Galaxy Note 8: Ποζάρει σε Press render σε Midnight Black

Galaxy Note 8 press render, Galaxy Note 8: Ποζάρει σε Press render σε Midnight Black

Εικόνα του Galaxy Note 8 που μοιάζει με press render δείχνει το επερχόμενο smartphone της Samsung να “ποζάρει” με την μπροστινή πλευρά, σε χρώμα Midnight Black.

Η φωτογραφία προέρχεται από τον Evan Blass, ο οποίος είναι γνωστός για τις αξιόπιστες διαρροές του όπως τα Galaxy S8 και Galaxy S8+.

Παρόλο που δεν είναι η πρώτη διαρροή, έρχεται κι αυτή να επιβεβαιώσει άλλες διαρροές, ενώ μας δίνει ακόμη μια ματιά στο επερχόμενο smartphone της Samsung.

Διακρίνουμε καθαρά την Infinity Display, την μπροστινή κάμερα και ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος, εφόσον δεν φαίνεται κάπου στην μπροστινή πλευρά, πιθανότατα θα βρίσκεται στην πίσω όπως και στα S8 και S8+, κάτι που βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη αφού το έχουμε ήδη δει και σε άλλες διαρροές.

Επίσης, από τη διαρροή μαθαίνουμε ότι το εν λόγω χρώμα θα ονομάζεται Midnight Black. Επίσης διακρίνονται τα πλήκτρα στα πλαϊνά για την αυξομείωση της έντασης, την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής και το πλήκτρο για το Bixby.

Εκτός από την την Infinity Display, τα υπόλοιπα που γνωρίζουμε προέρχονται από διαρροές και πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Αλλά το Galaxy Note 8 αναμένεται να έρθει με το Snapdragon 835 για SoC για το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, ενώ οι υπόλοιπες αγορές θα το λάβουν με το Exynos 8895. H RAM του αναμένεται στα 4GB και ο αποθηκευτικός του χώρος στα 64GB. Επιπλέον, θα διαθέτει διπλή κάμερα στην πλάτη.

Η παρουσίαση της συσκευής έχει προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Φοβερό τηλεκοντρόλ!!!

antonis

I would like to know if and when the mate 10is coming out

bezilys

@antonis in Greek pls!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.