Galaxy S5, δοκιμαστικά τεστ δείχνουν μεγάλη αντοχή μπαταρίας

Ένα τεστ μπαταρίας στην πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S5 δείχνει θετικά αποτελέσματα για την αντοχή της 2800 mAh μπαταρίας. Η διάρκεια της μπαταρίας του είναι 7 ώρες με ανοιχτή οθόνη πράγμα που είναι αρκετά εντυπωσιακό αφού βρίσκεται λίγο πιο κάτω από διάσημα tablets και phablets των οποίων οι μπαταρίες είναι πιο μεγάλες.

Κατά τη διάρκεια του τεστ οι οθόνες είχαν ρυθμιστεί στα 230 nits αλλά και με φωτεινότητα στο μέγιστο, επομένως το ήταν αρκετά απαιτητικό.

, Galaxy S5, δοκιμαστικά τεστ δείχνουν μεγάλη αντοχή μπαταρίας, Galaxy S5, δοκιμαστικά τεστ δείχνουν μεγάλη αντοχή μπαταρίας

, Galaxy S5, δοκιμαστικά τεστ δείχνουν μεγάλη αντοχή μπαταρίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Ενδιαφέρον!

sosimple

Τι μαιμου τεστ ειναι αυτο.. Βαλανε για συγκριση το G2 το κορεατικο με τα 2600 mah και οχι το νορμαλ με τα 3000. Το κορεατικο δεν αντιπροσωπευει παρα το 6-7% των G2. Το 93-94% των πωληθεντων G2 εχει 3000 μπαταρια, οποτε δεν εχει νοημα να συγκρινεις μονο με το κορεατικο. Οταν θες να ισχυριστεις οτι ενα κινητο εχει μεγαλη μπαταρια, η λογικη λεει οτι το συγκρινεις με τον προταθλητη σε αυτο το θεμα, που ειναι το g2.. Αν καταλαβαινω καλα παντως, ακομα και το κορεατικο κοντραρει στα ισια το s5. Οποτε το κανονικο απλα ειναι πολυ μπροστα..
Με λιγα λογια δε βλεπω καμια ιδιαιτερα καλη μπαταρια για το s5 ..

Αντώνης Μαρίνος

@sosimple: μπράβο ρε φίλε, και έλεγα και εγώ τι μου φαίνεται περίεργο σε αυτά τα charts….δεν σκέφτηκα καν ότι το κορεάτικο έχει πιο μικρή μπαταρία (λόγω microsd και καπακιού), και έλεγα “τόσο λάθος θυμάμαι τι μπαταρία έχει το κινητό μου ?!?”….

Όπως έχω πει και εδώ και αλλού, αυτή τη στιγμή, ακόμα και μετά τις ανακοινώσεις των νέων ναυαρχοκινητών, το G2 και το Note3 παραμένουν τα κορυφαία στην κατηγορία τους (δηλαδή πρακτικά κορυφαίο είναι το G2, γιατί το Note3 είναι σε μια κατηγορία μόνο του :-). Όταν δούμε το G3, τότε αποφασίζουμε αν αυτό θα είναι το καλύτερο για το 2014…

ulb

Αφού έγινε από Κορεάτικο site, τι περιμένατε να βάλουν;
Είσαι να το κάνει ο Κώστας και αν βάλει Κορεάτικο μοντέλο αντί Ευρωπαϊκό.

Darth

το ίδιο λέγανε και για το s4 ας το δούμε στην πράξη πρώτα…… και μετα βλέπουμε

Ventura07

Ένα 6μηνός μετά το g2 το s5 είναι ένα σκαλί κάτω σε αυτό το τομεα

Antreas

Θα ήθελα να τα συγκρίνουμε με τα g2 και z1 με τα 3000 mah και να δω αποτελέσματα

Τάσος

Το s5 πιο μεγάλη αντοχή απο το gflex???!!!Με τίποτα!!!Το έχει φίλος και το ξεσκίζει και του κρατάει 2 μέρες!!!Σίγουρα fake τα αποτελεσματα!!Αλλά σίγουρα θα είναι καλά και στο s5!

Tom

Αναμενομενο αποτελεσμα. Το touchwiz ειναι δουλεμενο στην καταναλωση του (σε αντιθεση πχ με το sony UI που καιει περισσοτερη μπαταρια) ο snapdragon ειναι διαμαντι και το kit kat ελφρυτερο. Μια χαρα αντε να αρχισει λιγο να γινεται η διαρκεια των 2 ημερων με μετρια χρηση το στανταρ στα smartphones. Ενας λογος για τον οποιον πρεπει το iphone να γινει πιο μεγαλο ειναι και για να χωραει μεγαλυτερη μπαταρια γιατι ειναι πολυ αδυναμο σε αυτον τον τομεα (βεβαια εχει μεγαλες διαρκειες αναμονης δηλαδη αν δεν το χρησιμοποιεις δεν καιει πολυ αλλα σε χρηση ειναι αδυναμο).
Επισης και το htc one m8 σε πρωτη φαση αναμενεται να εχει επισης πολυ καλη μπαταρια.

Παντως στο test δεν περιλαμβανονται πολλες συσκευες οπως το ευρωπαικο LG G2 το htc one m8 και καποιο xperia Z με τον 800αρη για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης.

Εντυπωση μου κανουν οι φωτεινοτητες οθονης αφου τα 230 knits πχ ειναι πολυ φυσιολογικη φωτεινοτητα δεν ειναι χαμηλη να πεις οτι το test δεν βρισκει αντικρισμα στην πραγματικη ζωη.

Μπραβο μπραβο αντε να μην αγχωνομαστε καθε φορε που τελειωνει η μερα και πρεπει να παμε στην δουλεια την επομενη να εχουμε μια ανεση.

Τομ

Α και κατι αλλο σορρυ για το δευτερο σχολιο. Το LG G2 το ευρωπαικο λογικα θα ειναι το καλυτερο smartphone λογω μεγεθους μπαταριας αλλα και επειδη το LG UI εχει και αυτο πολυ καλη καταναλωση.

Δυστυχως αν το G3 ειναι τεραστιο και με αχρειαστα μεγαλη αναλυση θα σκοτωσει την σειρα για μενα. Η LG δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη σαν brand το εχω ξαναπει αλλα το G2 αν επαιρνα κινητο αυριο θα ηταν απο τις πρωτες μου επιλογες επειδη το κινητο ειναι απο ολες τις αποψεις πληρες. Το G3 αν ειναι ετσι οπως φημολογειται δεν θα μου αρεσει καθολου.

Μιχάλης

@sosimple και να το συγκρίνουν με το παγκόσμιο μοντέλο τι θα καταλάβεις για πες μου ; Το θέμα ειναι οτι η οθόνη με βάση το τεστ κρατάει 7 ώρες στο φουλ . Πολλά κινητά το καταφέρνουν αυτό ; Και σκέψου οτι στο s5 μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρία ενώ στο g2 όχι . Οπότε τρώει άκυρο το g2
Υ.Γ μην πεις καμία βλακεία για fanboy και τέτοια απλώς σχολιάζω οτι βλέπω . Απλά δεν έχει νόημα η σύγκριση αφού οι 7 ώρες ικανοποιούν τους πάντες

sosimple

@Μιχαλη : γιατι να σε πω fanboy φιλε μου. Λογικα αυτα που γραφεις, ασχετως αν συμφωνω ή οχι. Στο g2 υπαρχουν μερες που δε με φτανει η μπαταρια. Οι 7 ωρες που βλεπεις παραπανω ειναι με μια νορμαλ χρηση, fb, σερφαρισμα σε site χωρις φλας κλπ.(Επισης σημαινει οτι σε 7 ωρες κληνει το κινητο, δεν ειναι νορμαλ χρηση. Αν θες να αντεξει 15 ωρες ΔΕΝ θα βγαλει 7 ωρες οθονη). Δεν ειναι κανονας. Πχ αν παιξεις nfs οι 7 ωρες θα γινουν 3.. Οποτε μη νομιζεις οτι ειναι τοσες πολλες..
Αυτο για την μεγαλυτερη μπαταρια που μπορεις να βαλεις, σωστο. Ειναι οντως πλεονεκτημα.
Για να καταλαβεις οτι το τεστ δεν ειναι σοβαρο, το s3 το εμφανιζει οτι εχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μπαταρια απο το s5 στο πρωτο τεστ.. Ξερεις εσυ το s3 να ειχε “μεγαλη μπαταρια”?
Ως εκ θαυματος στο 2ο τεστ που μετραει ωρες οθονης εξαφανιζονται τα s3 και s4..
Και ενας κανονας: Ποτε η μπαταρια δεν ειναι αρκετη.
Τελος παντων. Οταν βγει θα δουμε.

Χρηστος

Κατσε να δουμε ποσες θα ειναι στην πραγματικοτητα αυτες οι 7 ωρες και με τι χρηση! Και το θεμα ειναι οτι ειναι στα ιδια με το κορεατικο αρα φανταστειτε τη διαφορα με το international. Και γιατι δηλαδη στο τεστ δε βαλανε αυτο, μηπως για θολωσουν τα ματια των ηδη θολωμενων; Οποιος παλι θελει να δωσει 749 να το παρει και αγορασει και πιο μεγαλη μπαταρια που θα το “παχυνει” κιολας τι να πω επιλογες ειναι αυτες! Εγω θελω να τα δω στην πραξη αυτα και οχι απο τετοια ακυρα τεστ.

MANOS

Και η καλύτερη οθόνη σε smartphone σύμφωνα με την Display Mate.
Η οθόνη ξεχώρισε για την φωτεινότητα, την χρωματική απόδοση, την αναλογία αντίθεσης κα.
“The brightest, sharpest smartphone display ever, and it even uses less energy”

https://www.phonearena.com/news/Display-Mate-Samsung-Galaxy-S5-has-the-best-performing-smartphone-display-that-we-ever-tested_id54583
https://www.displaymate.com/Galaxy_S5_ShootOut_1.htm

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.