Galaxy S10 με οθόνη 5.8″, Snapdragon 8150, 6GB RAM, τέσσερις κάμερες συνολικά και μπαταρία 3190mAh;

galaxy s10 snapdragon 8150 6gb ram μπαταρία 3190 mah, Galaxy S10 με οθόνη 5.8″, Snapdragon 8150, 6GB RAM, τέσσερις κάμερες συνολικά και μπαταρία 3190mAh;

Όσο πλησιάζουμε προς το 2019 τόσο περισσότερα στοιχεία θα έρχονται στο φως για την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, με τα χαρακτηριστικά του Galaxy S10 να εμφανίζονται στο Weibo και να δείχνουν τι ετοιμάζει η Κορεατική εταιρεία για το νέο έτος.

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διέρρευσαν και αφορούν το βασικό μοντέλο της ναυαρχίδας Galaxy S10, υπάρχουν διαφοροποιήσεις από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως όλο αυτό το διάστημα και έχουν να κάνουν αρχικά με τις κάμερες. Είναι λίγο δύσκολο να έχουμε κύρια διπλή κάμερα και διπλή selfie στο βασικό μοντέλο, με τους φακούς να είναι στα 12MP (f/1.5) και 16MP (f/1.9) και 16MP (f/1.9) / 8MP (f/1.9) αντίστοιχα. Ο λόγος είναι πως μέχρι σήμερα έχει ακουστεί ότι η βασική έκδοση θα έχει μονή κύρια και selfie camera, με το άλλα δύο μοντέλα από τα τρία που έχουν πάρει πιστοποίηση στην Κίνα, να έχουν διπλή και τριπλή κύρια κάμερα, με τη μεγάλη έκδοση του S10 να είναι αυτή που θα έχει διπλή selfie κάμερα.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, βλέπουμε πως το Galaxy S10 είναι εφοδιασμένο με οθόνη Super AMOLED 5.8 ιντσών με ανάλυση 1440×2960 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 8150 μιας και πρόκειται για την έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας, ενώ έκπληξη προκαλούν τα 6GB RAM και τα 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης στο βασικό μοντέλο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το βασικό μοντέλο θα έχει 4GB RAM και 64GB, κάτι το οποίο θα διαπιστώσουμε στην επίσημη παρουσίαση των συσκευών από τη Samsung.

Τέλος, το λειτουργικό σύστημα δείχνει να είναι το Android 9 Pie, κάτι το οποίο είναι αναμενόμενο, ενώ η μπαταρία του βασικού μοντέλου δείχνει μεγαλύτερη από αυτήν του Galaxy S9, φτάνοντας τα 3190mAh, κάτι που αποτελεί μια ευχάριστη αλλαγή μιας και η αυτονομία των smartphone είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για όλους.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bill R

Πολυ μικρη μπαταριααα

Flagship killer

Όση Καλή διαχείριση και να γίνεται από τη συσκευή, η μπαταρία είναι όντως μικρή…
Εκτός κι αν βάλει και η samsung καμία LCD σε καμία “φτηνή” έκδοση….
Η διπλή κάμερα μαρτυρά “φτηνή” έκδοση μιας και ήδη στα mid έχει φτάσει στις 4 (A9)
Δεν δίνω πιθανότητες να τα χαλάσει στη μπαταρία ,από τη στιγμή που έκανε τόση Καλή δουλειά στο note 9!
Όπως και να έχει… πολύ νωρίς ακόμα !
Καλό Πάσχα

Gp

Τσιγγουνιες βλεπω. Ακους εκει μονη καμερα!Ετσι οπως το παει η σαμυ σε λιγο καιρο θα τρωει τη σκονη της χουαγεη. Εκτος κι αν αντιγραψει την απλ κ βγαλει 3 εκδοσεις που η μια μονο θα εχει μονη καμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.