Samsung Galaxy Note 8: Ίσως δούμε έκδοση με 8GB RAM

Galaxy Note 8 8gb ram, Samsung Galaxy Note 8: Ίσως δούμε έκδοση με 8GB RAM

Στα Galaxy S8 και Galaxy S8+ η Samsung αποφάσισε να βάλει μνήμη RAM 4GB, αλλά αργότερα ανακοίνωσε μια νέα έκδοση με μνήμη RAM 6GB, η οποία προορίστηκε για την αγορά της Κίνας, όπου ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος. Ήδη έχει ανακοινωθεί το πρώτο με 8GB RAM και είναι το ZTE nubia Z17.

Στο Samsung galaxy Note 8, οι νέες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες λένε ότι ίσως να δούμε έκδοση με μνήμη RAM 8GB, εκτός τα 6GB RAM. Η βασική έκδοση του Galaxy Note 8 έχει ακουστεί ότι θα είναι στα 4GB, αλλά δεν αποκλείονται και τα 6GB.

Αν τελικά υπάρξει έκδοση με 8GB RAM, προφανώς θα περιορίζεται και αυτή σε αγορές όπως εκείνη της Κίνας. Το ερώτημα ωστόσο παραμένει, για το πόσο χρήσιμα είναι σε αυτή τη φάση 8GB RAM (εκτός από λόγους marketing) σε ένα smartphone, ειδικά όταν πολλές ναυαχρχίδες είναι ακόμη σε 4GB και λειτουργούν πολύ καλά, ενώ η Apple έχει το iPhone 7 σε 2GB RAM (το iPhone 7 Plus έχει 3GB).
Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vai

Τωρα θελω να δω ποσοι απο τους οπαδους της εταιριας θα τρεξουν να παρουν το μεγαλυτερο μοντελο και φυσικα τι ολυμπιακων εκτασεων κωλοτουμπες θα κανουν εδω μεσα αλλα και αλλου!

ghad21

Eδινε 1.01 αποδοση στο στοιχημα οτι θα σχολιασεις πρωτος!Και το φοβερο ειναι οτι σχολιαζεις μια φημη λες και ειναι γεγονος!Ολοι εχουμε συμπαθειες και αντιπαθειες σε καποιες εταιρειες αλλα το να μας προκαλει εφιαλτη μια εταιρεια και να βγαζουμε χολη συνεχως μπας και επηρεασουμε κανεναν ειναι αυτο που λεμε΄΄Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα΄΄΄!

Nik750

Ελεγα θα πεταχτει ο Vai δεν θα πεταχτει….αλλα τελικα παντα δικαιονομαι…εισαι επιεικα εριστικος…

Beowolf Ahates

Με επηρέασε ο Vai…δεν παίρνω note.

Vai

Δεν απαντάτε όμως. Θα είναι χρήσιμα τώρα που τα βάζει η samsung? Όσο κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας, τόσα θα γράφω και γω.

Αγγελος

Να σου απαντησουμε.Δε θα ειναι χρησιμα ισως…αλλα δε μας χαλανε.

NikosAr

Στο τέλος του άρθρου ” ενώ η apple στο 7+ εχει 3 gb ram …. γατάκια εδώ είναι η ουσία του πράγματος και με τα 2 gb σφαίρα δουλεύει ….. βάλτε 4, 6, 16 … αν δεν τραβάει δεν τραβάει … όταν είχα κι εγώ android από τα κορυφαία … χωρίς να κάνει τίποτα από τα 3 giga άφηνε ελεύθερα 400 mb!!! Γιατί έκανε διεργασίες στο background

Vai

Και σε samsung ειδικά ούτε τα 4 δεν φτάνουν. Μέχρι και στο s7 κολλάτε το σύμπαν μετά από λίγο καιρό.

Vai

Κόλλαγε*

Αλέξανδρος

@NikosAr αν δε το κατέχεις το θέμα καλύτερα είναι να μη μιλάς. Το ios δεν επιτρέπει να τρέχουν apps στο backround ( εκτός του συστήματος και ορισμένα τρίτων ) και αυτό είναι επίσημη απάντηση από τον επικεφαλή του iOS Craig Federighi: https://techblog.gr/mobile/closing-recent-apps-in-ios-doesnt-save-battery-8932/ Εφόσον λύσαμε την απορία σου σχετικά με την Ram και την διαφορά των δύο λειτουργικών ( το ότι αφήνει 400mb δεν το σχολιάζω καν, εκτός, αν είχες δύο-τρία παιχνίδια φορτωμένα στην μνήμη ) να προσθέσουμε κάτι ακόμη. Όλες οι συσκευές που είχα και έχω είναι φυσικά android αλλά και με δύο gb ram όπως η τελευταία lg g flex 2. Ποιος σου είπε ότι έχεις θέμα με δύο; Την μνήμη την θες για multitasking ( real ) και όντως με δύο ανοίγεις λίγα προγράμματα αλλά αυτό δεν σου δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργία ( ακόμη και αν έχεις 90 καρτέλες όπως εγώ στο browser ) του κινητού και ούτε στην ταχύτητα. Αν θες πολλά προγράμματα να τρέχουν με δύο είσαι “δύσκολα” μιας και δεν κάνει “swap” το λειτουργικό στο δίσκο και έτσι κλείνει προγράμματα ο task killer. Επίσης μερικοί η το κάνετε επίτηδες ή απλά δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε. Με το android κινητό σου μπορείς: Να… Συνέχεια »

Vendeta

Γευτείτε και απολαύστε το iphone και τα λοιπά ψιψιψονια σας. Είναι δικαίωμά σας!!! Αφήστε μας όμως και εμάς να χαρούμε τα δικά μας ψιψιψόνια. Το νέο μας πενάκι. Τα 8 και 108 gb ram (εάν ανακοίνωνε η apple ότι θα έβαζε 6 gb ram θα έβλεπες τα μηλόπαιδα με ένα χαμόγελο). Τα λαγκαρίσματά μας. Το θέμα είναι ότι μερικοί το έχουν πάρει τόσο πατριωτικά με αυτά που γράφουν που έχω σχεδόν πιστεί ότι σε αυτό το blog υπάρχουν μέτοχοι της apple και samsung.
@Vai μπορεί να μην είναι χρήσιμα όντως. Μπορεί και να είναι. Σου έδωσαν όμως ποτέ κάτι περισσότερο και το αρνήθηκες?
Από την άλλη έχεις ένα δίκιο. Το software πρέπει να βελτιωθεί αρκετά ενώ δίνουν έμφαση στο hardware.

Vai

Ναι όσοι λέμε κάτι για την samsung είμαστε μηλοφωναδες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω. Παρεπιπτοντως έχετε γίνει χειρότεροι και από αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Smartphones Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 5G: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελλάδα το Samsung Galaxy A54 5G με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB και 549 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.

Reviews Samsung Galaxy S23 Ultra Hands-on

Samsung Galaxy S23 Ultra review: Του αρέσει το σκοτάδι

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S23 Ultra και έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την απόλυτη premium εμπειρία στα Galaxy smartphones.