Galaxy Note 8: Με διπλή κάμερα 13MP από τη Samsung

galaxy note 8 camera, Galaxy Note 8: Με διπλή κάμερα 13MP από τη Samsung

Στα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ δεν είδαμε διπλή κάμερα, παρόλο που όλο και περισσότεροι κατασκευαστές υιοθετούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Ωστόσο, η dual camera θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθει στο Samsung Galaxy Note 8, η ανακοίνωση του οποίου θα γίνει τέλη καλοκαιριού.

Από το κινέζικο Weibo και τον leakster @ice, έρχονται σήμερα νέες πληροφορίες που αφορούν στην κάμερα. Αναφέρεται ότι τα modules για την κάμερα θα δημιουργηθούν από την Samsung Electro-Mechanics.

Το setup για την κάμερα του Samsung Galaxy Note 8 θα περιλαμβάνει δυο αισθητήρες 13 Megapixel, οι οποίοι μπορούν να συνεργαστούν για να βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας.

Το ειδικό τμήμα της Samsung λέγεται ότι εργάζεται επάνω σε τρία διαφορετικά modules για την κάμερα, χωρίς να αναφέρεται για τι προορίζονται. Ίσως το ένα από αυτά να είναι για το Samsung Galaxy C10, που θα είναι το πρώτο της Samsung με διπλή κάμερα στην πλάτη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Asterios Stelios

Βάλτε ένα 16mpxl επιτέλους εκεί στη Samsung! !!
Κολλήσατε στα 12-13 εδώ και χρόνια ….αμάν πια μας πρήξατε μόνο στα ευρώ ανεβαίνετε! !!! Στα τεχνικά χαρακτηριστικά με το σταγονομετρο το πάτε …έλεος

Nikopoup

Το mp δεν παίζουν στην ποιότητα της φωτογραφίας. Ας διαβάζουμε και τίποτα πριν πούμε την εξυπνάδα μας. Εκτός βέβαια αν θες να εκτυπώνεις σε τέντες οπότε πάω πάσο.

Asterios Stelios

Το τι θέλω να κάνω εγώ ή εσύ είναι προσωπικό του καθενός. .. σωστά? ??
Οπότε άσε εμένα τι λέω και τον θέλω και κοίτα εσύ τι αναζητάς Nikopoup…
Φυσικά και δεν παίζουν ρόλο άλλωστε είναι γνωστό πως είναι ….ηλιθιοι όσοι αγοράζουν φωτογραφικές μηχανές με πολλά μεγκαπιξελ. ..
Πφφφφ τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη χώρα από άσχετα τρόλ !!!!
Θέλω για να το συνεχίσω περισσότερα μεγκαπιξελ με καλό διάφραγμα φακού που να ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά την φωτογραφική εμπειρία έτσι ώστε να έχουμε ακόμη καλύτερο εργαλείο δουλειάς στα χέρια μας …
Αυτα

Nikopoup

Αν θες επαγγελματική δουλειά θα πάρεις dslr. Αλλά μάλλον χαζοί είναι αυτοί που αγοράζουν dslr των 3000 ευρών και δεν παίρνουν ένα s8 ή ένα 7 plus.. Δεν χωράνε όλα στο σασί ενός κινητού. Ας το καταλάβουν μερικοί

Nikopoup

Α και επειδή το ξέχασα. Ηλιθιοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τα mp κάνουν την διαφορά. Αλλά αν έχω πληρώσει μερικά χιλιάρικα για μηχανή περιμένω να έχει και μπόλικα mp. Αυτή τη στιγμή τα κινητά είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο φωτογραφίας. Αν όμως θες το κάτι παραπάνω πάνε πάρε μια dslr. Τα κινητά δεν θα τις φτάσουν ποτέ. Το ποιος είναι άσχετος φαίνεται..
Αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.