σημασία του γράμματος “R”. Βέβαια, οι φήμες ήθελαν το smartphone να ονομάζεται Note 7R (R για refurbished), κάτι που εξηγεί και την παρουσία του γράμματος στο πίσω μέρος. Πρόσφατα όμως αρκετές πληροφορίες υποδείκνυαν την τελική ονομασία του κινητού ως Note FE (FE για Fandom Edition), με την Samsung να εγκαταλείπει εντελώς το “7” από τις γενιές των Galaxy Notes.

Την απάντηση θα δώσει η ίδια η Sammy όταν ανακοινώσει το phablet, αν φυσικά οι φωτογραφίες απεικονίζουν το ανακατασκευασμένο Note 7 και δεν είναι προϊόν photoshop.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.