Galaxy Note 8: Το Fingerprint scanner κάτω από την οθόνη;

Galaxy Note 8 δακτυλικό αποτύπωμα, Galaxy Note 8:  Το Fingerprint scanner κάτω από την οθόνη;
Ένα νέο σκίτσο ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα, που λέγεται ότι απεικονίζει το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note 8. Το σκίτσο δείχνει τη συσκευή κι από τη μπροστινή και από την πίσω πλευρά.

Στην πίσω πλευρά φαίνονται οι δύο κάμερες, οι οποίες είναι κάθετα τοποθετημένες στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, με το φλας να βρίσκεται κάτω από αυτές.

Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι ότι ο αναγνώστης δαχτυλικού αποτυπώματος/κεντρικό πλήκτρο δεν βρίσκεται στην πίσω πλευρά της συσκευής σαν τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus αλλά από κάτω. Τα πλαϊνά bezel είναι αρκετά λεπτά και η θήκη για τη SIM φαίνεται να είναι από πάνω.

Για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με όσα ακούγονται, το Galaxy Note 8 θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί και θα έχει οθόνη μεγαλύτερη από 6,2 ίντσες (που είναι η οθόνη του Galaxy S8 Plus). Για SoC θα έχει τον Exynos 8895, θα έρχεται πιθανότατα με 6GB RAM και θα φορά το Android Nougat.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Μιας και πωλειται ως κατα κορον επαγγλεματικη συσκευη ειναι λογικο να επιλεγει το fingerprint scanner ως μεσο πιστοποιησης και οχι το ξεκλειδωμα με φωτογραφια

panossd

Στα S8 S8 Plus δεν βρίσκεται στην οθόνη αλλά στο πίσω μέρος της συσκευής..προσέξτε λίγο τι γράφετε στα άρθρα..

Joujoukos

Εμμμ τι στο καλο ? Εγω βλεπω θυρα ακουστικων charging port ηχεια αλλα οχι stylus …τι σόι note θα ειναι …. η σαμμυ μαλλον αποφάσισε να κανει κολπακια σαν την Microsoft να πουλάει ξεχωριστα το pen… lol

morris

Λαιδα θες δουλεια, φιλικα.

KostasB

Μάλλον ήταν σχέδιο για την σειρά S και όχι Note. Συν ότι προειπώθηκε για την θέση του fps στα S8/Plus.

AndroGen

φιλε μου, αυτο Δεν ειναι το Note 8 αλλά είναι το S 9, επειδή εκείνο θα είναι καινούργια σειρά και τότε θα είναι o αναγνώστης δαχτυλικού αποτυπώματος στην μπροστινή θέση. το Note 8 θα είναι ακριβώς όπως και το S 8, αλλά λίγο πιο μεγάλο και με το πενάκι 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.