Galaxy Note 8: Render το αποκαλύπτει και σε Orchid Grey

Galaxy note 8 render orchid grey, Galaxy Note 8: Render το αποκαλύπτει και σε Orchid Grey

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 8 και ο Evan Blass μας έδωσε press render που εμφανίζει το επερχόμενο κινητό της Samsung σε χρώμα Orchid Grey.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τη συσκευή σε άλλα χρώματα, οπότε αυτή έμενε για να ολοκληρώσει τη συλλογή, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή της.

Δεδομένου ότι το press render έρχεται από τον Evan Blass, ο οποίος είναι αρκετά αξιόπιστος για τις διαρροές του, μπορούμε να πούμε ότι έχει υψηλή αξιοπιστία, συν του γεγονότος ότι συνάδει και με τις υπόλοιπες εικόνες που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Επίσης, εκτός από το μαύρο χρώμα, τα υπόλοιπα χρώματα δεν έχουν διαρρεύσει σε εικόνες καλής ανάλυσης, οπότε στην ουσία η διαρροή αυτή μας δίνει άλλη μια καλή εικόνα για τη συσκευή, σε ένα νέο χρώμα.

Στο press render διακρίνεται η μπροστινή πλευρά και η πλάτη του Galaxy Note 8 ενώ συνοδεύεται κι από το S-pen.

Το Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται με τον Snapdragon 835 στις ΗΠΑ και τον Exynos 8895 στις υπόλοιπες αγορές, 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB και 128GB. Χτες εντοπίστηκε και μια έκδοσή του με 256GB που λέγεται ότι δεν θα κυκλοφορήσει εκτός της Κορεάτικης και της κινέζικης αγοράς.

Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να είναι διαθέσιμο για αγορά στις 15 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

σαν πολυκατοικία είναι

JohnWave

Για μένα το μαύρο είναι σαφώς καλύτερη επιλογή για δυο λόγους :
α) Όπως και στην περίπτωση του S8 έτσι και στο Νote 8 , η μαύρη μπροστινή όψη έρχεται με τις κούρμπες και ενώνεται όμορφα με τα πλάγια και το πίσω δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο. Σαν το γυαλί να τυλίγει όλη τη συσκευή.
β) Ειδικά στο Note 8, όλο αυτό το μαύρο πλαίσιο της κάμερας έρχεται και δένει όμορφα με τη μαύρη πλάτη χωρίς να φαίνεται άσχημο σαν ξεχωριστό κομμάτι όπως στην εικόνα παραπάνω.

Θα μου πει κάποιος, αφού οι περισσότεροι βάζουν θήκες στις συσκευές τους τι νόημα έχουν τα χρώματα στα πλάγια και στην πλάτη. Δεν θα έχει και άδικο. :-p

bezilys

@JohnWave και όμως άδικο έχει και δεν πυστευω κάποιος να έχει την θήκη κολλημένη μόνιμα στο κινητό?! Όταν βγάζω την θήκη θέλω να το απολαμβάνω το κινητό όχι να ψενω μπιφτέκια!

Φωτης

Τιαματ@!!!χαχαχαναι..Εγω μαλλον θα παρω με πιο λιγους οροφους..V30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JohnWave

@bezilys, οι περισσότεροι που ξέρω δεν το απολαμβάνουν. Το να βγάζουν τη θήκη μία φορά στο τόσο, να κοιτούν τη συσκευή τους για μια στιγμή αθήκωτη και μετά ξανά μέσα στη θήκη προσωπικά δεν το θεωρώ “απόλαυση design”. Δεν κατηγορώ όσους λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο ( έχουν δώσει πολλά λεφτά και αγχώνονται δικαιολογημένα) απλά λέω πως για αυτούς ελάχιστη σημασία πρέπει να παίζει στην τελική το τι χρώμα ή τι υλικό έχει η πλάτη πχ της συσκευής τους.

kassandros

Κι εγώ για άλλο χρώμα με βλέπω……ή v30

Ioannis

@Παπαροκα χαχαχα ουρανοξύστης! οντως αυτη η αναλυση οθονης ειναι για τα σκουπιδια πραγματικα αντε το s8 παλευεται μια χαρα αλλα το s8 + και αυτο εδω ειναι περα για περα δυσχρηστα και οχι ομορφα “αισθητικα” οχι οτι δεν ειναι κινηταρα αλλο αυτο αλλα ετσι οπως ειναι η οθονη στενη και πλατια σε ξενερωνει καπως…

Παπαροκας tiamat

μα ρε παιδια ειναι ελεος…

επομενη αναλυση 21:9 να γινουν τα κινητα 8 ιντσες

Παπαροκας tiamat

μη τους δινω ιδεες….

Παπαροκας tiamat

ειναι ικανοί.

Wave

Χρυσή σφαιρα στον @tiamat για τη λέξη πολυκατοικία!
Αλλά Oscar στον @bezilys για την έκφραση ψενω μπιφτεκια!

Nio

Πραγματικά ένα wallpaper με πολυκατοικία θα ήταν ότι πρέπει… Χαχαχα…

tarif16

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.