Galaxy Note 8: Η μπαταρία 3300mAh ποζάρει στον φακό

galaxy note 8 battery, Galaxy Note 8: Η μπαταρία 3300mAh ποζάρει στον φακό

Μέσα στην εβδομάδα ο @Evleaks έδωσε σχεδόν όλες τις πληροφορίες για τα τεχνικά του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy Note 8, που θα ανακοινωθεί 23 Αυγούστου. Μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως θα φορά μπαταρία 3300mAh.

Οι πληροφορίες του φαίνεται πως ήταν σωστές και αυτό επιβεβαιώνεται από την φωτογραφία που διέρρευσε και δείχνει δυο μπαταρίες που λέγεται ότι ανήκουν στο Samsung Galaxy Note 8 και έχουν μέγεθος 3300mAh.

Συγκριτικά, το Samsung Galaxy S8 ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh και το Samsung Galaxy S8+, 3500mAh. Το Galaxy Note 7 είχε μπαταρία 3500mAh, αλλά στην ανανεωμένη έκδοση Samsung Galaxy Note FE, η μπαταρία έπεσε στα 3200mAh.

Το Samsung Galaxy Note 8 θα έχει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό, οθόνη 6.3 ιντσών SuperAMOLED, ανάλυσης 1440 x 2960 με 18.5:9 aspect ratio και διαστάσεις 162.5×74.6×8.5 χλστ. Θα φορά επεξεργαστή Exynos 8895/ Snapdragon 835 (ανάλογα την αγορά), αλλά και οι δυο είναι κατασκευασμένοι με τη διαδικασία των 10nm FinFET. Η μνήμη RAM αναμένεται στα 6GB και η χωρητικότητα 64GB, με δυνατότητα επέκτασης.

Στην πλάτη θα τοποθετηθεί διπλή κάμερα 12 Megapixel και μπροστά 8 Megapixel. Θα κυκλοφορήσει σε Midnight Black, Maple Gold, Orchid Grey και Deep Sea Blue. Η τιμή του Galaxy Note 8 φημολογείται γύρω στα 1000 ευρώ.

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
raziel

ta 1000 μου θα παρει

Σταύρος Χρι

Με τέτοια τιμή και τέτοια μπαταρία γελάει ο κόσμος ! Αν είναι να έχει αυτή την μπαταρία θα έπρεπε να ήταν το λεπτότερο !

Αγγελος

Ειναι 5% μικροτερη η μπαταρια απο το s8 plus για το πολυ απλο λογο οτι σε σχεδον ιδιες διαστασεις εχει και ενα πενακι μεσα του προφανως καπως πρεπει να χωρεσει το καημενο.μια χαρα θα κραταει οπως το s8

Asos206

Χαχαχα.. Όντως για τέτοια είναι για.. 1000, έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι… Δε πα να πάρουμε το
Bluboo s1 με 180 δολάρια… Αυτό το αστείο με της χιλιαρουμπες για κάθε επώνυμο κινητό πρέπει να σταματήσει.

Mary

Το note θα κάνει και φέτος το Μπαμ!
Εκρηκτικά specs σε εκρηκτική τιμή.

Αggir

Να θυμίσω ότι κάποιοι εδώ Μέσα δικαιολογούν τις ψηλές τιμές όταν βγάζει κινητό η εταιρεία που αυτοί ” θαυμάζουν και λιβανίζουν” . Κι ακούς τα χαριτωμενα: ααα το δικό μου αξίζει γιατί έχει ποιότητα, έχει όνομα, έχει brand…. Και ότι άλλο χαζό θες.
-Όσο υπάρχουν τέτοιοι κ 5χιλιαρο θα κοστολογουν οι κολοσσοί.
-Το κινητό είναι αι αναλώσιμο κ σε 6 μήνες το κάθε μοντελο μένει πίσω από κάθε καινούργιο. Ας ξυπνήσουμε κ ας αγοράζουμε φτηνά. Αλλιώς…

Αγγελος

Να θυμισω οτι καποιοι εδω μεσα γραφουν λες και ειναι site κουτσομπολιου,αλλα ειναι ενα site τεχνολογιας.οι εταιρειες δε κοστολογουν ενα προιον ετσι οσο τους ερθει,αυτο το ξερει καθε ανθρωπος που εχει δουλεψει σε οποιαδηποτε εταιρεια ή εστω εχει διαβασει απλα πραγματα για επιχειρησεις.εχουμε r&d,marketing,κοστος προιοντος,συσκευασια,μεταφορα,φορους,τελωνεια,ξανα φορους,κερδος μεταπωλητη κτλ κτλ.αν θελετε τη φερραρι των κινητων και τη πρωτη μερα μαλιστα που βγαινει θα τη πλερωσετε!παρολα αυτα μπορεις να παρεις με μολις 500 ευρω το s8 φιλε μου αυτη τη στιγμη.το καλυτερο κινητο στο δινει αυτη η εταιρεια με μονο 500 ευρακια.και με 300 πανε παρε ενα μεταχειρσμενο s7edge επισης φοβερο.μη γκρινιαζετε τζαμπα αναλυτες του καναπε.

Παπαροκας tiamat

Για να μη γραφει η καθε mary τις βλακιες που γραφει αυτην τη στιγμη, η samsung προτιμησε να παιξει safe ακολουθωντας την εσωτερικη χωροδιαταξη του απροβληματιστου s8 plus ,αντι να δωσει μεγαλη μπαταρια με ρισκο !

Παπαροκας tiamat

Εδωσε μεγαλη μπαταρια στο note 7 και την κανατε περιγελο! Φατε τωρα mah με το σταγονομετρο να γουσταρετε

giannis

Δεν την κάναμε εμείς περίγελο. Μόνη της έγινε όταν άρχιζαν τα note να σκάνε το ένα μετά το άλλο. Μέχρι και οι αεροπορικές το απαγόρευσαν. Κοντή μνήμη.

Γιώργος Κ.

Παιδιά μερικοί το έχετε πάρει στραβά. Δεν κάνουν τόσο τα mah την καλύτερη μπαταρία απαραίτητα. Λαμπρό παράδειγμα τα p10 και s8 τα οποία έχουν 3200 και 3000 μπαταρία αντίστοιχα, με το Ρ10 να έχει 5.2 οθόνη FHD και το s8 να έχει 5.8 οθόνη με 2Κ ανάλυση και το δεύτερο να κρατά περισσότερο στο τεστ του phone arena. Συγκεκριμένα, σε φωτεινότητα 200 nits το Ρ10 κράτησε 7ω 42λ και το s8 διήρκησε 8ω 20λ. Σε ότι αφορά την τιμή, κατακρίνω κι εγώ τέτοιες τιμολογιακες πολιτικές (1000+ για ένα κινητό!!) όσο κι αν μου αρέσει η σειρά note που αποτελούν ξεχωριστά και μοναδικά κινητά για εμένα, αλλά για την μπαταρία κάνετε λάθος.

Sint

Και αναλυτές του καναπέ αλλά και δήθεν ειδικοί από την αλλη.Λεγοντας 5 6 λέξεις όπως marketing και επιχειρήσεις,ΔΕ φαινόμαστε ειδικοι.Με τίποτα όμως.

alexandros

sint μπορεις να ερθεις στα γραφεια μου στο λονδινο να σου εξηγησω με πιο πολλες λεξεις πως βγαζουμε τις τιμες των προιοντων μας αν και σιγουρα ανεφερα τα περισσοτερα απο αυτα και δεν ηταν καθολου 5 με 6 τυχαιες λεξεις αλλα ακριβως οσα χρειαζεσαι για να βγαλεις τη τιμη.το μονο ισως που δεν ανεφερα ειναι η τιμη που υπολογιζουμε αναλογα με το brand που χρησιμοποιουμε και εχει να κανει συνηθως με το target group που στοχευουμε.αυτο ειναι πολυ σημαντικο καθως η τιμη μιας τσαντας πχ louis vuitton δεν ειναι 1200 ευρω μονο λογω του κοστους της.αλλα και κυριως του οτι η κυρια που την αγοραζει και δινει τοσα λεφτα δε θελει να βλεπει γυρω της πολλες τετοιες καθως θελει να νιωθει οτι ανηκει στην ελιτ και ειναι ξεχωριστη.αυτη την αισθηση πληρωνει και της τη προσφερει μονο κατι ακριβο και limited.στον ιδιο ομιλο επιχειρησεων μπορει να εχουμε και μια πιο φτηνη μπραντα που κανουμε τις ιδιες σχεδον τσαντες ποιοτικα και χειροτερο design επιτηδες και τις προσφερουμε 6 φορες πιο κατω!

Asos206

Συμφωνώ για το πως βγαίνει το κόστος και όλα τα σχετικό με το μάρκετινγκ και στο ότι ποιο πολύ πληρώνεις την τεχνογνωσία που εφαρμόζει και πλασάρει κάθε εταιρεία. Όμως…. Όμως ξεχνάμε κάτι…δεν είμαστε πρην 10 χρόνια τεχνολογικά πάνω στα κινητά, έχουν ήδη φτάσει ταβάνι σε σημείο πολύ φθηνά κινητά να είναι σχεδόν ισάξια, και ο λόγος είναι ότι ποια κάτι καινούργιο τεχνολογικά βγαίνει με το σταγονόμετρο χωρίς να προσφέρει κάτι πραγματικά ουσιαστικό, για την εποχή μάς ειδικά όχι μόνο για την Ελλάδα δε εννοείται να φτάνει 1000!!
Είναι πάρα πολλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.