Galaxy Note 9: Θα κυκλοφορήσει νωρίτερα λόγω του Galaxy S9;

samsung galaxy note 9 κυκλοφορία νωρίτερα λόγω galaxy s9, Galaxy Note 9: Θα κυκλοφορήσει νωρίτερα λόγω του Galaxy S9;

Φαίνεται πως στη Samsung ανησυχούν μιας και οι πωλήσεις του Galaxy S9 δεν είναι στο επίπεδο που περίμεναν, για αυτό φαίνεται πως, σύμφωνα με αναφορές, επιταχύνεται η κατασκευή του Galaxy Note 9 με σκοπό να κυκλοφορήσει στην αγορά νωρίτερα τόσο από το Note 8 αλλά και από τα επόμενα iPhone.

Η ίδια τακτική που ακολουθήθηκε στην κυκλοφορία του Galaxy S9, ενδεχομένως να τη δούμε και εδώ. Το Galaxy S9 είχε παρουσιαστεί στις 25 Φεβρουαρίου και κυκλοφόρησε στις 16 Μαρτίου, ενώ το Galaxy S8 ανακοινώθηκε 29 Μαρτίου 2017 και κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου 2017. Έτσι, βάσει της ίδιας λογικής, δεν αποκλείεται να δούμε και το Galaxy Note 9 νωρίτερα από το Note 8, το οποίο είχε ανακοινωθεί 23 Αυγούστου 2017 και κυκλοφόρησε στην αγορά στις 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Στη Samsung ακούγεται πως δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις πωλήσεις του Galaxy S9 αλλά εκτιμούν ότι θα ξεπεράσουν αυτές του Galaxy S8, ενώ σε πρόσφατη έρευνα στη Νότιο Κορέα, οι καταναλωτές δεν έχουν ενθουσιαστεί με τη νέα ναυαρχίδα της Samsung. Η μη ικανοποίηση της εταιρείας για τις πωλήσεις, ενδεχομένως να αντανακλάται και στην εκτίμηση ότι η κατασκευή των οθονών για το Galaxy Note 9 θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, σχεδόν δύο μήνες νωρίτερα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Εαν κάτι τέτοιο γίνει τελικά πραγματικότητα, θα πρέπει να κάνουμε λόγο για την κυκλοφορία του Galaxy Note 9 στο διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου, με την ίδια τη Samsung να αρνείται να σχολιάσει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Προβληματίζει πάντως το θέμα, γιατί είχαμε και την ανάπτυξη του firmware νωρίτερα αλλά και τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του Note 9, πράγμα που σημαίνει πως η ανάπτυξη της συσκευής κινείται σε γρήγορους ρυθμούς.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@papaki

Εφόσον η σειρά Note έχει πιο ωραία σχεδίαση με καλύτερα χαρακτηριστικά από τη σειρά S της Samsung τότε έπρεπε λίγο να μοιάζει με την σειρά Note έχοντας και αυτό στυλό και γενικά να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα.

tolkien

Η σειρα Note οπως ειδα και το Note 8 εχουν εμφανιση σαν τουβλο. Αρα καλυτερα που ΔΕΝ εχει κανει ετσι και την σειρα Galaxy S.
Απλα εκανε βλακεια να το πω ευγενικα με το s9 plus που δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο σε σχεση με το s8 plus

Petros

Στα 590 ευρώ το s8 plus ειναι μονόδρομος στις top συσκευές αυτη την στιγμή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.