Galaxy Note 9: Έπιασε φωτιά η μπαταρία και η κάτοχός του μήνυσε τη Samsung

galaxy note 9 καπνοί μπαταρία μήνυση samsung, Galaxy Note 9: Έπιασε φωτιά η μπαταρία και η κάτοχός του μήνυσε τη Samsung

Μια κάτοχος του Galaxy Note 9 μήνυσε τη Samsung γιατί η συσκευή υπερθερμάνθηκε υπερβολικά και άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί, φέρνοντας μνήμες από το “εκρηκτικό” φιάσκο με το Note 7.

Η συγκεκριμένη κάτοχος του Note 9 βρισκόταν μέσα σε ανελκυστήρα στη Νέα Υόρκη όταν η συσκευή της ήταν υπερβολικά ζεστή για να την κρατήσει στα χερια της και την τοποθέτησε στην τσάντα της. Έπειτα άκουσε θορύβους από τη συσκευή και άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί που προφανώς οφείλονται σε πρόβλημα της μπαταρίας.

Στη μήνυση που κατέθεσε η ίδια αναφέρει πως η Samsung θα έπρεπε να γνωρίζει πως η συσκευή ήταν ελαττωματική και ζητάει αποζημείωση από την εταιρεία η οποία δήλωσε πως το συμβάν με τη μπαταρία του Note 9 είναι το μοναδικό που έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το Note 9 διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, η μεγαλύτερη που έχουμε δει σε συσκευή της σειράς Note. Αναφορικά με τη μπαταρία του Note 8, αυτή ήταν στα 3300mAh και είχαν αναφερθεί μόνο ορισμένα προβλήματα λειτουργίας από μπαταρίες που είχαν υπερθερμανθεί, ενώ το χειρότερο περιστατικό ήταν με τη μπαταρία των 3500mAh του Note 7 που είχε οδηγήσει της Samsung στην ανάκληση 2.5 εκατομμυρίων συσκευών.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimis

Να τα μας πάλι…

kostas

Τι εγινε βρε παιδα παλι με την μπαταρια εχουμε θεματα ?

Flagship killer

Άντε πάλι

panos

😎👍Respect στη Samsung για τα εκρηκτικά τηλέφωνα της!!! ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟ

George

Samsung ποιότητα – εγγύηση. Η τέλεια εταιρία..

Makis

Μία λέμε. ΜΙΑ. Περιμένετε…

Αλέξανδρος

Μία σκέψη: Το πρώτο που σκάει….έγινε όταν παρουσιάστηκαν τα Apple

JohnWave

Περιμένετε πρώτα να δείτε αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Σε όλες τις εταιρίες έχουν υπάρξει τέτοια.

GS

Ti έγινε Sammy αναμένεται πάλι διασυρμός?

Εγώ το μόνο που θα πω και αναρωτιέμαι είναι ότι όλα τα περιστατικά με τα Note 7 και αυτό έγιναν στις ΗΠΑ. Τυχαίο? Μήπως τα αμερικάνικα μοντέλα ήταν τα μόνα ελαττωματικά? Γιατί πουθενά αλλού στον κόσμο δεν ακούστηκε για έκρηξη τηλεφώνου.Αρα τα αμερικάνικα Note πρέπει να γίνουν ανάκληση.

VasilisN9

Δεν ξέρω τι παίζεται. Σίγουρα πρόκειται για πραγματικό περιστατικό. Δεν επιτρέπεται μετα το φιάσκο ούτε ένα στο εκατομμύριο να συμβαίνει τέτοιο περιστατικό. Εγώ από προσωπική εμπειρία που έχω το Note 9 δεν μου έχει ζεσταθεί ποτέ ούτε μετά από δυνατή χρήση. Να δούμε τι θα γίνει. Όπως και να έχει και το μοναδικό περιστατικό να είναι η Samsung πρέπει να το λάβει πολύ σοβαρα υπ οψιν.!

djfapples

Ωραίο μια αίτηση κάνεις στην πυροσβεστική 🚒 σκας ένα χιλιάρικο και είναι δικό σου.

jo

παππας….βαλτη θα ηταν αυτή σιγουρα

giorgosgek

μεμονομενο περιστατικο , αν ισχυει , οπως εχουν συμβει σε ολες τις εταιρειες ,χρονια τωρα . Πολλα απο αυτα τα περιστατικα ειχε και η apple με τα 6αρια

djfapples

Ναι αλλά το όνομα βγήκε στο note 7 συν τις απαγορεύσεις στις πτήσεις συν τα βιντεακια στο ίντερνετ πέρα όμως από την πλάκα το κινητό είναι πολύ καλό αν δεν ήμουν Sonyboy θα το προτιμούσα

Gim

Αντε ξεκινηστε να λετε τωρα ξανα για την Apple..Σιγουρα αυτη θα φταιει και για αυτο..!!!

godis

Eνταξει ρε παιδια διακρινει κανεις μια υπερβολη στους σχολιασμους σας.Μια συσκευη ακουστηκε και αυτη δεν ξερουμε αν ειναι αληθες και κατω απο ποιες συνθηκες εγινε οτι εγινε.Αν παρουμε λοιπον το γεγονος οτι ειναι αληθες και οχι αμερικανια στις τοσες εκατονταδες χιλιαδες συσκευες που παραχθηκαν και καποιες αστοχιες υλικου ειναι αποδεκτες.Παντως με παραξενευει το γεγονος οτι ολως τυχαια τετοια γεγονοτα συμβαινουν μονο στο Αμερικα.

Agnostos13

@Αλέξανδρος:
Θα έσκασε απ’ το κακό του.

ΥΓ. Αφού σκάνε και τα Apple μπορεί να σκάει και αυτό!
ΥΓ2. Υποτίθεται οτι μετά το Note 7 περνάνε από 100 ελέγχους τις μπαταρίες στη Samsung…τι όχι;

Petros

Άπειρες συσκευές το εχουν πάθει απ όλες τις εταιρίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.