Galaxy S5 Google Play Edition, Εμφανίστηκε στο Play Store – περίπου

Από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης του Galaxy S5, πολλοί φίλοι του stock Android περίμεναν την εμφάνιση μιας Google Play Edition. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη, όμως εικόνα του Galaxy S5 Google Play Edition έκανε την εμφάνισή της στο αμερικάνικο Play Store, αλλά όχι όπως το περιμέναμε. Η συσκευή έχει τίτλο Samsung Galaxy S4 και δεν είναι διαθέσιμη για πώληση.

Οι Google Play συσκευές μπορεί να μην πωλούνται επίσημα στην Ελλάδα, αλλά με λίγη προσπάθεια, μερικά Smartphones δέχονται τις stock Google Play Edition ROMS.

Είστε ενθουσιασμένοι για την είδηση; Θα θέλατε ένα Google Play Edition Galaxy S5 ή μήπως προτιμάτε το Touchwiz και τις παραμετροποιήσεις της Samsung;

Δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει λάθος με την φωτογραφία και η Google δεν έχει κοινοποιήσει κάτι επίσημο ακόμη. Είμαστε όμως σχεδόν σίγουροι πως κάποια ανακοίνωση δεν θα αργήσει. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

Galaxy S5 Google Play Edition, Galaxy S5 Google Play Edition, Εμφανίστηκε στο Play Store – περίπου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Χιλιες φορες stock παρα η μ@λ@κι@ touchwiz της samsung…

Αλέξανδρος Σ.

Γνώμη μου είναι ότι για να πάρεις το s5, θα το θέλεις με το tw για να εκμεταλλευτεις τα features του που ενδεχομένως να σου αρέσουν.. Αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο να μην επιλέξεις άλλο κινητό εκτός αν είσαι τρελός φαν των amoled ή σε έχει εντυπωσιάσει η κάμερά του…

Lefteris

Το tw είναι πολύ ωραίο, σε σύγκριση με άλλες εταιρείες το ui της σαμμυ είναι πολύ καλό, μη πω τέλειο + το μοναδικό με βίντεο κλήση μέσω τηλεφωνικού δικτύου aka native βίντεο κλήση! Και δε με νοιαζει το lag, γιατί το tw είναι μίλια μπροστά από τον ανταγωνισμό σε χρησιμότητα! Εξαιρω το καινούργιο cyanogenmod που βγήκε, όπως και το ui της Htc που δεν τα έχω δοκιμάσει! Βέβαια όταν μιλάμε για ui είναι πολύ υποκειμενικο, αυτά είναι γούστα!

Qwerty

Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις το Google edition galaxy s5,αγοράζεις ένα κανονικό s5 και του περνάς cyanogenmod και είσαι OK. Και αν θες επιστρέφεις πάλι στο TouchWiz αν δεν σου αρέσει.

Kostas K.

@ Qwerty Μονο που χάνεις την εγγύηση γιατί το Knox γράφει

Darth

έπρεπε να λέγεται bloatware free edition 😀

+ η έλλειψη του knox κάνει ακομι και εμένα να το εχω στο νου μου σε περίπτωση αγοράς συσκευής

nord

θα έχει και capasitive και on-screen buttons? έλεος, αποτυχία -.-

Κώστας Βλαχάκης

Όχι παιδιά, την εικόνα την έχει φτιάξει κάποιος. Δεν είναι έτσι.

minas

Knox free edition… Μάλλον όνειρο θερινής νυκτός!

Αποστολος

Ωραιο το Galaxy s5!
Αλλα χωρις Adobe Plash?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.