Galaxy Note 8: Με Infinity Display και Android Nougat 7.1.1

Galaxy Note 8 infinity display, Galaxy Note 8: Με Infinity Display και Android Nougat 7.1.1

Η Samsung αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για την επανακυκλοφορία του refurbished Galaxy Note 7, το οποίο φημολογείται ότι θα έρθει με την ονομασία Samsung Galaxy Note FE ή Galaxy Note 7R. Ωστόσο, η σημαντικότερη ανακοίνωση που έχει να κάνει η Samsung από τη σειρά Note, είναι το Galaxy Note 8.

Το κινητό θα ανακοινωθεί προς το τέλος καλοκαιριού και οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την Ολλανδία κάνουν λόγο για Infinity Display, όμοια με του Samsung Galaxy S8 και Android 7.1.1 Nougat out of the box. Το Nougat 7.1.1, είναι μια έκδοση του Android που ακόμη δεν έχουμε δει σε κάποιο smartphone της Samsung.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το Samsung Galaxy Note 8 δοκιμάζεται ήδη με την τελευταία έκδοση του Android. Επίσης, η οθόνη θα έχει το ίδιο aspect ratio με το Samsung Galaxy S8 (18.5:9) κάτι που υποδεικνύει πως θα φύγει το κεντρικό κουμπί.

Τα παραπάνω δεν μας εκπλήσσουν, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δούμε αν θα καταφέρει η Samsung να ενσωματώσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την OLED οθόνη του Note 8, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στο Galaxy S8. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι χρειάζεται χώρο για την S Pen.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρησταρας

Κάποιος χρήστης του techblog είχε πει ότι στο μάτι η οθόνη με το μεγαλύτερο φάρδος φαίνεται μεγαλύτερη. Συγκρίνοντας το μακρόστενο s8 με το ποιο κοντό και φαρδύ s7 edge θα συμφωνήσω μαζί του. Αν το note 8 βγει στο ίδιος φάρδος με το s7 edge και έχει το ίδιο screen body ratio με το s8 τότε πραγματικά θα αξίζει.

Σταύρος Χρι

Οθόνη με μεγαλύτερο φάρδος δεν φαινεται μεγαλύτερη, ειναι μεγαλύτερη…. Η επιφάνεια της οθόνης μεταβαλεται ανάλογος την αναλογία 16/9 ή 18/9 στις ιδιες ίντσες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.