Galaxy Note 8: Η καλύτερη οθόνη σε smartphone σύμφωνα με το DisplayMate

Galaxy Note 8 οθόνη, Galaxy Note 8: Η καλύτερη οθόνη σε smartphone σύμφωνα με το DisplayMate

Το Samsung Galaxy Note 8 έχει την οθόνη με την καλύτερη απόδοση σύμφωνα με το DisplayMate.

Προηγουμένως το DisplayMate απέδωσε στο Samsung Galaxy S8 την βαθμολογία Α+ για πρώτη φορά. Φέτος, αναγνωρίζει το Samsung Galaxy Note 8 ως το smartphone με την καλύτερη οθόνη.

Σύμφωνα με το DisplayMate, η οθόνη του Galaxy Note 8 είναι 22% πιο φωτεινή από του Galaxy S8, μια βελτίωση ή οποία χαρακτηρίζεται ως “αξιοσημείωτη και σημαντική”.

Όπως αναφέρεται, η οθόνη του Galaxy Note 8 έρχεται με μέγιστη φωτεινότητα στα 1.200 nits (μονάδα ορατής έντασης φωτός) σε σύγκριση με τα περίπου 1.000 nits του Galaxy S8. Η οθόνη του iPhone 7 έρχεται με φωτεινότητα στα 705 nits.

Το χαρακτηριστικό αυτό του Galaxy Note 8 επιτρέπει στον χρήστη καλύτερες συνθήκες θέασης, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ηλιοφάνεια.

Επίσης, αναφέρεται ότι το Galaxy Note 8 έρχεται με μεγαλύτερη γκάμα φυσικών χρωμάτων σε σύγκριση με το Galaxy S8, για καλύτερη απόδοση χρωμάτων όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε ambient lighting. Επίσης, η DisplayMate ανέφερε βελτιώσεις στην ακρίβεια των χρωμάτων, στην οπτική γωνία, στον επεξεργαστή εικόνας και στις λειτουργίες απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος

Μόνο λογικό μου ακούγεται. Οι οθόνες της Samsung είναι αξεπέραστες.

NtinosMD

Η πιο φωτεινη οθονη… ετοιμαστειτε να βλεπετε τα 3300mah ν πεφτουν τσακτσακ!!!

Ιωάννης jb

Τι πίνουν και δε μας δίνουν;; 1000 το s8.. Και 1200 το note 8.. Παίζει να πήραν καμια 10 εκατομμύρια για να πουν αυτές τις μπούρδες.. Μπορεί και 15 θα σας γελάσω

Αντώνης

‘Επίσης, αναφέρεται ότι το Galaxy Note 8 έρχεται με μεγαλύτερη γκάμα φυσικών χρωμάτων σε σύγκριση με το Galaxy S8’

Τι καλύτερη μου λέτε εδώ τα χρώματα θα χάσουν τον πολυαγαπημένο μας κορεσμό.
Δε θέλουμε φυσικά χρώματα δώστε μας ψέμα

JohnWave

‘Οταν είναι τσεκαρισμένο το auto brightness τότε η φωτεινότητα ξεπερνά το 100% του slider σε ιδιαίτερες συνθήκες φωτισμού. Το Note 8 πχ πιάνει 728 nits με manual φωτεινότητα στο 100% και 1240 nits στην auto φωτεινότητα. Για όσους μπήκαν στη διαδικασία να πετάξουν σχόλιο του αέρα χωρίς να έχουν διαβάσει πρώτα, παραθέτω τα σχετικά σημεία για να τους διευκολύνω ( η μετάφραση χρεώνεται ) : Screen Brightness and Performance in High Ambient Lighting : The Galaxy Note8 is up to 22 percent Brighter than the Galaxy S8. For most image content the Galaxy Note8 provides over 490 cd/m2 (Luminance, which is a measure of Brightness sometimes called nits), comparable or higher than most LCD displays in this size class. The measured Brightness on the Home screen is even higher at over 540 nits. When the display Brightness is set Manually with the slider, it can be adjusted to reach a maximum screen Brightness of up to 728 nits, which is impressive. Even Higher Automatic Peak Brightness : When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy Note8 produces up to a very impressive 1,240 cd/m2 (nits) in High Ambient Light, where high Brightness is really needed – which is the brightest… Συνέχεια »

Wave

Νόμιζα ότι είχαν τις ίδιες οθόνες τα s με τα note. Ενδιαφέρον εντάξει η αλήθεια να λέγεται το note έχει απίστευτη κινηματογραφική οθόνη

ΝΙΚΟΣ

Το note είναι η ναυαρχίδα της Samsung.Λογικό να έχει πάντα κάτι παραπάνω από τα galaxy.

Ioannis

καλα τα 1200 nits προφανως θα ειναι σε λειτουργια auto σε συνθηκες με μεγαλη φωτεινωτητα περιβαλλοντος δεν νομιζω να μπορει να τα πιασει σε manual ρυθμιση που απ οτι διαβασα θα φτανει μεχρι 700 αν θυμαμαι καλα και οκ αυτο με την μπαταρια γιατι παντα τερμα φωτεινοτητα θα το εχεις το κινητο? πχ το απογευμα βραδυ που θα το παιζεις στο 30-40-50%φωτ η ακομα παρακατω δεν μετραει αυτο ή μεσα στο σπιτι ? τι να λεμε τωρα

bezilys

Δηλαδή όσο πιο φωτεινή οθόνη τόσο καλύτερη οθόνη σημαίνει ότι είναι!?και η μπαταρία που θα τελειώνει σε μια ώρα δεν μπιραζει?!

Tzonis

Ρε μπεζιλι παει στην φουλ φωτεινότητα αν εισαι κατω απο νταλα ηλιο και εκει οντως οσο πιο φωτεινή τοσο το καλυτερο.

Πέτρος Π

Καλά από πότε η φωτεινότητα έγινε το μέτρο σύγκρισης για το πόσο καλή είναι μια οθόνη?? Οι οθόνες που υπάρχουν ήδη είναι αρκετά φωτεινές και με το παραπάνω… Τουλάχιστον με το Lumia 950 που έχω δεν μου χρειάστηκε ποτέ υψηλότερη φωτεινότητα από αυτή που μου δίνει…

Επίσης, κάτι λίγο άσχετο αλλά και σχετικό νομίζω… Αν διαβάσετε στο GSM arena την κριτική για το Nokia 8, λένε ότι πηγαίνει σφαίρα και προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης από το S8..!! Και θα ξεκινήσει από τα 600 €, ενώ το S8 ξεκίνησε στα 900+!! Αυτό για να βλέπουμε ότι τελικά τα 1.000 € δεν είναι και τόσο νορμάλ, και μάλλον είναι κοροιδία….

Fok

Πάλι καλά που κάποιοι εδώ μέσα, είμαστε πιο ειδικοί από το display mate…

P_p_s

Foκ έτσι ειναι
Βγάζει τοdxonark πρώτη την κάμερα του s8,…… το dxomark δεν ξέρει, εγώ τα ξέρω όλα!!!
Βγάζει το displaymate πρώτη την οθόνη του note, …. αυτοί δεν ξέρουν, εγώ τα ξέρω όλα!!! Σημεία των καιρών.

manosz

Το λιβανισμα πάει σύννεφο..Πολλά τα λεφτά Άρη..

bezilys

Στην ντάλα ντάλα ήλιο δεν ξέρω κανέναν να ασχολείται με το κινητό!

Rizo

@bezilys
Δηλαδή εσύ φίλε ψάχνεις για σκιά στην θάλασσα και στον δρόμο για να δεις το κινητό; Εμείς πάντως το κοιτάμε και κόντρα μεσα στο καλοκαίρι δεν εχου.ε πρόβλημα!!
Εντάξει παιδιά ξυδακι!!! Το θέλετε δεν το θέλετε είναι η καλύτερη οθόνη!!!! Τώρα αρχίστε να ελπίζετε σε αρνητικά χαρακτηριστικά.
Και το είπαμε ενα σωρό φορές. Το 1200 peak είναι κύριος για τις ταινίες μιας και καλύπτει HDR προδιαγραφές!
Μην περιμένετε σε κανονική χρήση 1000+ brightness!

bezilys

@Rizo να δεις απλός το κινητό σου για καμιά κλήση, ώρα, κάμερα το κάνουν είδη και πολλά άλλα κινητά εκεί έξω

Τασούλα

Και κλάμα οι haters, δεν πειράζει παιδιά ξυδάκι.

Georgerapp

Πολλά κινητά έχουν παραπανω φωτεινότητα στον αυτόματο κάτω απο ήλιο παρα φουλ στο manual.δεν είναι για τις ταινίες αυτά τα νούμερα είναι καθαρά για διευκολύνσεις κάτω απο ήλιο.
Τώρα για να αρχίσατε παλι να μαλωνετε για τις οθόνες τι t.v έχετε; για να πάρει λίγο αξία ο καυγας ,όχι μάθατε κ κινηματογράφο με το κινητό.
Εδώ στα 3χιλιαρα για οθόνη παίζει κανείς μπαλιτσα η γνωρίζετε κ απαιτείτε το καλύτερο μέχρι 6,φεύγα ίντσες;
Καυγαδιζετε σαν τα γατια .

Rizo

@bezilys
Στο δικό σου μάλλον μεχρι εκεί μπορεί.
Στα S7 και μετά κάνεις τα πάντα.
Αλλα δεν πειράζει, αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι.
Και γίνομαι ειρωνικός γιατι δεν μπορώ να κάθομαι να ακούω “και σιγά, τι να την κάνεις την επιπλέον φωτεινότητα “!!!!
Οτι δεν φτάνει η αλεπού είναι οι μισοί εδω μεσα. Αντί να πούνε κανένα μπράβο που επιτεύχθηκε τέτοια φωτεινότητα σε κινητό.

Rizo

@Georgerapp
Το 1000+ το πιάνει μόνο αν η οθόνη φωτίζεται σε 5-10%. Να είσαι σίγουρος ότι τέτοιες συνθήκες προσφέρονται μόνο σε ταινία.
Αν είσαι ίντερνετ, fb κ.λ.π. Δεν φτάνει εκεί.

Παπαροκας tiamat

στο s6 -μαλλον και στα επομενα s- δεν χρειαζεται να το χεις στο αυτοματο για να boostaρει τη φωτεινοτητα..

εγω το χω χειροκινητο μονιμα στο 100% και αμα ειμαι στο αμαξι και απο το παραθυρο δει αξαφνα ο ηλιος την οθονη του s6 αυτο ανεβαζει αυτοματως κι αλλο τη φωτεινοτητα.

αυτη ομως δεν ειναι η μετρησιμη ανωτερη φωτεινοτητα ενος κινητου για τα sites που μετρανε οθονες οπως το display mate, αφου στη προσπαθεια τους να ανεβασουν περισσοτερο τη φωτεινοτητα τα samsung χαλανε ολες τις αλλες αριστες ισορροπιες και διεστραβλωνουν σε ενα βαθμο το οπτικο αποτελεσμα

Παπαροκας tiamat

αρα ας πουμε αν το s6 με το boost φτανει τα 650 nits ,τα sites που κανουν review δε θα μετρησουν ως ανωτερη φωτεινοτητα αυτην ,αλλα θα μετρησουν ως maximum τα 450nits που φτανει το κινητο στο 100% οντας στο χειροκινητο

Zura

Ωραίο το τηλεφωνάκι αλλά με τα μισά λεφτά περνώ το S8+ από Σκρουτζομαγαζο. Όσο για την οθόνη, ωραία χρώματα μεν αλλά φυσικά χρωματα δεν. Εξίσου ότι έχει ίδια χαρακτηριστικά με το S8 και μόνη διαφορά ο διπλός φακός και τα έξτρα 2GB Ram . Για κάποιο λόγο το ασημί χρώματα από πίσω μοιάζει με ψυγείο καταψύκτης .

Μike

Κλασικά σε ολες τις κατηγορίες τα note ειναι αιωνες μπροστά απο το δεύτερο καλύτερο… Αν συγκρίνεις με νορμαλ κινητα οι διαφορές είναι τεράστιες……. Όποιος ομως τα σκαει θα πρέπει να αξιοποιεί και τις άπειρες δυνατότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Tips: Κάντε πιο εύκολη τη μετάβαση σας από άλλες συσκευές Android

Επειδή τις τελευταίες ημέρες βρέθηκα με Samsung συσκευή, θέλω να μοιραστώ μερικά tips για πιο εύκολη μετάβαση από άλλες συσκευές Android.

Smartphones Android Pie Samsung Samsung Android Smartphones

Galaxy Note 8: Διαθέσιμη πλέον η αναβάθμιση σε Android Pie 9

Έρχονται καλά νέα για το Σαββατοκύριακο, για τους ιδιοκτήτες του Galaxy Note 8, τουλάχιστον για εκείνους που μένουν στη Βουλγαρία και τη Σλοβακία, καθώς η Samsung κυκλοφορεί πλέον την επίσημη ενημερωμένη έκδοση του Android Pie 9 για το Note 8 ξεκινώντας από τις αγορές αυτές.

Software Android Pie Samsung Samsung Galaxy Note 8

Το Samsung One UI με Android Pie έρχεται στα Galaxy S8, S8+ και Note 8;

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε το Samsung One UI με Android Pie για τα S9, S9+ και Note 9 χωρίς να γίνει αναφορά σε άλλες συσκευές που θα το λάβουν, αλλά νέες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ετοιμάζεται και για τα Galaxy S8, S8+ και Note 8, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αναφορά για ημερομηνία διάθεσής […]

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S10 Plus

Το Samsung Galaxy S10+ θα κυκλοφορήσει με διπλή selfie camera;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με το S10+ να διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά, πέραν της μεγαλύτερης οθόνης, τα οποία θα το κάνουν ξεχωριστό.