Galaxy Note 8: O CEO της Samsung επιβεβαιώνει ανακοίνωση Αύγουστο

galaxy note 8 announcemet august, Galaxy Note 8: O CEO της Samsung επιβεβαιώνει ανακοίνωση Αύγουστο

To Samsung Galaxy Note 8 είναι το talk of the town, μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές, μαζί με το iPhone 8, αλλά μιας και η ανακοίνωση θα προηγηθεί της Apple, μας απασχολεί λίγο περισσότερο.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 8 έχουν αποκαλυφθεί σχεδόν όλα από τις διαρροές όλους αυτούς τους μήνες και αυτό που ενδιαφέρει πλέον τους περισσότερους είναι πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για Αύγουστο και τελικά έπεσαν μέσα. Η επιβεβαίωση έρχεται από τον CEO της Samsung, Gao Dongzhen (DJ Koh). Ο ίδιος έκανε λόγο για τέλη Αυγούστου (οι μέχρι τώρα φήμες έχουν υποδείξει την 23η Αυγούστου).

galaxy note 8 announcemet august, Galaxy Note 8: O CEO της Samsung επιβεβαιώνει ανακοίνωση Αύγουστο

Όσο για την κυκλοφορία του Galaxy Note 8 στην αγορά, ο DJ Koh αναφέρθηκε σε δυο φάσεις, η πρώτη θα ξεκινήσει αρχές Σεπτέμβρη σε αγορές όπως ΗΠΑ, Κορέα και Μ. Βρετανία, ενώ η δεύτερη θα αρχίσει Οκτώβριο.

Το Galaxy Note 8 αναμένεται με οθόνη 6.3 ιντσών edge-to-edge Infinity Display (αναλογία 18.5:9), Exynos 8895/Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, μπαταρία 3300mAh, διπλή κάμερα και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Pie Samsung Samsung Android Smartphones

Galaxy Note 8: Διαθέσιμη πλέον η αναβάθμιση σε Android Pie 9

Έρχονται καλά νέα για το Σαββατοκύριακο, για τους ιδιοκτήτες του Galaxy Note 8, τουλάχιστον για εκείνους που μένουν στη Βουλγαρία και τη Σλοβακία, καθώς η Samsung κυκλοφορεί πλέον την επίσημη ενημερωμένη έκδοση του Android Pie 9 για το Note 8 ξεκινώντας από τις αγορές αυτές.

Software Android Pie Samsung Samsung Galaxy Note 8

Το Samsung One UI με Android Pie έρχεται στα Galaxy S8, S8+ και Note 8;

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε το Samsung One UI με Android Pie για τα S9, S9+ και Note 9 χωρίς να γίνει αναφορά σε άλλες συσκευές που θα το λάβουν, αλλά νέες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ετοιμάζεται και για τα Galaxy S8, S8+ και Note 8, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αναφορά για ημερομηνία διάθεσής […]

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy S8

Η Samsung ενεργοποιεί την περιστροφή της home screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8

Η Samsung φέρνει άλλη μια αναβάθμιση στο Samsung Experience Launcher με το να επιτρέπει στο χρήστη να έχει ενεργοποιημένη την περιστροφή της home screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8, στοιχείο το οποίο προέρχεται από τα Galaxy S9.

Software Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Note 8

Πώς θα ενεργοποιήσετε τα GIF στην Always On Display των Samsung Galaxy

Η Samsung εισήγαγε την Always On Display λειτουργία με τη σειρά των μοντέλων Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, ενώ με τη νέα σειρά Galaxy S9 αλλά και την πρόσφατη αναβάθμιση των μοντέλων Galaxy Note 8 και της σειράς Galaxy S8 την πήγε ένα βήμα πιο πέρα με την υποστήριξη αρχείων GIF.