Galaxy Note 9: Επίσημη αρχή επιβεβαιώνει μπαταρία χωρητικότητας 4000 mAh

Note 9, Galaxy Note 9: Επίσημη αρχή επιβεβαιώνει μπαταρία χωρητικότητας 4000 mAh

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών της Βραζιλίας ANATEL επιβεβαίωσε σε επίσημο έγγραφο τη χωρητικότητα της μπαταρίας του Samsung Galaxy Note 9, ένα χαρακτηριστικό που απασχολεί τα leaks εδώ και αρκετό καιρό.

To έγγραφο πιστοποίησης δεν αποκαλύπτει επιμέρους στοιχεία για την κορεάτικη ναυαρχίδα, παρά επιβεβαιώνει τη μεγάλη χωρητικότητας μπαταρία του, η οποία θα είναι τελικά στα 4000 mAh.

Δε νομίζουμε ότι χωράει άλλη επιβεβαίωση από αυτήν για να καταλήξουμε ότι το Galaxy Note 9 θα κυκλοφορήσει τελικά με μεγαλύτερη μπαταρία από του προκατόχου Note 8, το οποίο ενσωμάτωνε μπαταρία 3300mAh και σύμφωνα με παράπονα χρηστών δεν επαρκούσε για να καλύπτει τις αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις της συσκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα η Samsung επίτηδες επέλεξε να τοποθετήσει την κάμερα σε οριζόντια διάταξη, δίνοντας χώρο για την προσθήκη μπαταρίας μεγαλύτερου όγκου και χωρητικότητας. Το επόμενο βήμα για τη νέα ναυαρχίδα της θα είναι η υποστήριξη τεχνολογίας ταχείας φόρτισης, το λιγότερο Quick Charge 4.0. Η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης θεωρείται δεδομένη.

Note 9, Galaxy Note 9: Επίσημη αρχή επιβεβαιώνει μπαταρία χωρητικότητας 4000 mAh

Το Galaxy Note 9 θα παρουσιαστεί επίσημα μαζί -εκτός απροόπτου- με το Galaxy Watch στις 9 Αυγούστου, ενώ δεν αποκλείεται στο ίδιο event να δούμε και το διπλό ασύρματο φορτιστή Samsung Wireless Charger Duo που μόλις διέρρευσε.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Επίσημα πλέον η Samsung μας κοροϊδεύει. Η συσκευή μεγάλωσε ελάχιστα και ως δια μαγείας φέτος χώρεσε 4000 μπαταρία…

Nikolas Dampolias

Αγώρασα έναν (τενεκέ ξεγάνωτο Samsung 5) στό AduDhabi πρίν 2 χρόνια καί τό εφερα στήν Αυστραλία πού μένω στό SYDNEY. Μού εξαφανίστηκε τό bluetooth καί ή SUMSUNG εδώ δέν μπορεί νά τό φτιάξει διότι τό αγώρασα εκεί. Μάλιστα μού είπαν νά πάω στό Αdu Dhabi 14 ώρες πτήση από τό SYDNEY ώστε νά μού τό φτιάξουν , αφού πληρώσω 2000 δολάρια αεροπορικά έξοδα … ξενοδοχείο νά μείνω άλλα2000 δολάρια καί δέν ξέρουν άν μπορούν νά τό φτιάξουν!!!
Αγωράστε τενεκέδες ξεγάνωτους … ότι έγραψα είναι αληθινα καί δέν έγραψα καί άλλα πού μού είπαν στήν SAMSUNG
Υ.γ. μού είπαν στό Αbu Dhabi ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν χαλάσει στήν Αυστραλία καί θά μού τό φτιάξουν!!!!!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

δεν σεβεται το κοινο της δυστυχως….
την παιρνει ομως ! ο ανταγωνισμος ειναι ανυπαρκτος στο high end κομματι του android.

sony, htc ακομα με lcd και χωρις θυρα ακουστηκων ψοφιμια ,νεα nokia μεχρι midrange φτανει, huawei notch κινεζικοι κλωνοι, lg -pixel σαπακια με εκατομμυρια hardware προβληματα, moto κατεστραμμενη λογω lenovo, xiaomi -oneplus καλα για τη τιμη τους αλλα δευτερατζα

John

Tiamat+1
Μονη της παιζει δυστυχως μονο η huawei την ανταγωνιζεται. Sony , htc , lg εχουν εξαφανιστει απο την αγορα , στα 100 κινητα ουτε 2-3 δεν πουλανε και οι τρεις μαζι,

Γιώργος Κ.

Τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις αυτή τη στιγμή τις έχει η Χαβάη σε συνδυασμό με τη xiaomi και δεν είναι καθόλου δεύτερες. Φοβερές μπαταρίες, πολύ καλές οθόνες, απροβληματιστα λογισμικά, πολύ καλη ποιότητα κατασκευής, στέρεο ηχεία (όχι όλα), αδιάβροχοποιηση (πάλι όχι όλα) και το καλύτερο :λογικές σχετικά τιμές. Η Samsung έπρεπε να φτάσει στο s9 plus για να μας δώσει ένα ολοκληρωμένο κινητό που υστερεί όμως στο θέμα υψηλής τιμής. Και το note έπρεπε να φτάσει στο νο9 για να είναι κι αυτό ολοκληρωμένο αλλά 1000 και ευρώ που ζητά είναι ξεφτίλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.