Galaxy S10 5G με οθόνη 6.7 ιντσών, βελτιωμένες φωτογραφικές δυνατότητες και υψηλή τιμή;

Galaxy S10 5G οθόνη 6.7 βελτιωμένες φωτογραφικές δυνατότητες υψηλή τιμή, Galaxy S10 5G με οθόνη 6.7 ιντσών, βελτιωμένες φωτογραφικές δυνατότητες και υψηλή τιμή;
Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα από το λογαριασμό στο Twitter, Ice Universe, σχετικά με το Galaxy S10 5G και τα χαρακτηριστικά του που θα το κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα.
Το Galaxy S10 5G θα είναι η πρώτη συσκευή της Samsung που θα είνα συμβατή με τα δίκτυα πέμπτης γενιάς και εμφανισιακά θα είναι κοντά στο design των άλλων Galaxy S10, με ορισμένες διαφορές στο μέγεθος της οθόνης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ice Universe, το 5G Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει αργότερα από τα άλλα μοντέλα, κατά την περίοδο που θα ενεργοποιηθούν και επίσημα τα 5G δίκτυα στις Η.Π.Α, μιας και στη Νότιο Κορέα οι μεγάλοι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας τα έχουν ήδη ενεργοποιήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου.
Η νέα συσκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που δε είναι διαθέσιμο στις 4G εκδόσεις του S10 και αυτό έχει να κάνει με τους αισθητήρες ToF. Οι αισθητήρες Time of Flight θα κάνουν υπολογισμό της απόστασης μεταξύ του κινητού και του αντικειμένου της φωτογράφισης έτσι ώστε να πετυχαίνει πολύ γρήγορο focus και να αποτυπώνει φωτογραφία πολύ υψηλής ποιότητας.
Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως τα νέα Galaxy S10 θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερις εκδόσεις. Η βασική έκδοση, S10 Lite, με επίπεδη οθόνη 5.8 ιντσών θα διαθέτει μονή selfie κάμερα, διπλή στο πίσω μέρος και τιμή στα 700 δολάρια. Το μοντέλο S10 των 6.1 ιντσών θα διαθέτει κυρτή οθόνη, μονή selfie, τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος και τιμή 999 δολάρια, τη στιγμή που το S10+ θα είναι εφοδιασμένο με curved οθόνη 6.4 ιντσών, διπλή selfie, κύρια τριπλή κάμερα και τιμή στα 1300 δολάρια. Το 5G Galaxy S10 θα είναι όχι μόνο το μεγαλύτερο μιας και φημολογείται πως θα έχει κυρτή οθόνη 6.7 ιντσών, διπλή selfie κάμερα και τριπλή στο πίσω μέρος, αλλα και λόγω της τιμής του η οποία θα φτάσει τα 1500 δολάρια.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

12 ram πάντως πρώτη φορά θα δούμε…

Bart

Τα xperia δεν έχουν tof από το ΧΖ?

ΚώσταςD.

Απατο θα πάει!!!! Μαζί με τα επόμενα iPhone… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

NikosAr

Χαχαχα

KnightRider

Έχει καταντήσει αηδία που ανεβάζουν συνέχεια κάθε χρόνο ότι καινούργια συσκευή βγαίνει + τις άχρηστες 3πλες κάμερες για δήθεν ανώτερη ποιότητα εικόνας !!!

Flagship killer

Το τηλέφωνο παρουσιάζεται ήδη στους υπεύθυνους της Samsung ανά τον κόσμο… την προηγούμενη εβδομάδα έγινε παρουσίαση στους Έλληνες….
Γελαστε τώρα που ακόμα υπάρχουν μονο φήμες..
Το lite Είναι μάπα.
Το 10 και το 10+ σίγουρα θα το θέλατε..
Αλλά ξέχασα, τα μιξα-ομι είναι καλυτ..Χαχαχαχα

Flagship killer

Κι επειδή σας βαριέμαι οικτρά… ΝΑΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ των άλλων…
Κορόιδα μας πιάνουν οι Samsung και η apple!

ΚώσταςD.

@Flagship killer Καλά εσύ πάρε Σαμσουνγκ με sar 1.30+ και μετά παιξτο και έξυπνος!!! Ψήνει πλέον η σαμσουνγκ σαν τους Κινέζους και την apple (χειρότερα από την apple αν είναι δυνατόν…)😂😂😂😂😂 Χιαομι έχεις αρχίσει και πονάς!!! Και ακόμη δεν άρχισες!!!! Όλοι στο στόμα τους σε έχουν!!! Πιπέρι!!!! Χιχιχιχιχι 😂😂😂😂😂

Flagship killer

Ρε ΚώσταςD έγραψα και πιο πάνω πως τα κινέζικα είναι καλύτερα σε όλα!
Ειδικά τα μιξα-ομι!
Η μόνη κινεζια αξία σεβασμού είναι η Χαβάη η οποία έχει δικά της τσιπ και σοβαρές συνεργασίες με τρίτους.
Μιξες one plus και δε συμμαζεύεται είναι πολύ καλά για την Ελλάδα της κρίσης αλλά όχι για εμένα τόσο απλά τόσο ξεκάθαρα. Δε σου ζητάω να σου αρέσουν τα ακριβά κινητά μη μου ζητάς να μου αρέσουν τα φτηνιαρικα!
Όσο για το Sar, το body δεν αποφεύγεται και οι τιμές είναι για δύο sim Σε όλες τις συσκευές. Στο head μη μπεις στον κόπο να απαντήσεις. Ξέρεις πολύ καλά ποια είναι η μόνη εταιρία με κάτω από 0.3 μέσω όρο.
Βαριέμαι όμως αλήθεια… Δε μπορώ να εξηγώ πως είναι να έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις οποίο θες.
Με ταβάνι τα 3 κατοστάρικα, Ναι τα μιξα-ομι είναι εκπληκτικά.

Flagship killer

Για να μη παρεξηγηθώ. Όταν λέω “Να διαλέξεις οποίο θες ” δεν εννοώ χιλιάρικα.
Εννοώ πως έχω τη δυνατότητα όπως και έκανα, να πάρω το s9+ 400 ευρώ. Ε συγγνώμη ρε φίλε δε θα πάρω με 370 το μιξα-ομι όταν το s9, 400 θα έχει στο Σκρουτζ σε 1 χρόνο και βάλε…

ΚώσταςD.

@Flagship killer χαλαρωσε…😜

MIB

@ΚώσταςD αστον, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα χιλιάρικα που δίνει…
Αν δεν τον πονούσαν δεν θα έμπαινε σε διαδικασία να γράψει ή να ασχοληθεί με τα XIAOMI-σχόλια
😉

spirios1992

@flagship killer, συγγνωμη που βρηκες το s9+ 4 κατοσταρικα; 😮

Kassandros1966

Το κακό είναι ότι και το P30 pro θα ανέβει τιμολογιακά….δικαιολογημένα

Flagship killer

MIB γελάω… κανένα χιλιάρικο.
4 κατοσταρικακια κούτα B2B αν και είσαι μικρός, δε ξέρεις τι είναι αυτό.

Kiriakos

Και όμως είμαι κάτοχος Samsung S8 Πήγα διακοπές και μία φίλη μου είχε Ένα κινεζικό οι φωτογραφίες που τράβαγε και τα βίντεο και το zoom απερίγραπτο τι να πω τι να πω Σιγά μην ξαναπάρω Samsung στα τσακίδια ρε κινητά των 150 δολαρίων κοστολόγιο τα πουλάνε 1.000 και 800 και 700 ευρώ και όσα δεν πουληθούν τα βγάζουν σε μικρότερα μοντέλα νιώθω μεγάλος μ μακάκας

aptalikos

“Κινέζικο των 150€ καλύτερο από το S8”. To διαβάσαμε και αυτό!!!

Spirios1992

Flagship killer, δικαιωμα να με αποκαλεις μικρο δεν εδωσα. Οποτε χαλαρωσε. Αν δε θες να μην απαντουσες. Μαλλον εσυ εισαι ο μικρος της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.