Galaxy S10 με ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής;

samsung Galaxy S10 ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, Galaxy S10 με ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής;

Τα smartphone της σειράς Galaxy S είναι από τα πιο “καυτά” στην αγορά, με το επόμενο μέλος της σειράς, το επετειακό Galaxy S10, να φημολογείται πως θα θα είχε τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, και τις τελευταίες πληροφορίες να δείχνουν το αντίθετο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Samsung πραγματοποιεί ήδη δοκιμές στο Galaxy S10 και πιο συγκεκριμένα, δοκιμάζει τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, εκεί δηλαδή που και τα προηγούμενα μοντέλα τον έχουν τοποθετημένο, όπως τα Galaxy S8, S9, Note 8 και Note 9, κάτι που αν ισχύει δεν αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους της τεχνολογίας.

Αυτό θα γίνει γιατί ορισμένοι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν ήδη ενσωματώσει αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη τους και ενδεχομένως ορισμένοι χρήστες που σκοπεύουν να αγοράσουν το επόμενο Galaxy S, να επιθυμούν να έχουν αυτό το χαρακτηριστικό διαθέσιμο στις συσκευές τους. Εκτός αυτού, η Samsung φημολογείται πως θα παρουσιάσει τρία διαφορετικά Galaxy S10 το 2019 και θα “ακολουθήσει” την Apple στο να κατασκευάσει δύο premium συσκευές και μια που θα είναι πιο οικονομική, κάτι το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση της Samsung για να δούμε τι μας επιφυλάσσει για το 2019.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Περιεργο αρθρο με παλιες ή αμφιβολες πηγες.δεν υπαρχει καμια τετοια φημη αυτη τη στιγμη σε ολοκληρο το διαδικτυο.η μονη φημη που υπαρχει ειναι οτι θα παιξει διαφορετικης τεχνολογιας in screen αισθητηρας στο φτηνο μοντελο.ακομα κι αν μπει στο φτηνο μοντελο πισω ο σαρωτης σε καμια περιπτωση τα αλλα 2 μοντελα δε θα τον εχουν πισω. Υ.γ. καλο ειναι να διαβασουμε τι γραψαμε πριν το ποσταρουμε στο site γιατι ειναι αστειο να εχετε γραμματικα λαθη ή διπλες λεξεις πολυ φιλικα και με αγαπη

Beowolf

Άγγελε, πολύ σωστά τα λες. Δεν υπάρχει editing χρόνια τώρα. Αλλά ρε φίλε να μιλάει για “αστείο”…κάποιος που γράφει ατονικό σύστημα?!..

Enzo

Τι να μας πει η κακομοίρα η Samsung? Αν θες να τα σκάσεις παίρνεις Apple. Αν θες value for money παίρνεις Huawei.

Απλά τα πράγματα.

Αγγελος

Beowolf εχεις δικιο αλλα δεν υπαρχει λογος πραγματικα.εισαι η μονη γλωσσα παγκοσμιως που πρεπει να δειχνεις στον αναγνωστη τα αυτονοητα με τους τονους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.