Νέο Galaxy Note 8, χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Note 8 επόμενης γενιάς με μεγαλύτερη οθόνη 6.3″ Quad HD+ Super AMOLED (Infinity Edge), η οποία χωράει άνετα στο ένα χέρι, και πενάκι S Pen για ακόμα πιο προσωπικούς τρόπους επικοινωνίας και την καλύτερη μέχρι τώρα κάμερα smartphone της Samsung, dual 12 Megapixel.

Το Galaxy Note 8 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τα μέσα Σεπτεμβρίου στα χρώματα Midnight Black και Maple Gold και με τιμή 1029 ευρώ.

Galaxy Note 8 Ελλάδα, Νέο Galaxy Note 8, χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα

Galaxy Note 8 Ελλάδα, Νέο Galaxy Note 8, χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα

Οι χρήστες του Note έχουν από καιρό τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα με το Multi Window. Με το Galaxy Note 8, η νέα λειτουργία App Pair σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο ζεύγος εφαρμογών στο κυρτό πάνελ και ταυτόχρονα να ανοίξετε δύο εφαρμογές με ευκολία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video, καθώς στέλνετε μηνύματα στους φίλους σας ή να συμμετέχετε σε ένα conference call με το νούμερο και την agenda μπροστά σας.

Από την πρώτη παρουσίασή του, το S Pen αποτελεί ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του Note. Με το Galaxy Note 8, το ενισχυμένο S Pen «ξεκλειδώνει» εντελώς νέους τρόπους για να γράψετε, να σχεδιάσετε και να αλληλοεπιδράσετε με το τηλέφωνο, καθώς και να επικοινωνήσετε με φίλους. Διαθέτει ακόμα πιο λεπτή μύτη, βελτιωμένη ευαισθησία πίεσης4, και λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να εκφράσουν τους εαυτούς τους με τέτοιο τρόπο που καμία άλλη γραφίδα ή smartphone δεν έχει προσφέρει.

Galaxy Note 8 Ελλάδα, Νέο Galaxy Note 8, χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα

Όταν η επικοινωνία μέσω κειμένου δεν αρκεί, το Live Μήνυμα σας επιτρέπει να αποκαλύψετε τη μοναδική σας προσωπικότητα και να πείτε εκφραστικές ιστορίες. Με το Galaxy Note 8 μπορείτε πλέον να μοιραστείτε κινούμενα κείμενα ή σχέδια σε όλες τις πλατφόρμες που υποστηρίζουν κινούμενα GIFs (AGIF). Το S Pen φέρνει ένα εντελώς νέο τρόπο επικοινωνίας, που δίνει ζωή στα μηνύματά σας.

Η Always On οθόνη επιτρέπει στους Galaxy χρήστες να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις ειδοποιήσεις τους, χωρίς να ξεκλειδώσουν το κινητό τους. Με το Galaxy Note 8 αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Η λειτουργία Screen off memo σας επιτρέπει να κρατήσετε έως και εκατό σελίδες σημειώσεων, μόλις αφαιρέσετε το S Pen, να καρφιτσώσετε σημειώσεις στην Always On οθόνη και να κάνετε αλλαγές απευθείας στην οθόνη αυτή.

Galaxy Note 8 Ελλάδα, Νέο Galaxy Note 8, χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα

Η κάμερα είναι ένα από τα βασικά κριτήρια αγοράς ενός smartphone. Η Samsung θέτει τα πρότυπα για τις κάμερες των smartphones και με το Galaxy Note 8 παρουσιάζουμε την πιο ισχυρή smartphone κάμερα έως σήμερα.

Το Galaxy Note 8 έχει εξοπλιστεί με δύο οπίσθιες κάμερες 12MP, με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) τόσο στον ευρυγώνιο φακό όσο και στον τηλεφακό. Είτε εξερευνείτε μία νέα πόλη είτε τρέχετε γύρω από την αυλή σας, το OIS σας επιτρέπει να τραβήξετε πιο ευκρινείς φωτογραφίες.

Galaxy Note 8 Ελλάδα, Νέο Galaxy Note 8, χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα

Για ακόμα πιο προηγμένη λήψη φωτογραφιών, η λειτουργία Live Focus του Galaxy Note 8 σας επιτρέπει να ελέγχετε το βάθος πεδίου, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την επιλογή bokeh σε λειτουργία preview και αφού έχετε τραβήξει τη φωτογραφία.

Στη λειτουργία Dual Capture και οι δύο οπίσθιες κάμερες τραβούν δύο φωτογραφίες ταυτόχρονα και σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε και τις δύο φωτογραφίες – μία κοντινή λήψη από τον τηλεφακό και μία ευρυγώνια λήψη, που δείχνει ολόκληρο το φόντο.

Galaxy Note 8 Ελλάδα, Νέο Galaxy Note 8, χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα

Ο ευρυγώνιος φακός διαθέτει αισθητήρα Dual Pixel με γρήγορο Auto Focus, με αποτέλεσμα να μπορείτε να τραβάτε πιο ευκρινείς και καθαρές λήψεις, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, το Galaxy Note8 διαθέτει μία κορυφαία 8MP Smart Auto Focus εμπρόσθια κάμερα, για ευκρινείς selfies και video chats.

Όσοι προπαραγγείλουν το νέο Galaxy Note 8 μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung θα λαμβάνουν δωρεάν ένα Samsung DeX2. Το DeX προσφέρει εμπειρία όμοια με υπολογιστή, καθώς επιστρέπει στο smartphone να συνδεθεί με μόνιτορ, πληκτρολόγιο και ποντίκι. Επίσης, έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ οικοσύστημα εφαρμογών και υπηρεσιών με έμφαση τόσο την παραγωγικότητα όσο και τη διασκέδαση.

Galaxy Note 8 Ελλάδα, Νέο Galaxy Note 8, χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα

Η Samsung παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά Note το 2011. Από τότε το Note έχει αποκτήσει κοινό που έχει αγκαλιάσει με ενθουσιασμό τη συσκευή, χάρη στις δυνατότητες της οθόνης του και το S Pen. Σύμφωνα με έρευνα αγοράς της Samsung 85% των χρηστών του Note δηλώνουν ότι είναι περήφανοι να επιδεικνύουν τη συσκευή τους και το προτείνουν σε φίλους, ενώ το 75% δηλώνει ότι είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχαν ποτέ.

Galaxy Note 8 Ελλάδα, Νέο Galaxy Note 8, χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα

Galaxy Note 8 Ελλάδα, Νέο Galaxy Note 8, χαρακτηριστικά, τιμή, κυκλοφορία Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bill K.

Απ’οτι ειδα το μοντελο με τα 64GB θα κοστιζει1029€.Επομενως θα ειναι απλησιαστο για τους περισσοτερους ελληνες.

Γιάννος

Οι άνθρωποι είναι τρελοί με μια λέξη…

ΜάνοςΚ.

Θα είναι απλησίαστο για τους περισσότερους Έλληνες για αγορά day1. Μετά από 4 μήνες μια χαρά τιμούλα θα χει για τόσο τούμπανο. Εδώ ζητάνε για το mate 9, 10 μηνών κινητό 500 ευρώ. Τα καλά πληρώνονται παιδιά, δεν συμβαίνει μόνο στη σάμυ, όμως υπάρχουν και πιο οικονομικά για όλα τα βαλάντια.

ironman mark 43

το παιχνιδι στην οθονη ποιο ειναι;

Γιώργος Κ.

Μάνο έχεις δίκιο. Η τιμή του Mate 9, του οποίου είμαι κάτοχος, δεν ξέρω γιατί δεν πέφτει, παρόλο που ξεκίνησε με πολύ καλή τιμή (700€). Πίστεψε με όμως τα αξίζει. Εγώ το βρήκα σε ευκαιρία στα 430 κι εκεί κι αν τα αξίζει.

Στα του θέματος, το note 8 είναι ένα εξαιρετικό κινητό καθώς πρόκειται για κάτι που είναι μοναδικό στο είδος του, κάτι που δε θα βρει κανείς αλλού. Ναι, κι άλλα τηλέφωνα φέρουν πενάκια κτλ αλλά το πως η Samsung έχει προσαρμόσει το TouchWiz σε σχέση με το s pen είναι, όπως είπα και πριν, μοναδικό. Τώρα όσον αφορά στη τιμή, αυτή είναι απαράδεκτη. Κανένα κινητό δεν αξίζει πάνω από το πολύ 700 ευρώ. Ούτε τα μήλα. Εννοείται ότι κι εγώ είμαι από αυτούς που θα περιμένει να πέσει στα μισά λεφτά για να το πάρω

Γιωργος

Καλημέρα παιδιά.!!!!Ξέρει κανείς αν το note 7 fe θα έρθει Ευρώπη?

Μιχάλης

Γνωριζει κανεις αν το μοντελο που θα κυκλοφορησει εδω θα ειναι με την hybrid slot για επιλογη 2ης καρτας sim; Στο site της media markt και του κωτσοβολου το εμφανιζει με hybrid slot ενω στα υπολοιπα καταστηματα με single sim

geodal

@ironman mark 43 είναι το vain glory

manosz

Κράζω την απλ Αλλά κ τούτοι δω είναι για τα πανηγύρια..Κ ο οι άλλοι λένε ότι πληρώσεις παίρνεις.. Αλλά από κορόιδα άλλο τπτ..Και θα πει ο άλλος δικά Μ είναι τα λεφτά κ ότι Θέλω παίρνω..Αυτό δν σε κάνει λιγότερο κορόιδο..

Georgerapp

Παιδιά είναι απλά τα πράγματα ας μη σας πιάνει η ανυπομονησία κ η φαγούρα.
Τιμές εκκίνησης πληρώνουν όσοι εχουν κ καλα κανουν, να κινείται το χρήμα.
Απο εκεί κ πέρα ενας σωστός αγοραστης θα περιμένει να κάτσει η τιμή να βγούνε οι παιδικές ασθένειες μια τόσο συνθέτης πολυσυσκευης κ γιατί οχι κ αγορά μεταχειρισμένου αφου βρωμάει ο τόπος απο ανθρώπους που τα προσέχουν σαν τα μωρά τους τα βαριουνται κ τα δίνουν.
Έτσι πήρα το z5c 200 ευρώ πέρσι με εγγύηση κ κουτιού εμφανισιακά αφου το παλικάρι δε νομίζω να πρόσεχε τόσο τον εαυτό του.
Τωρα βέβαια μηχ.αυτ μαζι στον εργαλειοφορεα εχει καταλάβει πόσο καλο αφεντικό ηταν ο πρώην κ τον νοσταλγεί.

bama

Προφανώς το καλύτερο τηλέφωνο που υπάρχει με διαφορά. Αλλά με χίλια ευρώ στην Ελλάδα αγοράζεις διαμέρισμα.

Makis

Καλά.. ΌΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο Κ…… ΜΑΣ…
Ετσι και η Samsung.. Υπομονή σε 2 μήνες που θα βγεί το iphone 8 και τα ξαναλέμε..

Batman

Το κακόγουστο αστείο με την τεχνολογία Amoled συνεχίζεται.Λογικό όσο πουλάει.

Harris

IRONMAN … VAINGLORY λεγεται

ΜάνοςΚ.

Γιώργος Κ. τα ίδια λέμε…Τα 1ης κατηγορίας κινητά τα πληρώνεις και το mate είναι από αυτά. Καλύτερα να πάρω 8μήνου τηλέφωνο α κλάσης σε λογική τιμή παρά ένα midrange καινούριο day1

greatpoaaa

Απλά θεικό

Πέτρος Π

@ΜάνοςΚ. : Το θέμα είναι ότι με τους ρυθμούς που κινούνται σε 8 μήνες θα έχει αρχίσει να θεωρείται ήδη ξεπερασμένο… Επίσης και 600 – 700 € να έχει δεν είναι λογική τιμή, είναι κοροϊδία… Γενικά έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα κινητά, και ο κόσμος κάπου έχει αρχίσει και βαριέται πραγματικά…

VasiliS7edge

Batman πες πιο είναι το κακόγούστο αστείο να ξέρουμε και εμείς.

Dimitrinho

Θα τα πούμε στις 18 Οκτωβρίου τόσο χρόνο ζωής έχει ακόμα το note 8 μετα έρχεται η κυριαρχια

Dimitrinho

Διόρθωση:16 οκτωβριου

hayate

Κλαίτε κι εσείς με το από πάνω η εμένα μπήκε κάτι στο μάτι μου ;;; 😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭😭😅😅😅😅😅

panos

Ξεκοληστε δεν είναι ο ενφια το note 8 να το πληρώνεται με το έτσι θέλω οποία μπορεί το παίρνει οποίος δεν μπορεί το βλέπει.. Βγαίνει ο κυρίαρχος λέει το Οκτώβριο τρομαξαμε έχει ξεφύγει η κατάσταση 1000 και και πανυγηριζεται λες και βγάζουμε κάτι.

bezilys

Παρεμπιπτόντως καλά καλά δεν βγήκε ακόμα το note 8 και αμέσως είδα να το διαθημιζουν!

Dimitris M.

Μια χαρά ρε παιδιά, και δεν κάνω παράπονα για την τιμή, όποιος γουστάρει και μπορεί το παίρνει (και καλά κάνει, και εγώ ίσως σε ένα εξάμηνο και όταν δω ότι δεν σκάει σαν γαρύφαλλο να το πάρω)αλλά… μισό εκατομμύριο δραχμές για συσκευή κινητής τηλεφωνίας;

ΜάνοςΚ.

@Πέτρος Π: Σε 8 μήνες δεν θεωρώ ότι θα χει παλιώσει… Το s7 edge 1μιση χρονών κινητό που παίζει στα 450 (αλλά έχω πετύχει και στα 4 κατοστάρικα καινούριο με 2 χρονια εγγυηση), μετράει περισσότερο από πολλά καινούρια. Το s8+ στο τριμηνο επεσε 300 ευρώ κάτω στα 630. Εγω θα το τσιμπήσω του χρόνου το Σεπτέμβρη πιστεύω σε καλή τιμή -καθόσον νοτελακιας-. Είναι αστέρι το άτιμο. Μέχρι τότε, με το ταπεινό νοτελάκι 3 χαχαχαχαχα!

Mark

Εγώ θα εστιάσω στο οικονομικό σκέλος . Αν αναλογιστούμε πως η Samsung επενδύει πολλά χρήματα στην έρευνα και ανάπτυξη (επεξεργαστές, οθόνες , κάμερες ) αλλά και σε μάρκετινγκ (διαφήμιση) η τιμή του δεν φαντάζει ακριβή. Βέβαια η αλήθεια είναι πως η συσκευή μπορεί να βρεθεί μήνες αργότερα φτηνότερα. Αυτό γίνεται γιατι λανσάρεται σε λίγο καιρό το επόμενο μοντέλο.
Ενδεικτικά η κατασκευή του S7 κόστισε περίπου 250€ , αν βάλουμε μεταφορικα ,φόρους λοιπά, προώθηση , λογικό κέρδος , τα 700€ δεν είναι πολλά.

Ιωάννης jb

Ντρέπομαι με αυτά που διαβάζω, ο ένας δικαιολογεί την αρχική τιμή και ο άλλος να κινηθεί λέει το χρήμα..
Αίσχος

MICHALIS

η καλύτερη οθόνη που υπάρχει, η καλύτερη κάμερα που υπάρχει, διπλο IOS μοναδικό στον κόσμο αλλα και με την ποιότητα samsung, edge και s pen αλλα και dual pixel που μόνο κάμερες πανω απο 2000€ έχουν αλλα και πολλαααα άλλα…….μακράν το καλύτερο και τα λεφτά είναι αυτό που σου δίνει….όμως 1000€ είναι πολλά και θα το πάρει όποιος μπορεί. Γιαυτό υπάρχουν και οικονομικές επιλογές παιδιά αλλιώς πχ δεν θα σου είχε κάμερα canon 100d σαν επιλογή αλλα θα είχαν όλοι στο δρόμο την 1DX η μια Red και αντίστοιχα απο αμάξια mercedes maybach και Rolls Royce Phandom.

Ante_geia

Να το βάλουν εκεί που ξέρουν και το κινητό και την τεχνολογία τους. 1000€ πάμε καλά; Αυτό που πληρώνουμε πλέον στις συσκευές δεν είναι αυτό που προσφέρουν αλλά το marketing και τα λεφτά που χαλάνε οι ΙΔΙΟΙ για να πας εσύ να το αγοράσεις μετά. Η συσκευή σαν συσκευή αξίζει ΠΟΛΛΑ λιγότερα για να καταλάβετε και οι περισσότεροι εδώ μέσα.

Software: Υπάρχει ήδη στο S8/S8. Καθόλου καλά φτιαγμένο πολλά lags χάρη στο Bixby και όλες της άλλες ΑΧΡΗΣΤΕΣ λειτουργίες που κανείς δεν χρησιμοποιεί απλά για να ανεβαίνει και καλά το κόστος.

”Η καλύτερη στον κόσμο” κάμερα: Υπάρχει ήδη στο S8/S8 plus
”Η καλύτερη στον κόσμο” οθόνη: Υπάρχει ήδη στο S8/S8 plus
Επεξεργαστής: S8/S8 plus

Που είναι η τεχνολογία σας. Πως μπορείτε να δικαιολογείται αυτήν την τιμή όταν απλά το μόνο που κάνεις είναι να βγάζεις τα ίδια και τα ίδια.

ΝΑΙ 1000€ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΣΟ

Ante_geia

Επίσης σε δύο χρόνια συσκευή των 1000 ευρώ δεν θα έχει updates ! ΕΛΕΟΣ

Georgerapp

Τέτοια μανία για το καλύτερο μόνο στα κινητά την έχω δει.γιατι αυτή τη στιγμή εσείς οι πλειοψηφία που φωνάζετε έχετε στο σπίτι τηλεόραση απο το πάνω ράφι;αμαξι;
Ας φύγουμε λίγο απο ψηλά.καναπε;παπουτσια; σεντόνια μεταξωτά με στρώμα 3000 ευρω;
Τι έχετε παθει;
Έχετε πάρει ιό;
Θα μπορούσε να το δινει 1500 ευρώ κ να το πάρουν άτομα.
Δεν υπάρχουν επιλογές;δεν υπάρχουν τηλέφωνα που κάνουν τα ΠΑΝΤΑ πολυ καλύτερα με 300 ευρω απο τηλέφωνα που κάποτε πληρώναμε 600;
Για όνομα του θεού.
Το καταλαβαινω λίγο η λαχτάρα λιγο το youtube marketing σε πιάνει φαγούρα,αλλα κ η λογική λογική μεγάλα παιδιά ειστε,ειναι το ψηλότερο ράφι σε μια αγορά που έχει ραγδαία ποιοτική ανάπτυξη.
Ιωαννη ναι φίλε μου να κινείται το χρήμα.το οτι εγώ έχω παπί δε πάει να πει ότι φθονώ αυτόν που έχει κότερο.
Να το πάρει το κότερο να πάρει κ εργάτες να το βγάλει κ στην επισκευή κ.α το κότερο θα κινήσει το χρήμα.
Καλύτερα να κραταγαν όλοι τα χρήματα;

Ιωάννης jb

Άλλο να κινείται και άλλο να κάνει κύκλους σε χοντρές τσέπες!!! Σε παρακαλώ τώρα

Georgerapp

Καταλαβαίνεις γιαννη τι θελω να πω.το θεμα το οτι το χρήμα κινητε σε όσους το έχουν κατά βάση ειναι πολύ μεγάλο αιματοβαμμένο με ρίζες λίγο μετά απο την εποχή των σπηλαίων.
Το ζητούμενο μας ειναι ότι δόξα τον θεο υπάρχουν πολλές επιλογές στο android,τωρα εαν η sammy κ ο καθε oem κοστολογεί ψηλα ας μη μας τσαντιζει τουλάχιστον.

adonis

Οσοι το παρετε,να παρετε και ενα προσβεστηρα μαζι για οταν σκασει η μπαταρια.Εχετε ξεχασει ολοι εδω μεσα την ιστορια με τις μπαταριες του προηγουμενου μοντελου.

lsantas

Η Samsung με το s8 plus έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό της. Το note 8 είναι ουσιαστικά το μεγάλο s8 με πενάκι … Το οποίο χρεώνει +400 ευρώ.

GiannhMeSenaGelame

@ Ιωάννης_jb,

Γι’αυτό γιαναααακη μου δώσε 2000 ευρώ εσύ στο μήλο να πάει σε καλά χέρια το χρήμα. Και μετά έλα να μας πεις για Xperia και Xiaomi. Σε έχουν παρει χαμπάρι ακόμα και οι πέτρες , χαχαχα.

Αλεξανδρος τριανταφυλλου

Οτι καλυτερο εχει βγαλει η ανθρωποτητα στην κινητη τηλεφωνια…
Μετα θα βγει το iphone 8 …μετα το s9….μετα το note 9 ξανα κτλπ…..
Ετσι παει.
Σε οποιον αρεσει το android ειναι η τοπ επιλογη….
Σε οσους γουσταρουν ios περιμενουν το 8αρι…
Οσο αφορα την τιμη….μην κοιτατε στην φτωχοελλαδα που ο βασικος παει να φτασει το πουρ μπουαρ των ελβετων….αλλα στον υπολοιπο κοσμο που ο βασικος αγγιζει τα 2.000 μια χαρα τιμη ειναι το χιλιαρικο για εναν τετοιο υπολογιστη που παιρνει και τηλεφωνο!!!!
Ας συγχωρεσουμε τη σαμυ που δν εκανε τιμη φιλικη για την ελλαδα των μνημονιων…για να μπορουν να παρουν το note και οσοι ψηφιζουν τσιπρα! !!!
Η τιμη ειναι μια χαρα…για τετοιο τερας.
Και μαλιστα ας ξεχωριζουν και αυτοι που εχουν απο απτους υπολοιπους.
Δν γινεται να εχουμε ολοι φεραρι…..
Ουτε να βριζουμε την φεραρι γτ πουλαει τα μοντελα της 400.000 και δν μπορουμε να τα αγορασουμε εμεις!!!
Οσοι εχουν ας το παρουν…οι υπολοιποι ας βολευτουν μενα α5 απτο skroutz η κανα iphone 6 μτχ με 2ευρω στο τηλεφωνο απτις κλησεις για παζαρι στην τιμη…..
Τα ακριβα βρακια….για μεταξωτους κωλους

radiohead

Ρε παιδιά ήμαρτον. Εδώ μπαίνουμε για να ενημερωθούμε για τις τεχνολογικές εξελίξεις και να συζητήσουμε για αυτές. Δεν έχουμε καμία διάθεση να τρώμε στην μάπα την γκρίνια σας για τις τιμές που δίνει κάθε εταιρία στα προϊόντα της. Όπως σε ΟΛΑ στην ζωή, αν θέλετε το απολύτως καλύτερο, θα πληρώσετε το ανάλογο τίμημα. Αν δεν έχετε τα λεφτά, θα πάρετε κάτι ανάλογο με το μπατζετ σας. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Έχετε δεί ποτέ κανέναν να διαμαρτύρεται που η Porsche 911 turbo έχει 500.000 ευρώ και όχι 15.000? Απλά παίρνει ένα Skoda ή ένα Fiat και κάνει την δουλειά του… Εγω δηλαδή που ήδη προπαράγγειλα 2 για εμένα και την γυναίκα το θεωρείτε απαράδεκτο και τραγικό έξοδο, ενώ κανείς δεν έχει ποτέ ενοχληθεί με το πόσο κοστίζει το σπίτι ή το αυτοκίνητό μου που είναι πολύ ακριβότερα. Δεν νομίζετε ότι πρέπει να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός;

Spike

Μην κράζετε όταν κάποιος παίρνει κάτι ακριβό,αυτό γούσταρε αυτό έκανε και ούτε μας ζήτησε χρήματα.Προσωπικά δεν θα τα έδινα γιατί πλέον ολα έχουν γίνει αναλώσιμα αλλα σέβομαι την άποψη των άλλων.

Metanastis

Περιεργο. Μια συσκευη 1000 ευρω προωθειται με την εικονα ενος βιντεοπαιχνιδιου. Γιατι να δωσει κανεις τοσα λεφτα για να παιζει παιχνιδια?. Μονο ως εργαλειο δουλειας εχει νοημα. Εχω χασει επαφη…

Vendetta

@radiohead ΤΟΛΜΗΣΕΣ να ανακοινώσεις ότι παράγγειλες 2 ολόκληρα note 8 των 1000+ ευρώ????????
Κάτσε για να καταλάβω…δηλαδή σύμφωνα με τον @bama έκανες αγορά 2 ολόκληρων διαμερισμάτων?????????????????
Δηλαδή κίνησες στην αγορά χρήμα αξίας 2000+ ευρώ έχοντας δικαιολογημένη την τιμή του note 8?
Τι είδους βασανιστήρια θα επιθυμούσες???
OMG

Σου εύχομαι να είναι καλοδούλευτα και αν έχεις την όρεξη και το θυμηθείς κάνε μας κάποια στιγμή ένα review!!!

Vendetta

Εσείς που κράζετε τον @Ιωάννης jb ότι είναι του παιδί του μήλου, λίγο techblog να διαβάζατε θα ξέρατε ότι ζει και αναπνέει για τη Sony. Έχει ρίξει αμέτρητες μάχες!!!

wave

Ότι να ναι ….. νηπιαγωγείο!

kostas lamprou

χαχαχαχαχχααχαχα καποιοι εχουν χασει την μπαλα. Εδω μιλαμε για κινηταρα ,και ο αλλος μας μιλαει ακομα για τα iphone. ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ!

CSt90

Παράλογα υψηλή τιμή για smartphone. Σίγουρα υπερτιμημένο, σίγουρα όμως προσφέρει πολλά περισσότερα, για όσους τα έχουν ανάγκη φυσικά, από οποιοδήποτε iphone. Το αστείο είναι ότι βλέπουμε τέτοιες τιμές την ίδια στιγμή που υπάρχουν πλέον αξιοπρεπέστατα κινητά στο 1/5 της αξίας αυτής.

Νικ

Η σαμσουνγκ ρε παίδες (σε όλα τα ς συμβαίνει αυτό)όταν πρωτοβγαινουν έχουν φωτιά και μετά από 1 χρόνο μισή τιμή. Τι τρέχετε και κραζεται τώρα αφου οσοι ασχοληστε το ξέρετε το στορυ

Vendetta

Παιδιά ο @Νικ εννοούσε ότι όταν πρωτοβγαίνουν τα μοντέλα S είναι φωτιά-φοβερά χαρακτηριστικά. Μην τον κραξετε κατευθείαν….
Αλλιώς θα μιλούσε για το note 7….
Δεν μπορω να σκεφτώ άλλο σενάριο εκτός και αν δεν ξέρει τι του γίνεται….

Asos206

Το κινητό είναι πολύ ακριβό ακόμα και για της χώρες εκτός Ελλάδος, ζω στο εξωτερικό που τα αγοράζουν για πλάκα γιατι τους το δίνουν τσάμπα με λίγο υψηλό συμβόλαιο, αλλά ακόμα και και για αυτούς είναι πολύ ακριβό, και επείδει τουλάχιστον στην Αυστραλία είναι οι ποιο πολλοί iPhone ακιδες ένας λόγος ακόμα να μην αλλάξουν σε σαμσουνκ τώρα θα είναι και η τιμή.
Νομίζω ότι είναι μεγάλη παραπλάνηση το συγκεκριμένο νοτε. Δεν έχει να προσφέρει κάτι το πραγματικά διαφορετικά από τα ήδη υπάρχον σ8 πλας, βγήκε απλά γιατί έπρεπε να συνεχίσει τη σειρά.

Vendetta

Από τη στιγμη που ήρθε η μεγάλη καινοτομία που λεγόταν iphone έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες μικρότερες μέχρι σήμερα. Πες το τετραπύρηνους επεξεργαστες, 6 πυρηνοι και τώρα οκταπύρηνοι, έμφαση στο πάχος, στη γρηγορη φόρτιση, δακτυλικό αποτύπωμα και ίριδα, κυρτότητα και μικρά περιθώρια, βελτίωση στην ανάλυση οθόνης, αντοχή στη σκόνη και στο νερο….και σαν να μην εφταναν όλα αυτά (πάλι καλά για εμάς) πετιούνται και 2 κινεζικες εταιριες και πωλουν ολα αυτά σε χαμηλές τιμές. Και στο τέλος μας φαίνεται παράξενο η υψηλή τιμή εκκίνησης των ναυαρχίδων των 2 μεγαλύτερων εταιριών όταν όλοι γνωρίζουμε ότι σε λίγους μήνες θα πωλούνται στα 500 ευρώ.

Νικ

Ποσό δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι όποιος καίγεται θα το πληρώσει οι υπόλοιποι μπορούν να το πάρουν ένα χρονο αργότερα στην μισή τιμή όπως ακριβώς έγινε και με την σειρά ς τόσα χρόνια έλεος τι δεν καταλαβαίνετε μερικοι θελετε μασιμενη τροφη(αυτο που λεω εχει συμβει και στο σ6 και στο σ7 οποτε λογικοτατο να συμβεί κι στο νοτε)

Crazy

1000 ευρώ για αυτό το κινητό μπράβο να πάρετε.εσεις που λέγατε για την Apple.που το έχει 5 χρονάκια στο νερό.ειδα και το σ8 μάπα ούτε 300€ αξίζει ποιότητα κατασκευής να βάλω ότι κολλούσε τρέλα να βάλω η ότι η μπαταρία τελείωνε στο Τσακ μπαμ.

zaxarakis24

δεν ειναι οι συσκευες ακριβες – εμείς έχουμε γίνει μπατίρηδες…

Bloodmaster

Ρε σεις δεν μπορω να καταλαβω που βλεπετε λογικη τιμη! ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 250€! Που αμα θελουμε το πιστευουμε και αυτο αλλα αντε πες αληθεια ειναι! Βαλε διπλη τιμη μεχρι να φτασει στο χερι σου 500 -600 €! Βαλε και κανα 100ρικο επειδη είμαστε Ελλαδα 600-700! ΤΑ 1000 ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ? Μας κλεβουν μπροστα στα ματια μας και εμεις οκ δεν τρεχει και τιποτα!

Joer

Δεν βλέπω κανένα σχολιασμό για την παραλλαγή που θα βγάλει μετά 256 μνήμη και τα 8 ram

Joer

Κι αν γνωρίζει κάποιος γιατί μίκρυνε τη μπαταρία σε σχέση με το S8 Plus

nik

crasy αν δεν σου κανει το σ8 (που μαλλον επεσες σε ελατωματικο)παρε το σ6edge Που αν και 2,5 χρονια κιν δεν κανει κιχ και εχει και 360 το εχω το κιν οποτε σου μιλαω για κατι που ζω.
blood ποσα και ποσα πραγματα ειναι υπετιμημενα ρε παιδια απο μηχανες αμαξια και ποσα αλλα στο κιν κολλησαμε φιλαρακι ακου λυσεις¨
1περιμενεις 8 μηνες να πεσει το νοτε
2 περνεις το σ8 με 530 ΤΩΡΑ
3ΠΕΡΝΕΙς ΤΟ Σ7 ΜΕ 410
4ΠΕΡΝΕΙς ΤΟ Σ6EDGE ΜΕ 360
η σκας το χιλιαρικο τωρα για νοτε ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ
με την ιδια λογικη ολα αυτα που λες μπορουθμε να τα πουμε και για μερεντες και για bmw και για ducati
δηλ η multistrada γιατι εχει 20 χινες 2 ροδες εχει και αυτη οπως τοσα και τοσα μηχανακια??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.