Galaxy Note 8: Αντέχει σε γρατζουνιές, φωτιά και bend test; [video]

Το Samsung Galaxy Note 8 μπορεί να ανακοινώθηκε πριν από μόλις λίγες εβδομάδες, όμως ήδη έχει ξεκινήσει να φτάνει στα χέρια των πρώτων τυχερών που είχαν κάνει τις προ-παραγγελίες. Το YouTube κανάλι, JerryRigEverything το πήρε στα χέρια του και το υπέβαλε στα σχετικά βασανιστήρια.

Πλέον έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα “παραδοσιακά” βασανιστήρια κυρίως σε μεγάλες ναυαρχίδες, οι οποίες δοκιμάζονται σε γρατζουνιές, φωτιά και bend test.

Galaxy Note 8 tortures, Galaxy Note 8: Αντέχει σε γρατζουνιές, φωτιά και bend test; [video]

Όσον αφορά στις γρατζουνιές το Galaxy Note 8 δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις, η οθόνη ξεκίνησε να γρατζουνιέται στο επίπεδο 6 όπως τα περισσότερα μοντέλα και το iPhone 7. Η πλάτη είναι εξίσου ανθεκτική, αλλά όχι και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων που γρατζουνέται εύκολα (αν και συνεχίζει να λειτουργεί καλά), μαζί με το μεταλλικό frame.

Όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τη φωτιά η οθόνη του Samsung Galaxy Note 8, μετά από 10 δευτερόλεπτα έπαθε μόνιμη ζημιά και δεν επανήλθε. Σε αντίθεση με τα LCDs, το AMOLED panel δεν έχει τη δυνατότητα να επανέλθει.

Τέλος, στο περίφημο bend test το Note 8 τα πήγε εξαιρετικά καλά και η Samsung φαίνεται να έχει δημιουργήσει μια πολύ γερή κατασκευή.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

ρε παιδι μου βλεπω και γω ολα αυτα τα τεστ και θαυμαζω την αντοχή που βλεπω στο utube αλλα στην αληθινη ζωη επειδη τα χω χωρίς θηκη ολα τα κινητα γρατζουνιουνται πολυ ευκολα και χωρις να τα ταλαιπωρω πολυ….

μηπως είναι μουφα αυτα τα τεστ;

Makis

Καλά τα λες, και γω έτσι σκεφτόμουν, ώσπου κάποιος με γνώσεις μου είπε ότι η αθώα σκόνη που βλέπεις πάνω στην οθόνη μπορεί να περιέχει ψήγματα άμμου ή ρινίσματα μετάλλου και τότε μιλάμε για επίπεδο πολύ πιο πάνω από το 7. Και συ επιμένεις ότι και καλά το έχω στην τσέπη και η σκόνη είναι από το ύφασμα. Αμ’ δε. Όλα έχουν λογική εξήγηση.

mech.al.

“I’ve tested about 75 different phones now, it’s a pretty expensive hobby” 🙂

Andrew cat

@παπαροκας+1 gorilla glass 5 έχει η συσκευή μου μπροστά πισο και παρόλα αυτά η μικρογρατζουνιές του υπάρχουν παρόλο που το προσέχω σαν τα μάτια μου.

James

Πώς τα καταφέρνετε; Δεν έχω βάλει ποτέ θήκη και έχω όλες τις συσκευές μου αγρατσούνιστες

bezilys

@James η κολο φάρδος είσαι ή υπερπροστατευτικος! Χωρίς θήκη δυστυχώς κινητό χωρίς την παραμικρή γραζουνιτσα δεν γίνεται αλλά να επιβιώσει γίνεται εκ πήρας…

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Μπραβο πολυ γερο βγηκε .Η καλυτερη συσκευη galaxy note Ever !!!!

Jackman

όντως παρουσιάζεται πολύ καλό
όμως

παρακαλούμε να μας ενημερώνετε εσείς που το έχετε διότι μόνο την εμπειρία των χρηστών εμπιστευόμαστε κι όχι τα τεστ που κάνουν οι εταιρίες, για να προχωρήσουμε στην αγορά.

ευχαριστούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.