Galaxy Note 8: Με διπλή κάμερα 13MP από τη Samsung

galaxy note 8 camera, Galaxy Note 8: Με διπλή κάμερα 13MP από τη Samsung

Στα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ δεν είδαμε διπλή κάμερα, παρόλο που όλο και περισσότεροι κατασκευαστές υιοθετούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Ωστόσο, η dual camera θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθει στο Samsung Galaxy Note 8, η ανακοίνωση του οποίου θα γίνει τέλη καλοκαιριού.

Από το κινέζικο Weibo και τον leakster @ice, έρχονται σήμερα νέες πληροφορίες που αφορούν στην κάμερα. Αναφέρεται ότι τα modules για την κάμερα θα δημιουργηθούν από την Samsung Electro-Mechanics.

Το setup για την κάμερα του Samsung Galaxy Note 8 θα περιλαμβάνει δυο αισθητήρες 13 Megapixel, οι οποίοι μπορούν να συνεργαστούν για να βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας.

Το ειδικό τμήμα της Samsung λέγεται ότι εργάζεται επάνω σε τρία διαφορετικά modules για την κάμερα, χωρίς να αναφέρεται για τι προορίζονται. Ίσως το ένα από αυτά να είναι για το Samsung Galaxy C10, που θα είναι το πρώτο της Samsung με διπλή κάμερα στην πλάτη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Asterios Stelios

Βάλτε ένα 16mpxl επιτέλους εκεί στη Samsung! !!
Κολλήσατε στα 12-13 εδώ και χρόνια ….αμάν πια μας πρήξατε μόνο στα ευρώ ανεβαίνετε! !!! Στα τεχνικά χαρακτηριστικά με το σταγονομετρο το πάτε …έλεος

Nikopoup

Το mp δεν παίζουν στην ποιότητα της φωτογραφίας. Ας διαβάζουμε και τίποτα πριν πούμε την εξυπνάδα μας. Εκτός βέβαια αν θες να εκτυπώνεις σε τέντες οπότε πάω πάσο.

Asterios Stelios

Το τι θέλω να κάνω εγώ ή εσύ είναι προσωπικό του καθενός. .. σωστά? ??
Οπότε άσε εμένα τι λέω και τον θέλω και κοίτα εσύ τι αναζητάς Nikopoup…
Φυσικά και δεν παίζουν ρόλο άλλωστε είναι γνωστό πως είναι ….ηλιθιοι όσοι αγοράζουν φωτογραφικές μηχανές με πολλά μεγκαπιξελ. ..
Πφφφφ τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη χώρα από άσχετα τρόλ !!!!
Θέλω για να το συνεχίσω περισσότερα μεγκαπιξελ με καλό διάφραγμα φακού που να ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά την φωτογραφική εμπειρία έτσι ώστε να έχουμε ακόμη καλύτερο εργαλείο δουλειάς στα χέρια μας …
Αυτα

Nikopoup

Αν θες επαγγελματική δουλειά θα πάρεις dslr. Αλλά μάλλον χαζοί είναι αυτοί που αγοράζουν dslr των 3000 ευρών και δεν παίρνουν ένα s8 ή ένα 7 plus.. Δεν χωράνε όλα στο σασί ενός κινητού. Ας το καταλάβουν μερικοί

Nikopoup

Α και επειδή το ξέχασα. Ηλιθιοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τα mp κάνουν την διαφορά. Αλλά αν έχω πληρώσει μερικά χιλιάρικα για μηχανή περιμένω να έχει και μπόλικα mp. Αυτή τη στιγμή τα κινητά είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο φωτογραφίας. Αν όμως θες το κάτι παραπάνω πάνε πάρε μια dslr. Τα κινητά δεν θα τις φτάσουν ποτέ. Το ποιος είναι άσχετος φαίνεται..
Αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.