Galaxy Note 9 με Exynos 9820 και ρεκόρ στο Geekbench

samsung galaxy note 9 ρεκορ geekbench exynos 9820, Galaxy Note 9 με Exynos 9820 και ρεκόρ στο Geekbench

Έχουν μείνει σχεδόν τρεις εβδομάδες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου και η συσκευή εμφανίστηκε και πάλι στο Geekbench με τον Exynos 9820 να σημειώνει ρεκόρ επιδόσεων δείχνοντας τα “δόντια” του.

Το Samsung Galaxy Note 9 (κωδικός συσκευής SM-N960X) εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench με τον Exynos 9820 αρχιτεκτονικής 7nm, πετυχαίνοντας 4089 πόντους στο single-core και 12246 πόντους στο multi-core test, ξεπερνώντας όχι μόνο τα Galaxy S9 και S9+ αλλά και το iPhone με 4GB RAM που εμφανίστηκε στο Geekbench, με τη “μάχη” μεταξύ των φίλων της τεχνολογίας να αναμένεται πιο έντονη από ποτέ.

Η Samsung παραδοσιακά εφοδιάζει τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν σε αγορές εκτός Η.Π.Α και Κίνας με τους Exynos επεξεργαστές και όχι με τους Snapdragon, με τις διαφορές μεταξύ των δύο να μην είναι σημαντικές. Επιπλέον, το Note 9 εμφανίστηκε να έχει 4GB RAM αλλά οι φήμες αναφέρουν πως η τελική έκδοση θα είναι εφοδιασμένη με 6GB RAM. Τέλος, το Geekbench δείχνει πως αυτή η έκδοση “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.0.0 Oreo και όχι Android 8.1.0 που είχαμε δει σε προηγούμενα Note 9 μέσα στη βάση δεδομένων του Geekbench.

Μένει να δούμε τα τελικά και επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής στην επίσημη παρουσίασή της με τη “μάχη” των τεχνικών χαρακτηριστικών συγκριτικά με τον ανταγωνισμό να αναμένεται έντονη.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αστέριος Στέλιος

Ο 9820 είναι ο επόμενης γενιάς επεξεργαστής και απλά έκανε δοκιμή στο ΝΟΤΕ 9 να δει πως ρολάρει σε αυτό το λογισμικό λένε τα σαιτ του εξωτερικού. Ακόμη δεν μπήκε σε διαδικασία μαζικής παραγωγής λενε.
Αυτό το τσιπ που θα φοράει το ΝΟΤΕ 9, λογικά είναι το 9810 όπως και τα Samsung Galaxy S9 . Είναι η λογική της εταιρείας εδώ και χρόνια, εκτός κι αν για φέτος κάνει την έκπληξη και στις 2 ναυρχιδες της μέσα σε μια χρονιά βάλει, 2 γενιές επεξεργαστών (9810 και 9820).
Πάντως στα τεστ το συγκεκριμένο ΝΟΤΕ 9 είχε λένε, 4gb ram & android 8.0.0 !!!!!!!

Apostolos

Τα βαρεθήκαμε τα ρεκόρ. Καμιά μπαταρία να φτιάξουν

Γιώργος Κ.

Συμφωνώ με τον Απόστολο. Κάτοχος note 8 και η μπαταρία, εάν το κινητό συνδυαστεί με το gear fit 2 που έχω, τελειώνει μέσα σε λίγες ωρες. Ντροπή. Τα notes φημίζονταν για τις μπαταρίες τους και τώρα xiaomi και Χαβάη των 150 ευρώ τα ξεπερνάνε. Ας είχε κάποια άλλη εταιρία υλοποίηση αλά s pen στα κινητά της και δε θα με ξαναέβλεπες Samsung

KostasB

Αν πάτε σε εποχές S4/Note 3 και S5/Note 4 θα δείτε ότι και τότε τα Note είχαν καλύτερους επεξεργαστές. Οπότε δεν είναι απίθανο να συμβεί ξανά αυτό.

Το θέμα είναι αυτός ο 9820 τι τεχνολογίες θα κουβαλάει. Μπορεί να είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του 9810 και ο κανονικός αντικαταστάτης να έρθει στο S10 με άλλη ονομασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.