Galaxy Note 8: Ανακοίνωση Αύγουστο για να προλάβει iPhone 8;

galaxy note 8 announcement, Galaxy Note 8: Ανακοίνωση Αύγουστο για να προλάβει iPhone 8;

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+, άρχισαν οι ψίθυροι για το Samsung Galaxy Note 8. Τι θα φέρει η Samsung στο Note 8, που θα έρθει να διαδεχτεί το αποτυχημένο Note 7 και πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του κινητού;

Τα τελευταία χρόνια η Samsung έχει επιλέξει να μην κάνει την ανακοίνωση των νέων μελών της σειράς Note στην IFA στο Βερολίνο, αλλά λίγο νωρίτερα σε δικό της ξεχωριστό event.

Πριν από λίγους μήνες ο επικεφαλής της IFA, Jens Heithecker, είχε εκφράσει την επιθυμία του για την επιστροφή της Samsung στην Έκθεση. Ωστόσο, αν οι τελευταίες πληροφορίες είναι σωστές, τότε η επιθυμία του δεν θα πραγματοποιηθεί. Η Samsung φέρεται να έχει αποφασίσει την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 8 προς τα τέλη Αυγούστου, για να προλάβει την Apple με την ανακοίνωση του iPhone 8 και να έχει ένα μικρό προβάδισμα χρόνου έναντι αυτού.
galaxy note 8 announcement, Galaxy Note 8: Ανακοίνωση Αύγουστο για να προλάβει iPhone 8;

Η IFA φέτος ξεκινά 1η Σεπτεμβρίου, λογικά αν η Samsung έχει κάνει την ανακοίνωση λίγες μέρες νωρίτερα, θα το φέρει την έκθεση να το δούμε από κοντά.

Το Samsung Galaxy Note 8 θα έχει να αντιμετωπίσει το επετειακό iPhone 8 με οθόνη AMOLED, το οποίο θα είναι ένα από τα πιο δυνατά μοντέλα που θα έχει κυκλοφορήσει η Apple. Το Note 8 αναμένεται με οθόνη 6.3 ιντσών edge-to-edge και 9:18.5 aspect ratio, ενώ θα έχει την ίδια Infinity Display όπως τα Galaxy S8. Σε γενικές γραμμές θα έχει ομοιότητες με τη σειρά S, αλλά στην πλάτη θα τοποθετηθεί διπλή κάμερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Έτσι έτρεχαν πέρυσι να προλάβουν το iPhone πάλι και άρχισαν μετά οι εκρήξεις επειδή δεν έκαναν τα τεστ λόγο έλλειψης χρόνου

VasiliS7edge

Όχι βιασυνες όχι βιασυνες οποίος θέλει Note θα περιμένει μέχρι και τον Δεκέμβριο πχ εγω.

Γρηγοριος

Αυτό το προλάβουν το iPhone μπορεί να μας τρελάνει.ΕΛΕΟΣ.μιλαμε για τη σειρά note.οπως το κοινό που είναι πιστό σε iPhone έτσι υπαρχει κ το κοινό που είναι πιστό στα note.αυτος που έχει άλλο κινητό δε θα επιλέξει το note έτσι για να το δει κ αυτό κ θα μείνει ξαφνικά πιστό.πραγματικα σκέφτονται καθόλου κ έχουν ιδέα από marketing.αυτο το προλάβει το iPhone εμένα κ ισως ακόμα πολλούς περισσότερο μας απωθεί παρά μας κάνει να θελουμε να το δούμε γτ απλα θα σκεφτούμε ότι πάλι πάει για κάποια πατάτα οπως περισυ.το note είναι το μόνο κινητό που μπορεί να με κάνει να φύγω από το τωρινό μου iPhone 6s.ειναι το μόνο που αν κ έχει το σηχαμενο android θα πάω σε αυτό γτ είναι πραγματικό εργαλείο κ μπορεί να με κάνει να ξεχάσω ότι δε θα παρω άμεσα το νέο λογισμικό κ όλα τα αλλά καλά που έχει ένα iPhone συγκριτικά με ένα android.ας το φτιάξουν λοιπόν οπως του αξίζει (γτ τα note αξίζουν να είναι τα καλύτερα) κ ας μη βιάζονται ώστε όσοι πραγματικα τα γουστάρουμε να το πάρουμε κ να μη παμε σε αντίπαλο.αν κ γενικά δε πιστεύω ότι μπορείς να συγκρίνεις τα κινητά όταν έχουν διαφορετικό λογισμικό πιστεύω… Συνέχεια »

Don mitso mou

Αρχικά είχα και έχω όλα τα Note όπως φυσικά και όλα τα iPhone σαν πρώτο κινητό. Κατά δεύτερον, αυτό το “να προλάβει το νέο iPhone” με υπερβαίνει. Να προλάβει για πιο λόγο ακριβώς. Να έλεγε το άρθρο για το galaxy s series να το καταλάβω. Το note πέρα του ότι έχει διαφορετικό αγοραστικό κοινό, δεν είναι και to flagship που προωθεί η Samsung μαζικά, θεωρείται πιο επαγγελματικό. Αν και όπως έκαναν τα galaxy με αυτά τα μεγέθη, η Samsung κάνει κανιβαλισμό του κοινού του note. Το άλλο παράδοξο του “να προλάβει το νέο iPhone” είναι πως οι πωλήσεις του note συγκριτικά και με το galaxy αλλά κυρίως με το iPhone είναι απλά απογοητευτικα μικρές. Άκυρος ο τίτλος του άρθρου.

James

Εγώ πιστεύω οτι το note βγαίνει Αύγουστο για να προλάβει το iPhone, που με τη σειρά του βγαίνει Σεπτέμβρη για να προλάβει τα pixel που βγαίνουν Οκτώβρη, για να προλάβουν κάποιο Huawei που βγαίνει Νοέμβρη, για να προλάβει ένα Sony που ανακοινώνεται Γενάρη, για να προλάβει το s9 κ.ο.κ

ZURA

Και μετά βλέπεις το ΝΟΤΕ 8 να σκάει ξανά η μπαταρία και θα χρειαστεί να καλέσεις το 199 να σου σβήσουν την πυρκαγιά από τη βιασύνη…

bezilys

@James χαχαχα έγραψες!

Beowolf Ahates

Διαβάζω ότι γελάνε οι πάντες με τον τίτλο και δεν έχουν άδικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.