Galaxy Note 8: “Ποζάρει” και σε άλλα χρώματα

Galaxy Note 8 χρώματα, Galaxy Note 8: “Ποζάρει” και σε άλλα χρώματα

Νέες εικόνες του Galaxy Note 8 δειχνουν την επερχόμενη συσκευή σε ακόμη περισσότερα χρώματα και συγκεκριμένα σε Milky White και Arctic Silver.

Όσο πλησιάζουμε στη μέρα λανσαρίσματος του Galaxy Note 8, ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια.

Χτες είδαμε το Galaxy Note 8 από τον Evan Blass στο Midnight Black, ενώ αργότερα δημοσίευσε και εικόνες της συσκευής σε χρυσό.

Galaxy Note 8 χρώματα, Galaxy Note 8: “Ποζάρει” και σε άλλα χρώματα

Σήμερα η συσκευή διέρρευσε στα χρώματα Milky White και Arctic Silver.

Galaxy Note 8 χρώματα, Galaxy Note 8: “Ποζάρει” και σε άλλα χρώματα

Οι σημερινές εικόνες, μοιάζουν αρκετά με αυτές που έδωσε χτες στη δημοσιότητα ο Evan Blass.

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε τη διπλή κάμερα, η οποία αναμένεται με ανάλυση 12MP για κάθε αισθητήρα.

Το Galaxy Note 8 αναμένεται με Infinity Display 6,3 ιντσών, Snapdragon 835 SoC, και μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh.

Το λανσάρισμά του έχει προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Με αυτήν την χωρητικότητα μπαταρίας τρώει άκυρο από εμένα !

Ioannis

κινηταρα φαινεται. Στην μπαταρια οντως κανανε τσιγκουνια. Κανονικα θα επρεπε να εχει 3800 τουλαχιστον τελος παντων αναμενω να βγει και να δουμε τις δοκιμες τι αυτονομια δινει κλπ και κρινουμε στην πορεια.

wave

Εκτος από τους δυο φακούς το φλας και τον αισθητηρα πίσω έπρεπε να βάλουν δύο τρία πράγματα ακόμα ……. να το κάνουν ακόμα πιο γύφτικο!!!! Το silver άσπρο τι είναι αυτό τέλος πάντων πίσω μου θυμίζει …. ψυγείο ντουλάπα!! Μου δίνει την εντύπωση ότι θα το ανοίξω να πάρω μπύρες.

bezilys

@wave αυτο ακριβώς!😁

VasiliS7edge

Ναι βασικά είναι πιο μικρό από ψυγείο. Μην κραζετε όμως γιατί όλα έτσι θα είναι σε λίγο καιρό. Όπως η Samsung καθιερωσε τις μεγάλες οθόνες έτσι θα καθιερωσει και το σχήμα ψυγείου.

Τασούλα

Και κλααααααμα οι haters αχαχαχα! Samsung γερά και γλέντα τους όλους!

bezilys

@VasiliS7edge δεν υσχει για όλους και τα μικρά περιθώρια η Samsung τα έφερε αλλά δεν υποκιψαν όλοι πχ Sony!

Αγγελος

Δηλαδη ρε σταυρο αγορι μου αν η μπαταρια ηταν 4000μιλιαμπερ και τελειωνε σε 5 ωρες θα ησουν ευχαριστημενος;τι ζορι τραβατε με τα νουμερα,ιδια χωρητικοτητα με το s8 plus θα εχει και θα κραταει μια χαρα και σε αυτο.3300 ετσι κι αλλιως δε θα εχει τουλαχιστον 3500 αλλα με amoled και τον 835 καις λιγη ενεργεια εμενα μου βγαζει μερα.

wave

Όσες φορές και να το ξαναδώ, εξακολουθεί και μου μοιάζει με ψυγείο!! Και αναφέρομαι μόνο στο πίσω κομμάτι….. wtf

Asos206

Η μπαταρία μια χαρά θα είναι, ο επεξεργαστής κάνει τι διαφορά που κανονίζει την οικονομία σε όλο το φάσμα της λειτουργίας. Από εκεί και πέρα, η αναλογία και οι διαστάσεις είναι τραγικές, τηλεκοντρόλ με στυλό.
Πραγματικά αυτοί που έχουν πάρει σ8 πλας…. Σε τη διαφέρει το note?

Ante_geia

Έλεος με αυτήν την κ0λ0μπαταρία …. ΠΟΙΟΣ ζήτησε λεπτή συσκευή ρε SAMMY…. Εμένα προσωπικά δεν θα πείραζε καθόλου να ήταν πιο παχύ αλλά να είχε μεγαλύτερη μπαταρία 4000 ας πούμε

Antonis

Καλά ρε παιδιά η μεγαλύτερη χαζομάρα στα renders αυτού του χρώματος αλλά και του χρυσού είναι μαύρη κάμερα και δακτυλικό αποτύπωμα από την πίσω μεριά δλδ χάθηκε ο κόσμος να το έκαναν ίδιο χρώμα οποσ πχ του μαύρου ιδίου μοντέλου η πχ του S8&SPlus

Και κάτι άλλο για ποιο λόγο η μπροστινή μεριά είναι μαύρη σε όλα τα χρώματα όπως και του S8 ξέρει κάνεις ?

Rizo

Εντάξει, κι εμένα μου φαίνεται κάπως. Έχει μικρότερες καμπύλες απο το S8 και το πάει προς Sony. Τουβλακι που λέγανε μερικοί. Καο όχι τίποτα άλλο αλλά αν η διάταξη πίσω ήταν κάθετη θα ήταν και ο αισθητήρας στο επιθυμητό σημείο.
Πάντως οθονάρα θα έχει σίγουρα. Και αν και η κάμερα είναι ακόμα καλύτερη απο το S8, πολλοί θα κάνουν την καρδιά τους πέτρα για το σχέδιο!

raziel

Tο τελευταιο καλο note htan to 4 τελικα . Δεν μου αρεσει ετσι οπως το καναν και δεν το βρισκω και πολυ βολικο να πω την αληθεια .Η μπαταρια ειναι πολυ μικρη και ας λενε οτι θελουν μερικοί οσοι ειχαν note ξερουν τι θα παρουν στο θεμα μπαταριας .

bezilys

@Αγγελος φίλε όπως και να το κάνεις θαύματα δεν γίνονται όσο και καλή διαχείριση να έχει έπρεπε να είχαν βάλει μεγαλύτερη μπαταρία εκτός αν θα είναι όλη την ώρα στην μπριζα σαν τα ψυγεία!!

Αγγελος

Ρε παιδια γιατι γκρινιαζετε;γιατι;αφου δε σας ενδιαφερει καν το κινητο.εγω γιατι δε μπαινω στη sony να γκρινιαζω,δε με ενδιαφερει καν τι μπαταρια θα βαλει.ειναι γνωστες οι προτιμησεις σας πλεον.αλλα οπως και να το κανουμε κατι θα ξερει η samsung παραπανω απο εσας και το κινητο προφανως και δε θα ειναι ολη μερα στη πριζα πραγμα που δεν εχει συμβει με κανενα samsung.αυτα να τα πειτε για καμια apple.οσο για το αν ειναι ασχημο ετσι λεγατε και για το s8 και ειναι οτι πιο ομορφο υπαρχει και οτι πιο βολικο στη χρηση.μ αυτο σας γραφω τωρα την ωρα που παιζει και youtube…😎

Rizo

Άγγελε δεν το εξηγείς καλά το τελευταίο. Και για να προλάβω μερικούς που θα πούνε ότι το κάνουν ένα σωρό κινητά αυτό, θα εξηγήσω εγώ.
Υπάρχει η επιλογή να προσαρμόσεις το μέγεθος της κάθε εφαρμογής στο split screen. Δηλαδή αφου βάλεις βίντεο-μουσική στο YouTube μικραίνεις την εφαρμογή, απλώς σέρνοντας με το δάχτυλο την γραμμή ανάμεσα στις εφαρμογές και την κάνεις να πιάνει το 1/3-1/4 της οθόνης. Μετά κάθεσαι φβ για παράδειγμα ή γράφεις εδω με μια αναλογία που σχεδόν είναι οσο τα κανονικά κινητά.
Το 18:9 είναι φοβερό να ξέρετε. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες πάνω σε αυτό. Και εκεί το note θα κάνει την διαφορά σε σχέση με τα άλλα μεγάλα κινητά.

bezilys

Αυτό το split screen δεν βολεύει πάντα εγώ πιο πολλές φορές χρησιμοποιο το floating apps που μπορεί να παίζει κάτι από πίσω όπως βίντεο στο YouTube χωρίς να μου καλύπτει την μισή οθόνη!

Αγγελος

Μπεζιλυ εχεις γινει 2ος ιωαννης jb δικηγορος του διαβολου.αν διαβαζες λιγο πιο προσεκτικα αυτο που λεει ο ριζο θα καταλαβαινες οτι δε μιλαει για split screen αλλα για αυτο που λες αφου λεει οτι μικραινεις το μεγεθος της εφαρμογης οσο θες απο τη γωνια του app.κατι που ειναι παρα πολυ χρησιμο σε μερικες περιπτωσεις οπως πχ αν θες να βγαλεις στορι στο ινσταγκραμ αλλα να παιζεις μουσικη απο youtube ή να αντιγραφεις κειμενα με drag and drop και πολλα αλλα.

Rizo

Και το Sony έχει native πρόγραμμα της Sony που είναι κάτι σαν το floating apps αλλα δεν βολεύει και πολύ. Εγώ όμως δεν είπα ότι καλύπτει την μισή οθόνη, αλλά μέχρι το 1/4 αν θέλεις! Εκεί βολεύει πολύ το 18:9 και αν το δουλέψεις θα καταλάβεις. Και έχεις άμεση πρόσβαση και εναλλαγή σε άλλη εφαρμογή αν θέλεις. Και στα 2 παράθυρα. Εναλλαγή πατώντας πρόσφατες εφαρμογές. Άμεση δηλαδή με ένα κουμπί.

Αγγελος

Μεχρι 1/20 παει κολλητε απειρα μικρο γινεται στην ελευθερη σμικρυνση

bezilys

@Rizo ναι το είχε η Sony άλλα μέχρι την σειρά z5 μετά το αφαίρεσαν…
@Αγγελος για το split screen μιλάμε που πάει μέχρι 1/3 σε μένα που έχω sony 1/20 που το είδες δεν ξέρω!

Αγγελος

Bezily κανεις δεν ασχοληθηκε με το sony κι εγω και ο ριζος για το s8 λεμε τοση ωρα…ειπε απλα καποια στιγμη ο ριζος οτι εχει κατι παρομοιο και η σονυ αλλα δε βολευει κατα τα αλλα τοση ωρα αναφερομαστε στο s8 και τη συζητηση για το split screen εγω τη ξεκινησα οποτε δε θα μου πεις εσυ για τι πραγμα μιλαω.

Rizo

@bezilys
Κρίμα που το αφέραισαν γιατί καμιά φορά άνοιγα να κάνω καμία πράξη, ή να βάλω youtube και να το πάω τέρμα κάτω ίσα ίσα να φαίνεται η μπάρα.
Αλλά το καλύτερο ήταν οτι μπορούσα να βλέπω και ram, ταχύτητα επεξεργαστή και θερμοκρασία επεξεργαστή (πέραν της μπαταρίας) real time ακόμα και αν έπαιζα κάποιο παιχνίδι!
Τώρα κρατήσαν το κλασικό split screen απότι κατάλαβα.

@Άγγελε τώρα που είπες 1/20 το προσπάθησα, αλλά μετά από το 1/4 περίπου απο την πάνω πλευρά και 1/3 απο την κάτω το κλείνε εντελώς. Μήπως δεν ξέρω εγω το κόλπο στο S8+ τουλάχιστον..

bezilys

@Αγγελος καλά μην αρπάζεσαι….

Legend

@bezilys έχει καταντήσει τραγικό να μπαίνεις με 10 προφίλ και να δίνεις επευφημίες στην αγαπημένη σου Sony. Άντε κοντά είναι και τα τελευταία σου άρθρα και εσένα, μιας εκεί πάει για λουκέτο!

bezilys

@Legend πρώτον από ένα λογαριασμό είμαι και δεύτερον ποτέ έδωσα επευφημιες στην sony?εγώ απλός μίλησα για μια έξτρα εφαρμογή όπου μερικές φορές είναι πιο βολική από το split screen. Από την μου φαίνεται ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει εδώ μέσα …

Αγγελος

Οπως εισαι σε μια εφαρμογη ριζο κατεβασε με το δαχτυλο σου απο διαγωνια δεξια πανω προς τα μεσα με διαγωνια φορά για να διαμορφωσεις το μεγεθος του παραθυρου και μπορεις να το κανεις οσο μικρο ή μεγαλο θελεις.το αποτελεσμα ειναι να μπορεις να εχεις παρα πολυ μικρη την εφαρμογη και να εχεις πολλες ταυτοχρονα τις οποιες αν θες κιολας ελαχιστοποιεις και γινονται σαν το στρογγυλακι του μεσεντζερ και τις εχεις ανα πασα στιγμη στην ακρη διαθεσιμες.

Rizo

Άγγελε το έψαξα!
Έπρεπε να ενεργοποιήσω το “Ενέργεια αναδυόμενης προβολής” στις ρυθμίσεις του split screen.
Ρε φίλε αυτό μετατρέπει το 1/3-1/4 που έλεγα σε κουτάκι! Σαν το folating apps που λέει ο @bezilys και όπως και στα windows στο κουτάκι πανω δεξιά εχει επιλογή για μεγιστοποίση, ελαχιστοποίηση και κλείσιμο!!
Ευχαριστώ φίλε! Πολύ καλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.