Galaxy Note 8: Με στρογγυλό αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη

Galaxy Note 8 fingerprint sensor, Galaxy Note 8: Με στρογγυλό αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη

Για το Samsung Galaxy S8 υπήρξε πολύ έντονη η φημολογία ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος κάτω από την οθόνη. Ωστόσο, η Samsung δεν κατάφερε να το κάνει και ο αισθητήρας έχει τοποθετηθεί στην πίσω πλευρά του κινητού μαζί με την κάμερα.

Οι ίδιες φήμες ακούστηκαν και για το επερχόμενο Galaxy Note 8, αλλά την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η Samsung δεν είναι έτοιμη λόγω διάφορων τεχνικών προβλημάτων, όπως η ασφάλεια.

Galaxy Note 8 fingerprint sensor, Galaxy Note 8: Με στρογγυλό αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη

Τα νέα σχέδια που διέρρευσαν φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις παραπάνω πληροφορίες. Στην πλάτη του Samsung Galaxy Note 8 εμφανίζεται ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ακριβώς κάτω από την dual camera. Σε αντίθεση με το Galaxy S8, εδώ έχουμε στρογγυλό αισθητήρα.

Να πούμε ότι ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, που χρησιμοποιεί η Samsung στις συσκευές όπως Galaxy S8 και S8+, δεν θεωρείται τόσο ακριβής όσο οι κυκλικοί αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων που χρησιμοποιούνται σε smartphones όπως Pixel, LG G6, iPhone 7 ή ακόμα και το Xiaomi Redmi 4, είναι επίσης πιο αργός.

Galaxy Note 8 fingerprint sensor, Galaxy Note 8: Με στρογγυλό αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik

Δεν ξέρω πως θα είναι στην εφαρμογή, αλλά εγώ που δοκίμασα στο mate9 στην πλάτη, το προτιμώ και από το s7 edge της δουλειαςπου χρησιμοποιώ κιααπό το lphone 6 (το άλλο της οικογενειας) που είναι μπροστά. Στο s8 πάντως δεν είναι τοποθετημένο σε σωστό σημείο.

Vai

Καλα ας φτιαξει η Samsung κανεναν αισθητηρα της προκοπης που στις 10 φορες πιανει μονο τις 4 και ας τον τοποθετησει οπου θελει. Τουλαχιστον αν το βαλει εκει που μας δειχνουν οι φωτο, δε θα χρειαζεται να σκουπιζεις και την καμερα καθε τρεις και λιγο οπως στην σοκοφρετα που λεγεται s8/s8+.

Προσωπικα παντως θεωρω πως οι αισθητηρας μπροστα ειναι πολυ πιο βολικος και χρηστικος μιας και δε χρειαζεται να σηκωσεις καν την συσκευη απο το τραπεζι αν θες να δεις καποια ειδοποιηση η να διαβασεις καποιο mail πχ.

Nikopoup

Εγώ που έχω Samsung δεν έχω αυτό το 4/10 που λες.. Ίσως αναφέρεσαι σε κάνα S5. Έχεις πιάσει s8 στα χέρια σου?

Vai

Nikopoup@, για ρώτα όσους πήγαν από s7 edge σε one plus3/3T να σου πουν τι λέω. Και βέβαια έπιασα και χρησιμοποίησα το τηλεκοντρόλ. Με απογοήτευσε τόσο αυτό όσο και ότι δεν είχε ir για να δέσει το γλυκό;)

Τ. Π

Ολόιδιο το mate9 από πίσω. ΟΛΌΙΔΙΟ.

Nikopoup

Επειδή έχω το edge στο λέω. Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος αλλά δεν είναι αυτό που περιγράφεις. Να δούμε τώρα που θα βγάλει και η Apple ένα τέτοιο “τηλεκοντρόλ” τι διθυράμβους έχουμε να ακούσουμε. Όσο για το Ir συμφωνώ

Geo

Τι είναι αυτά που λέτε ρε γμτ,πώς βγάζετε συμπεράσματα και δίνεται συμβουλές για συσκευές/αυτοκίνητα κλπ προϊόντα χωρίς να έχετε επαφή ?
Τί 4 στις 10 φορές γραφείς ότι πιάνει το δακτυλικό?
Έχω το s6 & s7 και πιάνει ακαριαία και στα 2 ,έλεος με το κάθε συμβουλάτορα του καναπε

Beowolf Ahates

Αυτό που όλος ο κόσμος το λέει(και σε διεθνή sites), ότι ΔΕΝ ΒΟΛΕΎΕΙ στην πλάτη το αποτύπωμα, αλλά η Samsung είναι αμάσητη,..εμένα με ξεπερνάει.

nikopoup

@Geo να και ο αλλος συμβουλατορας απο πανω. Επιδη ειχα και κινητο με αποτυπωμα στην πλατη σου λεω οτι ειναι πιο βολικο. Αυτο που το λεει ολος ο κοσμος με ξεπερναει

manosz

Νομίζω ότι στην πλάτη βολεύει καλύτερα..αν το έχεις ακουμπισμένο κ θες να δεις ειδοποιήσεις απλά πατάς το πλαϊνό παουερ μπατομ

Vai

Manosz@ το power button όμως δε θα ξεκλειδώσει την συσκευή, θα ζητάει είτε κωδικό είτε μοτίβο ανάλογα τι χρησιμοποιείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Tips: Κάντε πιο εύκολη τη μετάβαση σας από άλλες συσκευές Android

Επειδή τις τελευταίες ημέρες βρέθηκα με Samsung συσκευή, θέλω να μοιραστώ μερικά tips για πιο εύκολη μετάβαση από άλλες συσκευές Android.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S10 Plus

Το Samsung Galaxy S10+ θα κυκλοφορήσει με διπλή selfie camera;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με το S10+ να διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά, πέραν της μεγαλύτερης οθόνης, τα οποία θα το κάνουν ξεχωριστό.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S10

Το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με τη μια να έχει πλαϊνό αναγνώστη αποτυπωμάτων;

Νέες φήμες σχετικά με τη σειρά Galaxy S10 αναφέρουν ότι θα αποτελείται από τρια μοντέλα με διαφορετικό μέγεθος οθόνης. Το ένα θα είναι το entry-level που θα διαφοροποιείται και στη θέση του αναγνώστη αποτυπωμάτων, ενώ τα άλλα δύο θα είναι οι διάδοχοι των Galaxy S9 και S9+.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Smartphones

Πατέντα της Samsung αποκαλύπτει 3D αναγνώριση προσώπου. Ετοιμάζεται για τα Galaxy S10 και Galaxy S10+;

Η Samsung φαίνεται πως έκανε έρευνες σχετικά με την 3D  αναγνώριση προσώπου το 2014, πριν ακόμα η Apple κυκλοφορήσει το iPhone X, και έχοντας πλέον λάβει την έγκριση για τη χρήση αυτής της τεχνολογίας, θα μπορούμε να τη δούμε να εφαρμόζεται σε κάποιο από τα επόμενα smartphone, με επικρατέστερα τα Galaxy S10 και S10+.