Galaxy Note 7R: Θα κοστίζει 50% λιγότερο από το αρχικό μοντέλο

refurbished galaxy note 7, Galaxy Note 7R: Θα κοστίζει 50% λιγότερο από το αρχικό μοντέλο

Η Samsung έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του refurbished Samsung Galaxy Note 7, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε δώσει περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που φυσικά ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι η τιμή που θα έχει το κινητό μετά την επανακυκλοφορία του.

Σύμφωνα με τις σημερινές πληροφορίες, που επικαλούνται πηγές εκ των έσω, η τιμή του Samsung Galaxy Note 7 θα είναι μειωμένη κατά 50% από αυτή που είχε όταν κυκλοφόρησε το 2016.

Στέλεχος της Samsung φέρεται να δήλωσε ότι η εταιρεία δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς. “Σχεδιάζουμε να λανσάρουμε το κινητό πριν από το Galaxy Νote 8, που θα έρθει αργότερα μέσα στη χρονιά”.

Πρόσφατες πληροφορίες έκαναν λόγο για τιμή στα 620 δολάρια στη Ν. Κορέα, αλλά αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε η τιμή του Note 7 θα είναι περί τα 440 δολάρια.

Τέλος, πολλές πηγές αναφέρονται στο κινητό ως Samsung Galaxy Note 7R, λέγεται ότι θα έχει μικρότερη μπαταρία στα 3200mAh και Android Nougat 7.0. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ίδια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

ΘΕΛΩ!!!

Ioannis

Και πάλι δεν ξέρω αν αξίζει κανονικά θα έπρεπε να έχει γύρω στα 350 με 400 ευρώ. Μιας και έχει περσινά specs.

raziel

ξερουμε αν θα ερθει ελλαδα γτ ενδιαφερομαι?

TheLefterisKa

Νομιζω φιλε μου @Ioannis οτι κανεις καποιο λαθος γιατι μπορει να εχει “περσινα” specs που δεν εχει αλλα δεν ειναι εκει το λαθος σου αλλα οτι η σειρα note ειναι εργαλεια δουλειας και αυτοι που εχουν note δεν πανε ευκολα σε αλλα τηλεφωνα οποτε υπαρχει πολυς κοσμος ο οποιος εχει ξεμεινει με το τρομερο αλλα παλιο πια note 4 οποτε ειναι μια απιστευτη αναβαθμιση οποτε οχι μονο αξιζει αλλα ειναι και απιστευτο deal!

vaggps

Θα γινει πανικός, μια κορυφαία συσκευή σε τιμη mid range

Giannisanag

Εχω στα χερια μου και σας γράφω απο το Note 3 μου (το 4αρι εχει σπασμενη οθονη). Κινητο του 2013. Πιανει ακομα 60αρες στο antutu, εχει πολυ καλη κάμερα, εξαιρετικη οθονη, πηρε προχτες αλλη μια αναβάθμιση (οχι νεα εκδοση του android, στην 5 μείναμε blame google) σε πεισμα οσων λενε οτι η Samsung δεν υποστηρίζει τις ναυαρχιδες της. Το 4ρι μια απο τα ιδια και καλύτερα το ιδιο και το Note tab 10.1 2014 που επισης πηρε αναβάθμιση προχτες (μαλιστα οταν πηρε lollipop εγινε αλλο μηχάνημα πολυ πιο snappy)

giannogeorge

Αυτό πραγματικά θα αξίζει τον κόπο!

Γιώργος Μι

@Gianisanag Φίλε μου σε όλα συμφωνώ εκτός από το blame Google. H Google δίνει το λειτουργικό σε όλους με τον ίδιο τρόπο…
Εάν η κάθε εταιρεία επιλέγει να μην αναβαθμίζει την συσκευή της αυτό είναι θέμα της εταιρείας…
Όσον αφορά τα update που βλέπουν σε αναβαθμίσεις για τα πρόσφατα κακόβουλα ή για τυχόν κλείσιμο από παλαιότερες τρύπες της οποίας έκδοσης λειτουργικού τρέχει η συσκευή αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό…
Πάντως η Google δεν λέει στις εταιρείες ποτέ μέχρι πότε να κάνουν αναβάθμιση στις συσκευές τους οι “κάθε σαμσουνγκ…”

Giannisanag

@Γιωργος Μι
Οι καινούριες εκδόσεις του android παντα αποκλειουν καποιο παλιο hardware. Ξερω βεβαια οτι το 3αρι μου θα μπορούσε να παρει επισημα και marshmallow. Αλλα δεν με πειράζει. Εχω 5 μηνες σπασμένη την οθονη απο το 4 και δεν μου χει λειψει τιποτα απο το marshmallow…
Το τελευταιο update ηταν μικρο αλλα αφορουσε την εξυονη διαχείριση και τη διαχείριση μνημης. Το 3αρι μου πλεον με Lollipop ειναι πιο αργο απο το τεσσαρι αλλα πολυ πιο βουτυρατο

Jorge

Είναι σίγουρα ένα καλό deal αλλά, σε λιγούς μήνες θα έρθει το Note 8 και το 7 θα μοιάζει παρελθόν. Οπότε εγώ θα περιμένω!

bama

Μακάρι να έρθει με 400 ευρώ. Φοβερό κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.