Galaxy Note 8: Τέλη Σεπτέμβρη με 6GB RAM και τιμή 999 ευρώ;

galaxy note 8 price, Galaxy Note 8: Τέλη Σεπτέμβρη με 6GB RAM και τιμή 999 ευρώ;

Μια από τις πολυαναμενόμενες συσκευές της χρονιάς (εκτός από το iPhone 8), είναι το Samsung Galaxy Note 8. Το κινητό έχει ακουστεί ότι θα ανακοινωθεί τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο @evleaks με τις νέες πληροφορίες του, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Evan Blass (a.k.a @evleaks) επικαλούμενος τις πηγές του, αναφέρει ότι το Samsung Galaxy Note 8 θα ανακοινωθεί στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου και ότι θα είναι το πιο ακριβό κινητό που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Samsung.

H τιμή του Galaxy Note 8 λέγεται ότι θα είναι στα 999 ευρώ unlocked, στην Ευρωζώνη. Από τη στιγμή που οι αρχικές τιμές των Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ ήταν 799 και 899 ευρώ, αντίστοιχα, μια τέτοια τιμή για το Galaxy Note 8, είναι ίσως αναμενόμενη. Στις ΗΠΑ, η αντίστοιχη τιμή θα είναι γύρω στα 900 δολάρια.

galaxy note 8 price, Galaxy Note 8: Τέλη Σεπτέμβρη με 6GB RAM και τιμή 999 ευρώ;

Το Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται με οθόνη 6.3 ιντσών AMOLED και 18.5:9 aspect ratio, θα είναι η πρώτη ναυαρχίδα της Samsung με διπλή κάμερα στην πλάτη, με δικούς της αισθητήρες 12 Megapixel και optical image stabilization. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων θα είναι στην πλάτη, μιας και η Samsung δεν φαίνεται να κατάφερε να τον ενσωματώσει στην οθόνη.

Μέσα θα έχει επεξεργαστή Exynos 8895 ή Snapdragon 835, ενώ έχει ακουστεί ότι μπορεί να είναι το πρώτο με Snapdragon 836. Η μνήμη RAM ανεβαίνει στα 6GB και η μπαταρία είναι 3300mAh, κάτι που αν ισχύει, σημαίνει πως είναι μικρότερη από του Galaxy S8+. Αυτό αναφέρεται ότι οφείλεται στον χώρο που καταλαμβάνει το S Pen stylus.

Μιλώντας για το S Pen, αναμένεται με ακόμη περισσότερα features, όπως μετάφραση ολόκληρης πρότασης, μετατροπή νομίσματος, pinning χειρόγραφων σημειώσεων στην always-on display. Το Galaxy Note 8 στην αρχή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και χρυσό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

κινηταρα! αλλα απο τιμη μονο 999??? αφου εχει γινει μοδα να ειναι 4 ψηφιος ο αριθμος!

manosz

Όπως το κιλό ο γάβρος.. 3.99€ ρε ουστ κοπριτες..

NtinosMD

999 … Το ακουτε day-one-beta testers? Αφηστε τις παραλιες και τα καλοκαιριατικα μοχιτο και ετοιμαστειτε να βαλετε γερα τ χερι στη τσεπη ωστε να πειτε μετα “Για 1000 ευρω κινητο ωραιο αλλα θερμαινεται πολυ”…. Εδω θα μαστε… Α κ επειδη εδω ειναι ελλαδισταν 1029 παρακαλω- μη ξεχνιομαστε !!!! Ας ειναι ακομη φημες η τιμη…ολοι ξερουμε πως εκει θα φιξαριστει… Οχι τπτ αλλο , αλλα πλεον δεν μπορεις να πεις οτι σε 2-3 μηνες θα εχει πεσει η τιμη και θα ειναι προσιτο- γιατι και 200 ευρω πιο κατω στα 829 δε θα τ λες κ ευκαιρια !!!! Απο το κακο στο χειροτερο… Το αφορολογητο ολο κ κατεβαινει μαζι με τους μισθους κ οι τιμες στα σμαρτφονια ανεβαινουν… Α, ρε Ανδρεα που εισαι να δεις τον λαο σου. Ουτε σμαρτφονι δεν μπορουμε να παρουμε πια…εκει μας καταντησαν οι αλητες.

Saša

Μεγαλε ουτε ο Τσιπρας ο κουτος ουτε η μοσχαροκεφαλη ο Καμμενος σου φταιει που εσυ θες να αλλαζεις σμαρτφονι καθε εξαμηνο και χρονο. Και αυτο που εχεις μια χαρα παιρνει τηλεφωνο, στελνει sms και μπαινει facebook. Το Note και το Iphone ειναι για αυτους που διαθετουν χιλιαρικο για τηλεφωνο οι υπολοιποι απ το κατω ραφι.

Nikopoup

NtinosMd στην Ελλάδα ζεις. Τι τους νοιάζει για την ελλαδιτσα? Αυτές είναι οι τιμές. Όποιος θέλει αγοράζει. Όποιος δεν θέλει όχι. Απλό είναι. Τα έχει τα δίνεις

Ανδρεας Γεωργίου

Άμα είναι 999 ευρω εγω θα το πάρω ,θα τους δώσω 1000 και θα μου δώσουν ρέστα 1 ευρω για να πάρω τσιχλες,ε τι άλλο θέλω ?

Μιχάλης

Γιατί πλέον δεν το ονομάζεται φήμη-blog ή yellow-tech? Κάποτε μπαίναμε με όρεξη να διαβάσουμε ωραία και πρότυπα άρθρα. Κάποτε…

Darth

Επιτέλους μια καλή τημη θα μπορείς να τα σκας και να το βλέπουν όλοι και να ζηλεύουν

ksagrypnos

Αυτός ο τύπος πάντως έδωσε σωστά το 1000 και ευρώ της Huawei.Δεν περιμένω κάτι λιγότερο από 950 ευρώ.

χρηστος

θα ειναι το απολυτο κινητο, ωστοσο ειναι πανακριβο για τα δεδομενα της Ελλαδας. Και το iPhone 8 η επετειακη εκδοση θα ερθει στα 1000συν ευρω. Ο πληθωρισμος δυστυχως δεν ειναι ιδιος στην Ελλαδα με τον υπολοιπο κοσμο: οι τιμες των προϊοντων θα ανεβαινουν διοτι ανεβαινει το επιπεδο ζωης σε πολλες μεγαλες αγορες οπως η Κινα, Ιαπωνια, ΗΠΑ, ΕΕ κτλ με εξαιρεση μερικες χωρες οπως η Ελλαδα..

bezilys

Το ότι είναι 999 ευρώ αντί για 1000 με ξεπερνά!
😂 😂 😂

Asos206

Η τιμή είναι πολύ ακριβή όχι μόνο για την Ελλάδα, κινητό παραπλήσιο με τα άλλα μοντέλα δε νομίζω ότι θα πάει τόσο καλά.δε το χειρίζονται καλά, ποντάρουν στους φαν τις σαμσουνκ και δε κοιτάνε ότι ποια υπάρχουν και άλλες λύσεις σίγουρα οχι τόσο ποιοτικές, αλλα πολύ ποιο φθηνές!

Panos13

Εγώ πιστεύω ότι ειδικά για το Note έπρεπε να αλλάξει την αναλογία οθόνης. Αν όχι 4:3 τουλάχιστον το παραδοσιακό 16:9 για να μπορείς να κρατάς σημειώσεις. Άλλωστε είναι ιδιαίτερη συσκευή με ειδικό κοινό και για συγκεκριμένο σκοπό. Αν είναι έτσι δεν βλέπω διαφορές απο τα υπάρχοντα Galaxy εκτός από το πενάκι. Όσον αφορά την τιμή εννοείται πως δεν την δικαιολογεί με κανένα τρόπο..

ksagrypnos

Γνωρίζει κανείς αν το Note 7 θα έρθει κι εδώ?ή τουλάχιστον Ευρωπη.Το 8αρι είναι πολύ ακριβό.

Darth

@Panos13 ήταν ιδιαίτερη συσκευή εδώ και λίγο καιρό απλά ακολουθεί την μόδα γιατί το χρήμα είναι εκεί

Πάνος®

Μου αρέσει που όλοι προβληματίζεστε για την αρχική τιμή, λες και δεν θα πάρει κι αυτό την κατηφόρα. Η μόνη συσκευή που αντιστέκεται την κατρακύλα της τιμής, είναι το μήλο, για γνωστούς λόγους. Όποιος θέλει να πάρει από την πρώτη μέρα μια συσκευή που μπορεί να βγάλει ελάττωμα σαν του προκατόχου του (ή ακόμα και χειρότερο, ποιος ξέρει), ας δώσει καπέλο 300+ ευρώπουλα για να το πάρει day one και να καμαρώνει ωσάν γύφτικο σκεπάρνι. Αυτοί που θα το πάρουν με δεδομένο ότι είναι εργαλείο, αλλά που δε θα θέλουν να σκάσουν μια περιουσία, θα περιμένουν 2-3 μηνάκια.

forneverarrow

Πραγματικά διαβάζω τραγικά πράγματα… Μιλάμε για ένα ακριβό smartphone που προσφέρει πολλά και απευθύνεται (κατα την άποψη μου) σε συγκεκριμένους αγοραστές! Δεν είναι iPhone ούτε S8 ούτε G6 και δεν είναι λογικό και υγιές αν θέλετε, να το έχει ακόμα και η κουτσή Μαρία για να μπαίνει Facebook και να παίζει Real Racing! Εχουμε αποκτήσει λάθος νοοτροπία δυστυχώς. Και σαν να μην έφτανε αυτό, εχουμε και τη μνησικακία πολλών: επειδή δεν μπορώ να το αγοράσω έχει προβλήματα, είναι ακριβό κλπ. Προφανώς, αν ήθελε η Samsung να το έχουν όλοι θα το έβγαζε στα μισά χρήματα. Επιτέλους, δεν είναι ντροπή να αγοράζει κάποιος smartphone με βάση το ποσό αντέχει η τσέπη του, ειδικά σήμερα που το hardware είναι αξιόλογο σε κάθε κατηγορία! Είναι σαν να μιλαμε για την τιμή μιας Mercedes E250 και να τη βγάζουμε άχρηστη λόγο κόστους!

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν γουστάρω τη Samsung για λόγους που ανέφερα πολλές φορές εδώ. Έχω G5 επειδή το πήρα free μέσω αναβάθμισης και πάλι το θεωρώ κατα καιρούς υπερβολή για τις ανάγκες μου.

ends

“Σαμσουνγκ ολουαιεις ουιθ γιου…”. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .
Μονο με 999 ευρω στιν καταπλικτικη τιμη αυτη θα ειναι δικο σας παντοφλα με σκαναρισμα ιριδας και σπιρτο οταν θα εχουμε χασει τον αναπτηρα μας. αλλαχ ακμπαρ

Πάνος®

@forneverarrow:

Εντελώς άστοχη η τοποθέτησή σου, ιδίως στο σημείο που αναφέρεις: “Και σαν να μην έφτανε αυτό, εχουμε και τη μνησικακία πολλών: επειδή δεν μπορώ να το αγοράσω έχει προβλήματα, είναι ακριβό κλπ. Προφανώς, αν ήθελε η Samsung να το έχουν όλοι θα το έβγαζε στα μισά χρήματα.”
Πάνω σ’ αυτό, πως εξηγείς το γεγονός ότι μετά από 2-3 μήνες η τιμή πέφτει τουλάχιστον 300 ευρώ;

bama

Παιδιά στην τιμολόγηση στο ισχύον οικονομικό σύστημα συμμετέχει ισομερώς και η καμπύλη ζήτησης. Με άλλα λόγια αν μπορεί θα στα πάρει. Τώρα για το κινητό, είμαι βέβαιος ότι θα είναι το καλύτερο που έχει κυκλοφορήσει η Samsung αλλά και γενικότερα. Το 999 βέβαια κάνει λίγο στην συμπαθή τάξη με τα ντάτσουν. Ούτε καν χίλια.

forneverarrow

@Πανος: την απάντηση την έδωσε ο φίλος bama πιο πάνω. Το ότι η τιμή πέφτει δεν αναιρεί την αξία της συσκευής. Εσυ πιστεύεις ότι η κάθε Samsung δεν έχει υπολογισει την πτώση πολύ πριν βγάλει τη συσκευή; Τεχνολογικό προϊόν είναι, μετά απο έξι μηνες το πολύ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα απο κάτι πιο νέο.

Πέτρος Π

@forneverarrow : Επειδή σχετικά με το note διαβάζουμε παντού ότι είναι ο βασιλιάς των κινητών, ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, κλπ κλπ, τα οποία προσωπικά μου φαίνονται ανοησίες, μπορείς να μου εξηγήσεις τι παραπάνω κάνει από τα υπόλοιπα κινητά?? Και γιατί δεν είναι για να το παίρνουν όλοι? Εγώ νομίζω ότι κι αυτό όπως και όλα τα υπόλοιπα κινητά τα χρησιμοποιούν για fb και Instagram… Ούτε εργαλείο είναι ούτε τίποτα!

Όσο για τη συσκευή, τα 999 € είναι τουλάχιστον γελοία για κινητό… Και δεν απευθύνομαι μόνο για τα δεδομένα της Ελλάδας, αλλά γενικά.. Με τόσα χρήματα παίρνεις laptop που πετάει και το κρατάς και για 5 χρόνια…

manosz

Ο Πέτρος Π τα είπε όλα!!! Ακριβώς έτσι όμως!

Παπαροκας tiamat

899 βγηκε το s6 edge αν δειτε στο techblog. Τα εκατο πανω δεν ειναι και κατι τραγικο, χωρις να σημαίνει οτι εχω τοσα λεφτα διαθεσιμα

Asos206

Θα συμφωνήσω με των Πέτρο Π. Από τη στιγμή που αλλάξανε της αναλογίες κιόλας, παύει να λέγεται επαγγελματικό κινητό.. Επαγγελματίας να το κάνει χρήση με αναλογία 18:9 είναι τουλάχιστον αστείο.
Τον ότι έχει τοπ οθόνη το ξέρουμε όλοι, το ότι ξεκινά 999 η τιμή απευθύνεται μόνο στους φαν τις σαμσουνκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.