Galaxy Note FE: Σε online κατάστημα με τιμή 625 δολάρια

galaxy note fe price, Galaxy Note FE: Σε online κατάστημα με τιμή 625 δολάρια

Το Samsung Galaxy Note FE θα είναι η refurbished έκδοση του Samsung Galaxy Note 7, το οποίο απέσυρε η εταιρεία το 2016 λόγω προβλημάτων που οδήγησαν στην έκρηξη των μπαταριών. Η ονομασία λέγεται ότι θα είναι Note FE εκ του Fandom Edition.

Το κινητό εμφανίστηκε σε κορεάτικο online κατάστημα με τιμή και την πλήρη λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών.

Για την τιμή του έχουν ακουστεί διάφορες πληροφορίες με την τελευταία να κάνει λόγο για το μισό κόστος από το αρχικό Samsung Galaxy Note 7, που σημαίνει 440 δολάρια. Ωστόσο στο παρελθόν είχε γίνει λόγος για 620 δολάρια και σήμερα το κινητό εμφανίστηκε στο κορεάτικο Danawa στα 625 δολάρια.

galaxy note fe price, Galaxy Note FE: Σε online κατάστημα με τιμή 625 δολάρια

Η λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note FE/ Galaxy Note 7R (όπως και να ονομαστεί) περιλαμβάνει οθόνη 5.7 ιντσών QHD Super AMOLED, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB. Ενσωματώνει επεξεργαστή Exynos 8890, μπαταρία 3200mAh, κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel.

Αν και θα περιμέναμε προ-εγκατεστημένο Android Nougat, φαίνεται να έχει Android Marshmallow, αλλά υποθέτουμε θα αναβαθμιστεί σύντομα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bodai

Και με Android Marshmallow και αντί να έχει Android Nougat απο την αρχη και με 620 δολαρια..
Δεν πανε καλα εκει στην samsung πανακριβο μετα απο τοσο κακο ντορο που ειχε γινει.. Απατο θα παει…

Asos206

Έχουμε περάσει σε άλλη εποχή ποια και δεν εννοούν να το καταλάβουν οι μεγάλες εταιρείες συνεχίζοντας την ίδια πολιτική των τιμών. Εκατοντάδες διαφορετικές μάρκες για κάθε τσέπη ποια και τώρα όλο και ποιο ποιοτικά κινητά στη μισή τιμή. (one plus) ολοι ήμασταν φαν της κάποιας εταιρείας, αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν…

JD

Κάπου είδα τιμή για το Oneplus 5 στα 450 ευρώ και χωρίς να πλησιάζει το S8 που έχει 620 ευρώ στο skroutz σε κάμερα , οθόνη , σχεδιασμό και όνομα στην αγορά , που την είδες την “μισή τιμή” δεν το ξέρω.

James95

NOTE F.E.= Fire Edition :p

Ioannis

Με βαση την τιμη του κανενα ενδιαφερον κοροιδευαμε το lg g6 που ξεκινησε απο την ιδια τιμη περιπου με τον 821 και τωρα 625 για τον 820? Οτι και να εχει πανω ειναι απλα R εκδοση και κινητο με χαρακτηριστικα του 2016

Chris

Αυτοί που χαρακτηρίζουν του note 7 παλιό, απλά γελοίοι.

Άγγελος

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ η Samsung. Νομίζετε δεν θα πουλήσουν ? Δεν είναι χαζοί.

giannis

Μπράβο στην Samsung, Μεταχειρισμένο και περσινό κινητό που του έχουν βγάλει τα σωθικά για να μην ανατιναχθεί και θέλει και 625$. Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί να το πάρουμε.

VasiliS7edge

Να απαντήσω στο φίλο που λέει ότι θα πάει άπατο. Να σου πω ότι και μέσον να έχεις δεν θα προλάβεις ούτε μυρωδιά να πάρεις από το Note 7. Θα φύγει σε χρόνο Dete. Αν μπορούσα θα το έπαιρνα με την μια.

Vendeta

Άπατο θα πάει? Να υπενθυμίσω ό,τι οι έχοντες note έχουν μείνει στο note 4. Επίσης, θεωρώ ότι θα έχει απότομη πτώση στη τιμή και στη συνέχεια θα πουλήσει. Αναμένοντας λοιπόν τον Αύγουστο-Σεπτεμβριο την ανακοίνωση του note 8, με δεδομένη την πτώση της τιμής του στα 400€, θα αποτελεί ένα δελεαστικό deal.

xloridist

Minotaurus V10 Rom, και το Note 5, μεταμορφώνεται σε Note 7.

Sosimple

Κατι ειπες τωρα.. Και το νοτε 4 μεταμορφωνεται σε νοτε 7 με καμια 20ρια ρομ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.