Το Galaxy S10 Lite θα κυκλοφορήσει με 3100mAh μπαταρία;

Galaxy S10 κυκλοφορήσει 3100mAh μπαταρία, Το Galaxy S10 Lite θα κυκλοφορήσει με 3100mAh μπαταρία;

Η Samsung είναι χρόνια που χρησιμοποιεί μπαταρίες 3.000mAh για τις μικρότερες εκδόσεις της σειράς Galaxy S που κυκλοφορεί κάθε φορά, κάτι το οποίο δε φαίνεται να αλλάζει ούτε στο Galaxy S10 Lite.

Μια πιστοποίηση της Νότιας Κορέας για το smartphone SM-G970, ή αλλιώς Galaxy S10 Lite, αποκαλύπτει ότι τη συσκευή θα έρχεται με μπαταρία που δεν θα ξεπερνά τα 3100mAh. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία της μπαταρίας που διέρευσε στο διαδίκτυο αναγράφει χαρακτηριστικά: “συνολική χωρητικότητα: 3100mAh” και “ονομαστική χωρητικότητα: 3000mAh”.

Θα πρέπει να ανατρέξουμε στο πολύ πρόσφατο παρελθόν για να δούμε την Samsung να ξεκινάει τον σχεδιασμό smartphones με μεγάλες μπαταρίες. Το Galaxy Note 9 του περασμένου έτους εντυπωσίασε τους περισσότερους από εμάς με τη μεγάλη μπαταρία των 4.000 mAh. Ορισμένα από τα επερχόμενα τηλέφωνα της Samsung, όπως το Galaxy M30 και το Galaxy M20, φαίνεται πως θα διαθέτουν μια ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία των 5000mAh.

Κάθε χρόνο που περνάει, η Samsung δίνει όλο και περισσότερους λόγους στους χρήστες να μην επιλέξουν την πιο “ελαφριά” έκδοση από τη καινούρια σειρά που θα κυκλοφορήσει. Έτσι και τώρα από ότι φαίνεται το μικρό αδερφάκι από την σειρά Galaxy S10, δεν θα έχει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, ούτε και διπλή για τις selfie. Επιπλέον θα έρχεται με επίπεδη οθόνη και όχι με κυρτή όπως τα υπόλοιπα τηλέφωνα της σειράς, μάλλον με τη μικρότερη χωρητικότητα αποθήκευσης και με μπαταρία μόλις στα 3100mAh.

Τέλος, παρόλο που ακόμη δεν έχει ακουστεί λέξη για τις χωρητικότητες των Galaxy S10 και S10 plus, πιστεύεται πως οι μπαταρίες τους θα είναι αρκετά μεγαλύτερης χωρητικότητας από το Galaxy S10 lite.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisN9

Όταν οι μπαταρίες είναι μικρές είναι καλό. Οι συσκευές στο μέλλον με 3000mAh θα αντέχουν μια εβδομάδα και άρα αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία προχωράει ουσιαστικά. Δεν είναι λύση η τοποθέτηση μεγαλύτερης μπαταρίας αλλά η μεγαλύτερη αυτονομία με την ίδια χωρητικότητα.

Νικος

@vasilisN9 μόνο που προς το παρόν δεν υπάρχει αυτή η τεχνολογία άρα η μόνη λύση είναι η μεγάλη μπαταρία και η γρήγορη φόρτιση.

NtinosMD

3100 li-ion. Ενταξει που ειναι η μπαταρια απο γραφενιο που εκανε τις γυρες τελευταια ως ειδηση ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.