Samsung Galaxy S5 Mini, Θα έχει οθόνη 4.5 ιντσών και 1.5GB RAM;

Σύμφωνα με αναπιβεβαίωτες πληροφορίες, το επερχόμενο Samsung Galaxy S5 Mini (SM-G800) πρόκειται να χρησιμοποιεί οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 720p, ως αναβάθμιση της qHD ανάλυσης του Galaxy S4 mini. Η νέα συσκευή αναμένεται να τρέχει Android 4.4 KitKat, ενώ πιθανότητα θα ενσωματώνει τον Snapdragon 400.

Σε ότι αφορά την κάμερα λέγεται ότι θα έχει 8 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 2 Megapixel, ενώ η μπαταρία του θα είναι 2100 mAh. Το Galaxy S5 Mini θα έχει και θύρα υπέρυθρων για να χρησιμοποιείται ως τηλεχεριστήριο με τη σχετική συνοδευτική εφαρμογή, ενώ παράλληλα αναμένεται να έχει πιστοποίηση IP67, όπως και το Samsung Galaxy S5, καθιστώντας το ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Samsung Galaxy S5 Mini, Samsung Galaxy S5 Mini, Θα έχει οθόνη 4.5 ιντσών και 1.5GB RAM;

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ngavoun

Δεν είμαι φαν της Sony αλλα σαν το z1 compact κανένα αλλο στην κατηγορία των mini.

Κώστας Ζ.

Ισχύει…Ζ1 κομπακτ μακραν το καλυτερο…

nikos

Δηλαδή η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι η οθόνη(ανάλυση και μέγεθος).Αν είναι ρε samsung να το βγάλεις μόνο και μόνο για να πεις ότι το έβγαλες άστο καλύτερα μην το ανακοινώσεις καν.

chris

Πράγματι το Z1C είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην κατηγορία του. Μόλις σήμερα έπεσε κιόλας κάτω απο τα 400Ε. Έτσι όπως πάει, μέσα στο Μάιο θα κάνει 350-370…τότε θα έχει πολύ καλή αναλογία τιμής/απόδοσης. Αν θυμάστε και στο review, ο κ.Βλαχάκης είχε πει οτι τα 550 του ακούγονταν πολλά..και οτι θα ηταν καλύτερο να πλασάρονταν κάπου στα 480. Ε φανταστείτε τώρα που είναι ήδη κάτω απο 400..μήπως να περιμένουμε το Z2 compact? Θα είναι και διορθωμένο!

xtekto

ξεχνατε να αναφερετε στο αρθρο οτι και το mini θα εχει πιστοποιηση ip67…..οκ τετραπυρηνο, αλλα οχι snap400 ρε σαμμυ…βαλτου τον 800αρι!!!ανεβασε του λιγο και τη ραμ στα 2gb, βαλτου και την 13αρα καμερα που ειχε το μεγαλο σ4 και βγαλτο να κοντραρει το z1 compact! μ αυτα τα χαρακτηριστικα σιγουρα θα υστερει(,αν και εμενα η sony ποτε δεν μ αρεσε)…..!!και επειδη η τιμη δεν θα ειναι κατω απο 450, τοτε κιολας δεν αξιζει….

Τομ

Οντως ολοι οπως την σονυ πρεπει να τα φτιαχνουν τα μινι τους. Λετε να το κανει και η htc;

Darth

το μοναδισκο σοστο mini ειναι της sony ολα τα αλλα ειναι για …………

ΚωσταςD.

μια χαρα ειναι ο 400αρης για το ανδροιντ μεχρι αναλυση hd. τον 800 τι να τον κανει να του τρωει την μπαταρια;;; 8αρα καμερα μια χαρα αν ειναι καλυτερη του s4mini και καλυτερο ηχειο να βαλει και δυνατοτερο απο το s4mini. οθονη αμολεντ hd βλεπω στις 4.5. λιγο τα bezels να προσεξει. 2100 μπαταρια. μια χαρα θα παει για μινι… σε λογικη τιμη…

Michkost

Snapdragon 400?
Μoto G χιλιες φορες 😛

forneverarrow

Και είναι η τέλεια ευκαιρία για να μη δώσει kit kat στο S4 mini…

xtekto

o 400αρης δεν ειναι μια χαρα αν θες να ακολουθησεις τον ανταγωνισμο…αυτη η καραμελα τι να κανει το ενα και τι να κανει το αλλο εχει καταντησει αηδια…τεχνολογια ειναι και προχωραει…αν θες να πουλας σε τιμες 500 και 700ε πρεπει να κανεις και τις καταλληλες βελτιωσεις…τι λογικη ειναι τι να το κανει αφου θα του τρωει την μπαταρια??? samsung εισαι,η μεγαλυτερη εταιρια εισαι, φτιαξτο καλα….!!αλλιως !αν θες να πουλας mini και στα χαρακτηριστικα, να ειναι μινι και η τιμη….!!!

nikos

@xtekto +1,δεν είναι δυνατόν το sgs3 δύο χρόνια μετά να είναι ισάξιο του galaxy s5 mini,και ειδικά τώρα που το s3 έχει 200Ε στα σκρουτζομάγαζα ενώ η αρχική του s5 mini θα είναι το λιγότερο 450-500Ε.

Αντρέας

Σε σχέση με αυτό που λέει ο nikos συμφωνω λαθως το z1 compact κοστίζει πολύ λιγότερα και ειναι τουλάχιστον πολλλλλλλη καλύτερο

thanos

παιδια το s4 mini στο skroutz κανει 190 οποτε οταν βγει το s5 mini θα πεσει ακομα περισοτερο αρα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ λογος να αγωρασει καποιος το s5 μονο για την καλυτερη οθονη

andreas

Πότε θα βγει ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.