Galaxy Note 8: Επίσημα στις 23 Αυγούστου

Galaxy Note 8 κυκλοφορία, Galaxy Note 8: Επίσημα στις 23 Αυγούστου

Δημοσιογραφικές προσκλήσεις για τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 8 για τις 23 Αυγούστου απέστειλε η Samsung.

Η εταιρεία απέστειλε προσκλήσεις ενώ προανήγγειλε και στο Twitter ότι στις 23 Αυγούστου θα παρουσιάσει την επόμενη συσκευή της στο Park Avenue Armory της Νέας Υόρκη στις 11 π.μ τοπική ώρα (6 μ.μ. ώρα Ελλάδος). Όλα δείχνουν ότι η συσκευή αυτή θα είναι το Galaxy Note 8.

Η πρόσκληση, τόσο η δημοσιογραφική, όσο και στο teaser της εταιρείας στο Twitter δείχνει το S pen να έχει ζωγραφίσει το περίγραμμα μιας συσκευής, η οποία έχει το σχήμα του S8 και μέσα στο περίγραμμα αναγράφεται: “Do bigger things”, δηλαδή “Κάντε μεγαλύτερα (ή σπουδαιότερα) πράγματα”.

Από τις μέχρι τώρα διαρροές, το Galaxy Note 8 αναμένεται να έρθει με οθόνη 6,4 ιντσών, Exynos 8895 για SoC, μνήμη στα 6GB και δύο επιλογές μεταξύ 64GB και 128GB για αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα έρχεται με διπλή κάμερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Yay….bigger screen for facebook!!!!!

VasiliS7Edge

NtinosMD μιλάμε για Note όχι για iPhone. Με το Note κάνεις και 2 3 πραματάκια παραπάνω με την μεγαλύτερη οθόνη. Εγω προσωπικά έχω στο μυαλό μου 100 πραματάκια που μπορώ να κάνω. Ενα εργαλείο που βοηθάει η μαγάλη οθόνη είναι το office και το Netflix.

bezilys

@VasiliS7Edge υπάρχουν και τα tablet!

Giannisanag

εχω κουραστεί να το γραφω. οποιος παιρνει note παιρνει συσκευη για ΕΠΆΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ κυριως χρηση. (εξαλλου προσωπικα θεωρω λάθος να παιρνει καποιος ναυαρχιδα για social media και casual φωτογραφιες)
την επαγγελματική χρηση του Note μπορουν να την καταλαβουν μονο οσοι είναι συνεχως εκτος γραφειου και εξοικονομουν χρονο και χρημα με τα διαφορα μαγικα του. Για τους αλλους ειναι άχρηστο.

Πέτρος Π

Καλά τα λέει ο NtinosMD! Ένα απλό κινητό είναι με μεγαλύτερη οθόνη… Η μεγαλύτερη κοροιδία που ακούμε εδώ και τόσα χρόνια είναι ότι είναι “επαγγελματικό εργαλείο” και “όχι για απλούς χρήστες” και άλλες τέτοιες ανοησίες… Και πάλι όλοι για facebook το χρησιμοποιούν και για Candy Crush.. Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε…

@VasiliS7Edge, Giannisanag : Ποια είναι ακριβώς τα παραπάνω πράγματα δλδ που κάνει κάποιος με το Note??

combo

Αρχίσαμε….

Παπαροκας tiamat

Ο βασικιας και το απολυτο επαγγελματικο εργαλειοεπίστρεφει

bezilys

@Παπαροκας tiamat για να δούμε θα κατάφερει ο βασιλιάς σου να περάσει το xz premium!!?

Vendetta

@Πέτρος Π. να χρησιμοποιήσει το πενάκι με τις δυνατότητές του. Για παράδειγμα, έρχεται μία εικόνα και θέλω να γράψω πάνω σε αυτή (να διορθρώσω πράγματα) και να τη στείλω πίσω στον αποστολέα. Μεγαλύτερη οθόνη=μεγαλύτερη ευκολία στη συγεκριμένη χρήση.
@Πέτρος Π. στη διάθεσή σου να σου εξηγήσουμε όλες τις δυνατότητες ενός note.

Giannisanag

@Πετρος Π

Ειναι κυριως οι δυνατότητες που σου δινει το πένακι να επεξεργαστεις εγγραφα και εικόνες. Αν κανεις digital marketing η καποια δουλειά στην οποια είσαι συχνά εξω και μετρας διαστασεις δεν υπάρχει κινητο που να κανει αυτα τα πραγματα. Ολα μπορούν να εχουμ γραφιδα αλλα η Wacom δινει αλλες δυνατότητες.
Το note 3 που εχω στα χέρια μου αυτη τη στιγμη, 4 χρόνια μετα την παρουσιαση του, χτυπαει 60αρια στο antutu, εχει FHD amoled, κανει με το πένακι παπαδες (κι αν το ρουταρω θα κάνει και ότι κανει το 7).
μην μπερδευεις το γιατι το παίρνουν (εχεις δικιο οι περισσοτεροι που το παίρνουν δεν το παίρνουν για δουλειά) με το γιατι θα έπρεπε να το παίρνουν.

kostas lamprou

Ρε μαγκες ελεος. σταματηστε επιτελους οι κομπλεξικοι φαν των iphones να κραζουν το μεγαλειωδες note!! Παρτε το χαμπαρι πως οτι και αν λετε, απλα γελαμε οι κατοχοι τετοιων συσκευων! δεν σας βλεπουμε απλα!!

kostas lamprou

Giannisanag δεν ειναι καθολου αχρηστο ουτε για αυτους που δεν το εχουν καθαρα για επαγγελματικους λογους! απλα η συσκευη οτι και να λενε καποια παπαγαλακια, δεν παιζετε! ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε ανεξαρτητα μοντελου εταιρειας η οτιδηποτε αλλο.

bezilys

@Giannisp nag “κι αν το ρουταρω θα κάνει και ότι κανει το 7”
Δηλαδή θα εκραγεται?!! 😂😂

karlito

@ Πέτρος Είμαι επαγγελματίας που μένω στο Λονδίνο. Είχα το Note 7 μέχρι που με force update δεν έπερνε άλλο φόρτιση (το γιατί το κράτησα είναι ένα άλλο θέμα..). Είμαι Finance Manager και για κάποιο χρόνο χρειάστηκε για λόγους υγείας να μείνω να δουλέψω από το σπίτι.. Η εταιρεία που δουλεύω έχει εμπορική παρουσία στην Γαλλία. Κάθε βδομάδα στέλνουν σκαναρισμένα έγγραφα (pdf) τα οποία θέλανε έλεγχο των βαρδιων των υπαλλήλων και έγκριση. Στο γραφείο εκτυπώναμε τα έγραφα, τα έλεγχα (με τικς) τα υπέγραφα και τα σκανάραμε πίσω στον αποστολέα. Από το σπίτι guess what.. Τα κατέβαζα στο Note, τα έλεγχα, τα υπέγραφα, τα έστελνα υπογεγραμμένα με email. Γραμμάριο χαρτί χαμένο.. Το ίδιο με τιμολόγια, το ίδιο και με το payroll (μισθοδοσία). Μέχρι και screenshots χρησιμοποίησα και με το πενάκι έκανα σημειώσεις πως θα κάνουν κάποια δουλειά στο γραφείο.. Ήμουν σε ραντεβού στο νοσοκομείο και όσο περίμενα υπέγραφα έγγραφα.. Ακόμα και στο διάβασμα μου για το ACCA (English Accounting qualification) μου φάνηκε χρήσιμο γιατί έκανα σημειώσεις στα κείμενα που διάβαζα.. Γενικά μπορείς να συνδιάσεις τα καλά των κινητών με την ικανότητα να κάνεις και σημειώσεις χειρόγραφες. Η γυναίκα μου είναι HR manager έχει iPhone και κάνει τεράστιο μέρος της δουλειάς της… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.