Galaxy Note 9 με δυνατότητα εναλλαγής διαφράγματος της κύριας κάμερας;

samsung galaxy note 9 εναλλαγή διαφράγματος, Galaxy Note 9 με δυνατότητα εναλλαγής διαφράγματος της κύριας κάμερας;

Νέες real-life φωτογραφίες του Galaxy Note 9 το δείχνουν να λειτουργεί και να αποκαλύπτονται ακόμα περισσότερα στοιχεία σχετικά με την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του όπως αυτό της κύριας διπλής κάμερας.

Το Galaxy Note 9 παρουσιάζεται στις 9 Αυγούστου και μέρα με τη μέρα εμφανίζεται ακόμα πιο συχνά και μας αποκαλύπτει κάποια από τα χαρακτηριστικά του, εντείνοντας την αναμονή για τη πλήρη αποκάλυψη του επόμενου κεφαλαίου της σειράς Note της Samsung και όλων των νέων χαρακτηριστικών που θα ενσωματώνει.

Η πρώτη φωτογραφία μας αποκαλύπτει ακόμα πιο καθαρά την πλάτη της συσκευής με την κύρια διπλή κάμερα σε οριζόντια διάταξη, μαζί με τον αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, και τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο κάτω από αυτήν. Μια πιο προσεκτική ματιά στις κάμερες μας δίνει την εντύπωση ότι έχουν χρησιμοποιηθεί οι ίδιες κάμερες με αυτές των Galaxy S9 και S9+, με τη δυνατότητα εναλλαγής του διαφράγματος να είναι και πάλι εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, η εναλλαγή του διαφράγματος στα Galaxy S9 από f/1.5 σε f/2.4 επιτυγχάνεται μέσω του λογισμικού που δίνει εντολή σε έναν μικρό διακόπτη να προχωρήσει προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Το χαρακτηριστικό αυτό θα συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή λήψη φωτογραφιών με όσο το δυνατόν περισσότερο φως, ακόμα και σε αρκετά σκοτεινά περιβάλλοντα. Όταν όμως ο φωτισμός είναι αρκετός, το διάφραγμα αλλάζει ώστε να οι εικόνες να μην είναι υπερβολικά “εκτεθειμένες” σε εκείνον.

Πέραν από τις κάμερες, φωτογραφίες με ενεργή τη συσκευή δείχνουν το μοντέλο στην ενότητα “About Phone” στο μενού των ρυθμίσεων να είναι το SM-N960U, ενώ άλλη φωτογραφία δείχνει τη συσκευή να αναβαθμίζεται με το patch ασφαλείας του Αυγούστου για όσα bugs και προβλήματα έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα, έτσι ώστε η τελική έκδοση να κυκλοφορήσει απροβλημάτιστη.

samsung galaxy note 9 εναλλαγή διαφράγματος, Galaxy Note 9 με δυνατότητα εναλλαγής διαφράγματος της κύριας κάμερας;

samsung galaxy note 9 εναλλαγή διαφράγματος, Galaxy Note 9 με δυνατότητα εναλλαγής διαφράγματος της κύριας κάμερας;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
hayate

Το θέμα είναι αν θα έχει δυνατότητα διαρκειας μπαταρίας έστω μιας μέρας …

Flagship killer

Αυτό το αστείο με τη σπασμένη οθόνη τι φάση;

Lsantas

Αντί να είναι η καθαρή ναυαρχίδα της Samsung(όπως ήταν κάποτε ) απλά αντιγράφει στοιχεία από την σειρά s και μάλιστα τα παίρνει μετά από αυτά. Οπότε δεν υπάρχει νόημα για τόσο ντόρο στην σειρά note.

Νικος

Έχω πιστεύω ότι θα έχει οθόνη λογικά και μικρόφωνο για να μιλάμε επίσης και μπαταρία.

Ioannis

@Lsantas ανέκαθεν ετσι ήταν από εποχή s4 και Note 3. Ξαφνικά με την έλευση του Note 3 ήρθε το s4 LTE-A με ίδια χαρακτηριστικά πλην 1Gb RAM μεγαλύτερης οθόνης και πενάκι. Αν συγκρίνεις όλες τις σειρές Note και S δεν έχουν συντριπτικές διάφορες πέρα αππ την οθόνη και το πενάκι μια και πλέον η διαφορά στη μνήμη ραμ έχει εξαλειφθεί

Ioannis

Να θυσησω οτι επισης η καινοτομία με τους αισθητήρες και τα , air gestures πρωτοεμφανίστηκαν στη σειρά S και τα υιοθετησε και η σειρά Note

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.