Galaxy Note 8: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες

galaxy note 8 real life pictures, Galaxy Note 8: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες

Σε περίπου 15 μέρες (23 Αυγούστου) θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note, το οποίο απασχολεί εδώ και μήνες τα leaks. Σήμερα για πρώτη φορά έχουμε φωτογραφίες που λέγεται ότι απεικονίζουν την συσκευή.

Οι νέες εικόνες επιβεβαιώνουν τα όσα έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα για το design του Samsung Galaxy Note 8. Διαθέτει bezel-less σχεδιασμό με οθόνη που καλύπτει σχεδόν όλο το μπροστινό μέρος του κινητού. Στην πλάτη, δίπλα στην κάμερα είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, όπως στο Galaxy S8.

galaxy note 8 real life pictures, Galaxy Note 8: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες

Επίσης, η Samsung δεν έχει παραλείψει το Always On feature, από την ναυαρχίδα της σειράς S, ενώ και η S Pen, ποζάρει στον φακό. Λέγεται ότι θα είναι ίδια με του Galaxy Note 7, που σημαίνει 4096 επίπεδα πίεσης και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και όταν το κινητό είναι κάτω από το νερό.

Το Samsung Galaxy Note 8 θα έχει οθόνη 6.3 ιντσών SuperAMOLED, ανάλυσης 1440 x 2960 με 18.5:9 aspect ratio και διαστάσεις 162.5×74.6×8.5 χλστ. Θα φορά επεξεργαστή Exynos 8895/ Snapdragon 835. Η μνήμη RAM αναμένεται στα 6GB και η χωρητικότητα 64GB, με δυνατότητα επέκτασης. Στην πλάτη θα τοποθετηθεί διπλή κάμερα 12 Megapixel, μπροστά 8 Megapixel και η μπαταρία είναι 3300mAh. Θα κυκλοφορήσει σε Midnight Black, Maple Gold, Orchid Grey και Deep Sea Blue. Η τιμή του Galaxy Note 8 φημολογείται γύρω στα 1000 ευρώ.

galaxy note 8 real life pictures, Galaxy Note 8: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες

galaxy note 8 real life pictures, Galaxy Note 8: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες

galaxy note 8 real life pictures, Galaxy Note 8: Οι πρώτες real-life φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιωτης

αν ειχαν βαλει κ τισ καμερες με τον αισθητηρα καθετα θα ηταν το απολυτο κινητο !!!

Glorious

Πόσο δίκαιο έχεις @Παναγιώτη!!! Και εγώ αυτό περίμενα. Η Samsung άλλαξε την στρατηγική της και την έκανε αλά Αpple!!!! Παλιά ακολουθούσε τα trends. Τώρα πηγαίνει με πιο αργό ρυθμό, αλλά
και επειδή μπορεί! Επιβάλλει τους δικούς της κανόνες!!!

Παπαροκας tiamat

ρε βρεθηκα μισω βημα να παρω το s8 λογω της αμεσης πτωσης τιμης, την αδιαβροχοποιηση και τη καμερα. προσπάθησα να πισω τον εαυτο μου οτι θα συνηθισω το μακροστενο αλλα βλεποντας το 16:9 του κινητού μου ποσο μα’αρεσει συνειδητοποιω οτι το οποίο 18,5:9 μου ειναι ενας ευθης εξαναγκασμος τον οποιο μου επιβάλλουν με το ετσι θελω ολες οι εταιρείες .το 16:9 φαινεται θα σταματησει γρηγορα.

επισης ΟΛοι στα hands on λενε οτι με το ζορι φτανουν το δακτυλικο αποτυπωμα στο s8 και δε το φτάνουν με τίποτα στο s8 + η samsung ομως τους γράφει κι το συνεχιζει ……

VasiliS7edge

Tiamat ξέρεις ότι και να μπορούσε να κάνει κάτι με το δάκτυλικο αποτύπωμα θα ήταν δύσκολο λόγω του οτ θα άλλαζε το design language. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα αλλάξει στην επόμενη γενιά S και Note. Επίσης η φώτο το δείχνει πολύ μακροστενο κάτι που δεν είναι όσο φαίνεται.

Παπαροκας tiamat

Ρε συ βασιλης επειδη ξερω παντα μιλας αντικειμενικα!

Εφοσον ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ λενε οτι η θεση δακτ αποτυπωματος ειναι απαραδεκτη και σε κανεναν κατοχο δεν αρεσει, δεν ηταν ευκαιρια τωρα με το note της νεας διπλης καμερας να το τοποθετησει εστω πιο χαμηλα?

wave

Μακρόστενο, αδιάφορο σχεδιαστικά και άχαρο. Μια γκουμούτσα και τίποτα άλλο. Η Samsung προσπαθεί να περάσει τη συγκεκριμένη περίεργη αναλογία στα κινητά όπως κάποτε προσπάθησε να περάσει τις 3d με γυαλιά tvs ή τώρα τις curved tvs. Αμ δε!!

manosz

Τι μαδερι είναι αυτό;

Giok

Το ξενερωμα που έφαγα με το note5 , με έχει ακόμα καθηλωμένο στο note4.. To καλό s7 edge για κάποιο λόγο δε με κάλυψε πλήρως κ η σπασμενη του οθόνη που κοστίζει όσο ένα κινητό, ήταν η αιτία να ρίξω οριστικά τη ματιά μου αλλού.
Θεωρώ ότι τοnote5 (χωρίς sd, αποσπώμενη, ir κ Ευρώπη) ήταν η αρχή του τέλους για την κορυφαία ως τώρα σειρά, τη note κ ήδη ο κόσμος έχει μάθει άλλες πολύ καλές εταιρίες κ πιο φτηνές, huawei, xiaomi k. A. Κρίμα.
ΕΝ όψει του note8, δεν αξίζει πιστεύω να σκας ένα κάρο λεφτά για κάτι που σε 3 μήνες είναι παλιό. Κανεις τη δουλειά σου με πολύ λιγότερα κ με εφάμιλλες Android συσκευές.

bezilys

@Παπαροκας tiamat και όμως δεν θα το κάνει και δέν θα το κάνει γιατι δεν έχει ανάγκει, έχει φτιάξει καλό κοπάδι από πρόβατα που ότι και να φτιάξει θα το πάρουν

Φωτης

Παπαροκα tiamat @(ακουγα παλια την παντα που την ελεγαν tiamat ρε συ)χεχε!!!Το εχει ενας φιλος το σ8 plus κ ενω κ γω ελεγα οτι ειναι λουκανικο το εχω πιασει εδω κ ενα μηνα στα χερια μου κ αυτα που κανει κ η καμερα του ειναι κολλημα..Η οθονη εξαιρετικη οτι κ να δεις κ το μεγαλο για μενα ειναι απολαυση κ με μπαταρια που κραταει παρα πολυ..Μπορει να το τσιμπισω εκτος κ αν το mate 10 ειναι οπως το εχουν δειξει κ θελω να δω κ το V30 που με το διαφραγμα που θα εχει λενε στο φακο θα εχει τρομερη καμερα..Ασε παλι εχω θολωσει!!!!ι

Παπαροκας tiamat

Και γω ακουω tiamat γι αυτο ειμαι δαιμονισμενος παπαροκας φωτη παλιε ροκα!

Δε κρινω συνολικα το κινητο που ειναι γνωστο τι μπορει να κανει, λεω οτι το 18,5 προς 9 ειναι πιο λουκανικο και απο το πιροσκι…

δεν ηθελε το 16:9….
Δλδ το 18 :9 δε της εφτανε? Ηθελε το 18,5 …….

Φωτη το τρως το κρυο το ντουζ αν ολες σου οι φωτο ειναι 16:9 και στην οθονη του s8 αντι για 6,2 δειχνουν 5,2 ιντσες…

Και τι να τραβας σε 18,5 προς 9? Εκτος οτι θα ναι ολες σαν panorama mode δε θα χεις και tv να της δεις!

Ασε που η samsung ριχνει και την αναλυση καπου στα 7-8 mp οταν τραβας 18:9😂😂

Υστερα ολοι συμφωνουν οχι μονο οτι μπερδευουν ,αλλα και οτι δε φτανουν το σημειο του δακτυλικου αποτυπωματος

Με λιγα λογια το s8 ειναι μια beta αποτυχια παρολα τα οποια καλα στοιχεια του

Χρηστος

@Giok εχεις πιασει ποτε το note 5 να δεις πως είναι?

Jackblack

@ Χρηστος
επιτελους ρε φιλε!!καποιος που μιλησε σωστα!ειμαι κατοχος Note 5 64gb..φανταστικο κινητο!!και ολοι γκρινιαζουν για sd card, αποσπωμενη και fm radio και κουραφεξαλα…λες και τα 64 gb ειναι λιγα….η δε μπορουν να εχουν micro usb stick…η ενα Power bank για εκτακτη ωρα…τελικα ειμαστε απιστευτα γκρινιαρηδες και ξερολες…

Σταύρος Χρι

Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο από ότι με τον @Giok ! Όταν η Samsung καινοτομούσε https://youtu.be/Xtx57_4Lgj0 ! Ήταν το πρώτο κινητό με 3gb ram και το high end επεξεργαστή και ήταν το πιο δυνατό κινητό της αγοράς όταν τώρα το σκέφτονται αν θα βάλουν 4 ή 6 στο νέο note ενώ πχ η κινέζικη one plus έχει βάλει 8 και αποδεδειγμένα έχει πολύ γρηγορότερες συσκευες. Ήταν το πρώτο που τραβούσε 4Κ βίντεο και το είχα! Τώρα τι να δω και να πω ότι (ω ρε φίλε τι σκέφτηκε και έκανε στο note 8 μιλάμε απίστευτο) ή τουλάχιστον να πω (ρε φίλε τα έσκασα αλλά πήρα το δυνατότερο τηλέφωνο) Αυτό που έχει αλλάξει από τότε στην ουσία και έχει να δείξει η Samsung είναι 1) γυαλί αντί πλαστικό 2) κυρτές οθόνες 3) μη αποσπόμενη μπαταρία 4) αναλογία 18/9 5) αδιαβροχοποίηση 4) αυξηση των τιμών πάνω 100% (αν θυμηθώ ότι είχα πάρει το note 3 407euro) Στην ουσία δεν έχει κάνεί τπτ καινοτόμο που πραγματικά να αξίζει ! Δεν είναι όπως παλιά και απορώ πως δεν το βλέπετε… Είναι σαν καποιος να ισχυρίζεται πως τα nokia είναι τα καλύτερα τηλέφωνα επειδή το 3310 ήταν το κορυφαίο κινητό τότε, ή να ισχυρίζεται… Συνέχεια »

Χρηστος

@jackblack φιλε το εχω εναμιση χρονο και δεν θελω να το αλλαξω κραταει ακόμα και mαμω τα κινητα

bezilys

@Σταύρος Χρι +1

Vendetta

@Σταύρος Χρι θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά μήπως η Samsung κσινοτομεί σε πράγματα που δεν μας αρέσουν? Ή να το πω καλύτερα “πειραματίζεται”…

+100 στον @Παπαροκάς tiamat. Κάποια στιγμή πρέπει να ακούσει το κοινό. Όχι τιποτέ άλλο…σε κάθε unpack ένας κορεάτης τονίζει ότι ακούσε τον κόσμο…άκουσε τις ανάγκες του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.