Samsung Galaxy S4 και Galaxy Note 3, Αναβάθμιση σε Android 4.4 από τέλη Ιανουαρίου

Επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας SFR στην Γαλλία, ότι η διανομή της αναβάθμισης Android 4.4 KitKat για τα Samsung Galaxy S4 και Samsung Galaxy Note 3 θα ξεκινήσει στα τέλη του Γενάρη και στις αρχές Φλεβάρη αντίστοιχα. Η εταιρεία ανέφερε ότι οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις επόμενες εβδομάδες. Τότε θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες αξιολόγησης της αναβάθμισης από το τμήμα λογισμικού της εταιρείας.

Υποθέτουμε, ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι περισσότερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών θα ξεκινήσουν την διάθεση της αναβάθμισης και για τα δικά τους Galaxy S4 και Galaxy Note 3. Η αναβάθμιση σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα ολοκληρωθεί και για τα δύο κινητά μέσα στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς.

Samsung Galaxy S4 Galaxy Note 3 Android 4.4, Samsung Galaxy S4 και Galaxy Note 3, Αναβάθμιση σε Android 4.4 από τέλη Ιανουαρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Μήπως ξέρουμε πότε θα γίνει αναβάθμιση στο S4 mini;

458POWA

@Κωνσταντίνος +1

Efthymis

οταν λεει για το S4 συμαινει αυτοματα και για το S4 active?

panageor

Το νοτε 3 είναι κλειδωμένο? Knox πως λέγεται αυτή η βλακεία που βάζει η samsung…

GeorgiosLo

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ S4 MINI….

mixahl

επειδή δεν γνωρίζω σχετικα με τις αναβαθμίσεις,μηπως μπορει καποιος να μου πει πως πραγματοποιουνται ;;; το κανει κανεις μονος του;;; παμε σε καποιο καταστημα κ μας την κανει ;;; ερχεται καποια ειδοποίηση στο κινητο μας ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Γιώργος

Έχει τελειώσει ο Φεβρουάριος και ακόμα να πάρω αναβάθμιση στο s4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 4.4 KitKat Google

Προειδοποίηση ασφάλειας για όσους έχουν παλιότερο Android smartphone

Οι χρήστες Android με παλαιότερες συσκευές λαμβάνουν ειδοποίηση ότι θα διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο hacking από την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4: Αποζημίωση 10 δολάρια θα λάβουν οι κάτοχοι για τα fake benchmark

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια οφείλει στους κατόχους Samsung Galaxy S4 αποζημίωση για τα ψεύτικα benchmarks που είχε παρουσιάσει το 2013.

News Android Android Smartphones Samsung

Galaxy Note 3 (N9005): Αναβάθμίζεται σε Android Lollipop από σήμερα

Το Ευρωπαϊκό Samsung Galaxy Note 3 λαμβάνει επιτέλους την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.0. Η αναβάθμιση είχε πρωτοκυκλοφορίσει για τα Ρώσικα Galaxy Note 3, όμως από σήμερα θα είναι διαθέσιμη και για τα τετραπύρηνα Ευρωπαϊκά μοντέλα με τον επεξεργαστή Snapdragon 800 (με κωδική ονομασία N9005) ωστόσο όχι για το μοντέλο με τον επεξεργαστή Exynos.