Galaxy S10 με διπλή κάμερα και benchmark του Snapdragon 855 δείχνει πολύ υψηλές επιδόσεις;

Galaxy S10 διπλή κάμερα benchmark Snapdragon 855 πολύ υψηλές επιδόσεις, Galaxy S10 με διπλή κάμερα και benchmark του Snapdragon 855 δείχνει πολύ υψηλές επιδόσεις;

Όσο φτάνουμε πιο κοντά στο 2019 τόσο θα έχουμε πιο συχνή εμφάνιση της επόμενης ναυαρχίδας της Samsung, με render του Galaxy S10 να αποκαλύπτει το σχεδιασμό του πίσω μέρους τη στιγμή που benchmark δείχνει την ισχύ του Snapdragon 855 απέναντι στον ανταγωνισμό.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι σήμερα αναφέρουν ότι θα υπάρχουν δύο εκδόσεις του Galaxy S10, το οποίο θα έχει οθόνη στις 5.8 ίντσες, με τη μία έκδοση να έχει κυρτή οθόνη και τη βασική να διαθέτει επίπεδη οθόνη, κάτι το οποίο είχαμε να δούμε από το Galaxy S7 και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση των συσκευών για να διαπιστώσουμε πως ισχύει κάτι τέτοιο.

Το render που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει το πίσω μέρος του Galaxy S10 με διπλή κάμερα, flash και τον αναγνώστη καρδιακών παλμών αλλά χωρίς τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος φημολογείται πως θα βρίσκεται στο πλάι της συσκευής στο βασικό μοντέλο, και ενσωματωμένος στην οθόνη για το S10 με την κυρτή οθόνη.

Οι ναυαρχίδες της Samsung που θα παρουσιαστούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές του 2019, θα κυκλοφορήσουν με επεξεργαστή Snapdragon 855 για τις αγορές των Η.Π.Α και Κίνας, ενώ για τις υπόλοιπες αγορές θα κυκλοφορήσουν με τον Samsung Exynos 9820. Επιπλέον, ο Snapdragon 855 εμφανίστηκε σε benchmark και συγκρίνεται με τους Snapdragon 845, Kirin 980 και Exynos 9820. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως έχει υψηλές επιδόσεις στα τεστ αναφορικά με την ισχύ της CPU και GPU, πετυχαίνοντας υψηλότερα σκορ σε σύγκριση με τους υπόλοιπους επεξεργαστές και μένει να δούμε πως θα αποδίδει σε smartphone που θα είναι στην τελική του έκδοση έτσι ώστε να έχουμε πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα σχετικά με τις δυνατότητές του.

Galaxy S10 διπλή κάμερα benchmark Snapdragon 855 πολύ υψηλές επιδόσεις, Galaxy S10 με διπλή κάμερα και benchmark του Snapdragon 855 δείχνει πολύ υψηλές επιδόσεις;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Καλημέρα! Τελικά φαίνεται να είχα δίκιο που έλεγα ότι ο snapdragon 855 θα είναι πολύ δυνατός!!! ανώτερος του κιριν και σαμσουνγκ. Σίγουρα πλέον στα παιχνίδια θα πατάει και τον α12 bionic εφόσον και ο 845 τον πήγαινε οριακά από κοντά… Σε άνοιγμα εφαρμογών δεν το συζητώ καν…

Γιάννης

Ναι και στην Ευρώπη θα έρθει με τον Exynos. Όχι κύριοι ευχαριστούμε.

Makis

Αυτή είναι η κάψα σου εσένα να πατάει τον a12. Άλλαξε πλευρό καλά το πας.

Apostolos

5,8 in?
Αντίγραφο έχει και καλή μπαταρία samsung ftw

tOnY

αραγε θα ειναι αρκετα δυνατος να ανοιγει το ξυπνητηρι ? γιατι εγω επεξεργαστη που θα ζοριζεται στο ξυπνητηρι δεν παιρνω σιγουρα

NikosAr

Χαχαχα…
μπήκα μόνο για τα σχόλια ….

Makis

Γιατί ο μόνος είσαι; Χαβαλές είναι το τεκμπλογκ…

Giannis

Να βελτιώσουν λιγάκι την μπαταρία που είναι αρκετά κακή στα S8/S8+ S9/S9+ και μετά να βάλουν ότι θέλουν μέσα. Σίγουρα δε με χαλάει ο καλύτερος επεξεργαστής (άρα καλύτερες επιδόσεις) αλλά δεν πρέπει να δώσουν βάση μόνο σε αυτό,
Ας κοιτάξουν τι θα μπορούσε να βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενά τους μοντέλα και μετά να προχωρήσουν ανάλογα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.