Galaxy S7 vs. LG G5 vs. Xperia X P [poll]

Galaxy S7 vs. LG G5 vs. Xperia X P poll, Galaxy S7 vs. LG G5 vs. Xperia X P [poll]

Galaxy S7 vs. LG G5 vs. Xperia X P poll, Galaxy S7 vs. LG G5 vs. Xperia X P [poll]

Galaxy S7 vs. LG G5 vs. Xperia X P poll, Galaxy S7 vs. LG G5 vs. Xperia X P [poll]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

90 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kanenass

Αν το g5 ήταν πιο όμορφο ίσως να το προτιμούσα.. Αλλά τώρα s6

Νίκος Z3c

Κατά την άποψή μου το G5 είναι καλύτερ.. Μπορεί όχι ομορφότερο αλλά αυτό προσωπικά δεν ήταν κριτήριο ποτέ στις επιλογές μου.

Χρήστος

S7 edge φυσικά. Ομορφιά, οθόνη, κάμερα, επιστροφή κάρτας μνήμης, αδιάβροχο. Έχει όλα αυτά που θέλω στο smartphone μου.

ΓΙώργος

ΓΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ xiaomi mi5

Ιωάννης jb

Sony xp άνετα!!! Διότι έχει τα πάντα όλα και υπερτερεί απο τα άλλα 2 σε….
Ομορφιά-design, μπαταρία, ui, ήχο high res και στερεο ηχεία…
Στα υπολοιπα βασικά χαρακτηριστικά όπως είναι οι cpu-gpu, οι rom-ram, οι οθόνες και οι κάμερες επικρατεί μια σχετική ισοπαλία των τριών…

Το s7 για πρώτη φορά μετά απο καιρό, είναι πολύ κοντά στα sony αλλά η κινησεις τις εταιρίας που το βγάζει είναι κομικοτραγικές και δε θα το ψήφιζα ακόμη και αν υπερτερούσε στα σημεία..
Ενώ το g5 είναι κακάσχημο χάνει πολύ σε αυτό το τομέα και αυτα τα πρόσθετα που του βάζεις μου φαίνονται τελείως χαζά και ανούσια.. κατα τα άλλα είναι μια καλούτσικη συσκευή, αλλά το xperia ούτε με κιάλια δε το βλέπει..

Panos

Το Xiaomi Mi5 δεν πιάνεται για κάποιο λόγο στα στα τούμπανα; Τεσπα S7 edge και τα μυαλά στα κάγκελα!!

Andreas

To S7 τα έχει όλα. Αν δεν είχα το S6 σίγουρα θα το έπαιρνα

Mike

Το s7 edge φυσικά λόγω amoled οθόνης και έχει πλέον micro sd….και είναι και ωραίο…

Darth

Ας δω στην πράξη πως πάει η μπαταρία και μετά αποφασίζω, γιατί μετά απο ξεφτιλικια g4/s6/z5 δεν αγοράζω ναυαρχίδα αν δεν δοκιμάσω πρώτα την μπαταρία τους

VasilisA3

Ποιο Xiaomi λέτε ? Το poll αφορά ευρωπαϊκή αγορά και μιλάμε για κινητά από σοβαρές εταιρίες. Εσείς που λετε για όλα αυτά τα κινέζικα είμαι σίγουρος ότι θα αγοράζατε κινητό και από discount supermarket. Αν η Xiaomi έρθει στην Ελλάδα με επίσημο αντιπρόσωπο και service τότε ναι πάρτε το . Αλλά τότε θα έχει 2x τιμή .

Aris

Lg G5 κατι ξεχωριστό σε σχεση με τα αλλα

ChrisG

ως πρώτη επιλογή το s7edge το lg μου αρέσει για την υλοποίηση των αποσπωμενων εξαρτημάτων που είναι πρωτότυπη ιδέα και ανοίγει καινούργιους δρόμους.συμβιβαζομαι με το design,το Sony με χαλάει στα τεράστια μπεζελς.το edge συνδυάζει περισσότερα θετικά στοιχεία αντικειμενικά.ο καθένας παραταύτα μπορεί να επιλέξει ότι του ταιριάζει.

ΚΝ

Συνολικά πιο ομορφο φαινεται το Sony X Ρ παραμένοντας με βελτιώσεις σε ενα στυλ καλο. Επισης, εχει την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, αδιάβροχοποίηση και οταν το δεις με διαφορετικά χρώματα σιγουρα οι περισσότεροι θα βρούμε κατι που μας ενδιαφέρει. Επισης, η Sony δινει ενα πακέτο με ενδιαφέροντα προϊόντα για τη διευκόλυνση τη ζωή μας και φυσικα το στυλ.
Τωρα για τααλλα σιγουρα ειναι και αυτα πολυ καλα κινητά και θα έλεγε τεχνολογικά η LG προσπάθησε να κανει κατι ενδιαφερον αλλα ειναι ακομη στην αρχη, περιμένοντας να δουμε τα εχει σκεφτεί περισσοτερο.

Kostas

s7 edge το ποιο ολοκληρωμένο κινητο και απο design και απο specs

Γιάννης

S7 γιατί έχει την καλύτερη οθόνη (AMOLED) και την καλύτερη κάμερα. Δεύτερο το G5 που σίγουρα και αυτό θα έχει καλή κάμερα αλλά είναι και λίγο άσχημο. Τελευταίο το Sony που είναι μαύρα χάλια σχεδιαστικά και έχει και ξεπερασμένη οθόνη.

sera65

Xiaomi mi5 γιατί και τουμπανο είναι και τιμή χώμα έχει.
Επίσης @VasilisA3 το poll δεν λέει για ευρωπαϊκή αγορά, ή xiaomi einai σοβαρότατη εταιρία γιατί άλλωστε γιατί πούλησε 70 εκατομύρια κινητά στο 2015. Έχει τρομερή λογισμικη υποστήριξη με ελληνική κοινότητα και εβδομαδιες αναβαθμίσεις. Τώρα το service άμα το πάρεις από σοβαρό ηλεκτρονικό μαγαζί όλα μια χαρά είναι. Το πολύ πολύ πήγαινε το σε κάποιον γενικά για κινητά. Αλλά πρέπει και να το προσεχείς όχι να το πετάς στον τοίχο.

Nio

Δυστυχώς παρόλο που είμαι φαν LG το S7 edge τα έχει όλα. Amoled, μπαταρία, design, αδιάβροχο, top specs……
Το κυριότερο αρνητικό όμως είναι η τιμή του.

george

Πιστευω οτι το poll μιλαει για αυτα τα 3 κ οταν θα παρω μια τετοια τουμπανο συσκευη θα ενιωθα καλυτερα να εχω εγγυηση αμεσα προσβασιμη κ εναν ανθρωπο απεναντι μου.οποτε αφηστε τα xiaomi κατα μερους,κ αν δε θελω να χρυσοπληρωσω την συσκευη θα την παρω σε 6 μηνες απο την ημερα κυκλωφοριας δεν ειναι ψωμι περιμενω.στο θεμα μας,δε μπορω να διαλεξω απο την μια η lg τιμια παντα με αποσπομενη μπαταρια,samsung τοπ οθονη αδιαβροχο φοβερη εμφανιση,sony επισης πανεμορφω καλυτερα ηχεια κ παντα το καλυτερο ui με multitasking killer.ενα θα πω οποιος τα αποκτησει θα τα καταευχαριστηθει διοτι ειναι μακραν οι πιο τουμπανο συσκευες με πυρηνικους αντιδραστηρες για cpu κ ειδικα η gpu της snapdragon.βεβαια αν καποιος δεν εχει λατρεια με τα καλα vr οι συσκευες ειναι περα για περα με αχρειαστα δυνατο hardware.

s6_edge_+

Και απο μενα η ψηφος παει στο s7 – s7 edge μονο κ μονο που βλεπω αυτη την οθοναρα με την τελεια ποιοτητα μου φτιαχνει τη διαθεση σε σχεση με τα υπολοιπα κινητα τωρα ολα τα αλλα εφε και γκατζετς ειναι περι ορεξεως…

alexis touba

Galaxys s7 edge γιατι φετος τα δηνει ολα απλωχερα και ειναι πιο ολοκληρωμενο απο ποτε.μπαταρια οθοναρα γρηγοραδα υπερβολικια καλη gpu καμερα ακομη καλυτερη αδιαβροχο πολυ σημαντικο αυτο και ανθεκτικο και στη σκονη.το μονο αρνητικο ειναι η τιμη του

JinTheGod

To poll μπορει να μιλαει για τα 3 συγκεκριμενα κινητα(μεγα λαθος) εχει ομως και την επιλογη “Αλλο” που τουλαχιστον εκει επρεπε να ειναι και το Xiaomi Mi5.Οταν μιλας για 3 τουμπανα κινητα οπως λες στο αρθρο και δεν εχεις μεσα αυτο που εχει ιδια specs και που μεχρι στιγμης εχει κανει x2,x3,x4 πωλησεις και προπαραγγελιες απο τους αλλους 3 ε τοτε κατι δεν παει καλα.Και μην ξεκινησετε παλι την καραμελα της εγγυησης κτλπ,κτλπ(γιατι μετα ξεφευγει αλλου η συζητηση) το poll απλα ρωταει να ψηφισουμε αναμεσα σε συσκευες ποιο θεωρουμε εμεις ποιο “τουμπανο” .

Γιώργος

S6 edge,γιατί θεωρώ ότι εκτός από ένα κινητό που έχει όλες τις λειτουργίες,είναι σαν να κυκλοφορείς με κόσμημα.

panosz75

Αν η φωτογραφία στην αρχή του άρθρου είναι ενδεικτική του σχετικού μεγέθους κάθε συσκευής, μιλάμε για τραγικά πράγματα. Βλέπεις το Xperia XP με τις 5 ίντσες να είναι μεγαλύτερο από το G5 με τις 5.3. Πλέον δεν αποτελεί κανένα ελαφρυντικό η αδιαβροχοποίηση, το S7 έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη απ’ το Sony, κι όμως το Sony δείχνει τεράστιο μπροστά του. Και φυσικά κακάσχημο με τόσο μεγάλα bezels.

Dimitris

Κάτοχος g3 αλλά αυτή τη φορά η Samsung έχει ότι καλύτερο κυκλοφορεί

Παναγιωτης Ρ.

Xiaomi Mi5!!!

jkPearl

s7 edge (S6s edge για την ακριβεια)
5.5″ οθονη super amoled – IP68 – game machine – samsung ui – αξιοπρεπεστατη (αν οχι η καλυτερη) καμερα – edge – sd – heart rate – fast charging – και (περα απο την πλακα) αξεπεραστος σχεδιασμος

τωρα οσον αφορα την μπαταρια, ας ειχα αυτο το κοσμημα-τερας πανω μου κι ας κουβαλουσα και δυο powerbanks

dark_master

Ψήφισα S7 αλλά κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στο Edge και το απλό S7 μιας κ για μένα είναι διαφορετικά τηλέφωνα. (Διαφορετικά μεγέθη οθονών).

Sotiris

Το G5 προσπάθησε αλλά γύρισε πίσω σε πολλά. Αν το S7 βγάζει τους χρόνους οθόνης που ακούγονται δεν θα έχει αντίπαλο.

christoforos

s7 edge κορυφαίο σε design και specs, κατοχος iphone 6 αλλα αντικειμενικα ξέφυγε μπροστά η samsung απο περισυ

Dimitris

Xiaomi Mi5, το poll αναφερει συσκευες που παρουσιαστηκαν και οχι συσκευες που θα κυκλοφορησουν στην δική μας αγορά

Γιάννης

Τα Xiaomi λογικό είναι να είναι φτηνά αφού αγοράζεις κινητό χωρίς εγγύηση και με μηδενική επίσημη υποστήριξη (κατεβάζω την ROM της Ταϊλάνδης και την εγκαθιστώ ή την “Ελληνική” που έχει άπειρα bugs δεν θεωρείται επίσημη υποστήριξη όπως πιστεύω ότι καταλαβαίνετε).

JohnWave

Design : S7 χωρίς να ξετρελάθηκα κιόλας.
Οθόνη : S7 κυρίως λόγω τεχνολογίας amoled και λιγότερο λόγω υψηλότερης ανάλυσης
Έλλειψη lag και stutters : ? ( δεν γίνεται να βγάζω συμπέρασμα χωρίς συγκριτικά tests)
Κάμερα : ? ( δεν γίνεται να βγάζω συμπέρασμα χωρίς συγκριτικά tests)
Μπαταρία : ? ( δεν γίνεται να βγάζω συμπέρασμα χωρίς συγκριτικά tests)
Σήμα τηλεφωνίας, data και gps : ? ( δεν γίνεται να βγάζω συμπέρασμα χωρίς συγκριτικά tests)
Υπόλοιπα features : Δεν με επηρεάζουν ποτέ σε συγκρίσεις.

Αποτέλεσμα : Δεν μπορώ να ψηφίσω χωρίς να έχω δει αναλυτικά συγκριτικά tests σε κάθε σημαντικό τομέα μέσα από πολλά reviews.

vladimiros

Σαν οπαδος τις Sony ψηφησα αυτην..αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν με εχει απαγοητευση,δηλαδη να βγαλει εξω την σειρα Ζ..και για το performance ουτε καν ξερουμε αν ερθει Ευρωπη,και να ερθει ακομα, ευχαριστουμε δεν θα παρουμε προτιμαμε το Ζ5 με μεγαλυτερη οθονη,εστω λιγο καλυτερα μπεζελ,βιντεο 4κ,(κατι που δεν εχει το performance)επισης και πιο λεπτη συσκευη παραπανω απο ενα χιλιοστο,performance 8.7 παχος…Ζ1 8.5 3 χρονια πισω η sony.. δεν ξερω ελπιζω να δουμε κατι καλυτερο την ανοιξη γιατι θα μας φανε λαχανο..στο μονο καλυτερο το Χ απο το Ζ5 εξαλου το λεει και το ονοματου,μονο επιδοσεις,κ καρτα γραφικων,λογικα κ καμερα… Αν δεν ηταν η sony θα ψηφηζα S7 κανανε καλη δουλεια φετος,ασχετα που μοιαζει με το περσινο S6..βελτιωσανε σημαντικα πραγματα,, μπαταρια,αδιαβροχο,επιδοσεις,κ.α απο καμερα την μερα ιδια με του S6 και βελτιωσει στο σκοταδι μονο..και αποτι εχω δει εχει και παλι καλυτερη καμερα απο το G5,γιαυτο και θα ειναι παλι πιο πανω στο dxomark.. Το G5 γιατι το εβαλαν???δεν βαζανε καλυτερα το Mi5 πιο πολλους ψηφους θα επερνε! ας πω και τα λαθη τις lg..μικροτερη οθονη απο G4 και ελαχιστα μεγαλυτερα μπεζελ μπραβο..,το ασχημο το ειπαν αρκετοι δεν χρειαζετε να το πω κ εγω,μπαταρια και εκει λιγοτερο απο G4..πφφφφφφφ κουραστικα με λιγα… Συνέχεια »

@papaki

Samsung Galaxy S7 Edge. Χωρίς πολλά λόγια είναι για μένα ο νικητής σε όλα και σε όσα προσφέρει.

JinTheGod

@Γιαννης Αν δεν ξες για υποστηριξη της Xiaomi απλα μην σχολιαζεις καλυτερα.Σας ποναει που αγοραζετε κινητα με διπλασιες τιμες και σας εχουν γραμμενους εκει που ουτε αυτοι ξερουν.

george

Jin the god.oτι του φανει του λολοστεφανη εισαι.πανε κανε κανα κρυο μπανιο γιατι βλεπω να το χαλας το xiaomi σου κ μετα θα παρακαλας για εγγυηση

JinTheGod

@george Αραξε παικτη..τα Xiaomi δεν χαλανε..;) 3χρονια τωρα δεν μου εχει χαλασει καμια συσκευη..αν χαλασει το Mi5 θα σου στειλω τα ευσημα μου..!Α..και κατι αλλο..και να χαλασει θα παρω αλλο ενα..γιατι με τα λεφτα που θα επερνα ενα απο τα 3 πιο πανω,μπορω να παρω 2 Mi5..καλο απογευμα 😉

Γιάννης

Επειδή ένας φίλος μου θα πάρει xiaomi και τον είχα ρωτήσει για το θέμα υποστήριξης και μου είπε ότι αν του πάθει τπτ το κινητό λόγο της εγγύησης μπορεί να το στείλει από εκεί που το πήρε και να του το επισκευάσουν και όλα αυτά δωρεάν γτ θα τον καλύπτει η εγγύηση.Οπότε υπάρχει και η απαραίτητη υποστήριξη.Απλά μου είπε ότι θα πρέπει να επικοινωνήσεις πριν το αγοράσεις για να σου εξηγήσουν αν έχει υποστήριξη σε τυχόν βλάβη γτ δεν έχουν όλα τα sites πώλησης υποστήριξη για αυτό θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το πωλητή.Εγώ πάντως είμαι ανάμεσα στο mi5 και το vivo xplay5 elite

Wolf

Το s7 edge εμφανισιακά μοιάζει με συσκευή από το μέλλον δίπλα στα άλλα 2…! Όπως το βλέπω εγώ ο μόνος αντίπαλος που θα έχει φέτος η Samsung θα είναι κάνα κινέζικο..! Και αυτό λόγω τιμής και μόνο…!

sera65

Jimthegod Πέστα ρεεεεεεε
Αρε μωρή Κίνα τι μας κανείς

Kostas 71

Ομορφιά (s7).-specks camera gadgets (G5) τέλος .

Γιάννης

@JinTheGod
Γνωστός μου που του χάλασε η οθόνη σε Xiaomi Mi4 πήρε τηλ. στο κατάστημα που το είχε πάρει και του είπαν ότι δεν τον καλύπτουν με εγγύηση γιατί του έπεσε κάτω (χωρίς να του έχει πέσει ποτέ). Ένας άλλος πήρε το Xiaomi Note και είχε μέσα ένα κάρο κινέζικα app (σαβούρα) και έψαχνε μια εβδομάδα τι ROM να περάσει αφού ακόμη και η Ελληνική δεν πέρναγε σωστά και του έβγαζε bugs.
Οπότε περαστικά σε εσένα αν έχεις πάρει κινητό απο Κίνα και κάνε την προσευχή σου να μην χαλάσει γιατί την έβαψες. Κάνε και μαθήματα προγραμματισμού για να περνάς τις νέες rom. Lol.

παπαροκας tiamat

@Ioannisjustinbieber πες ξεκαθαρα οτι μαζευεις λεφτα να παρεις το s7 μη ντρεπεσαι και μας το πας απο την απέξω

Phoenix

Θα ψήφιζα G5 μόνο για αφαιρούμενη μπαταρία(+ βεβαια νεότερου qc) ωστόσο και το edge είναι πολύ δυνατό και ίσως ισάξιο… τη sony δε τη σώνει νομίζω αυτό το πράμα…

Σαββας

Ετυχε και ειμουνα Βαρκελωνη τις μερες της παρουσιασης οποτε την επομενη μερα ειχα την δυνατοτητα να δω τα κινητα απο κοντα.Δεν ενθουσιαστηκα η αληθεια ειναι.Απο τα δυο εννοειται οτι το s7 edge ειναι η καλυτερη επιλογη(πιο ομορφο κινητο συν το μεγεθος της οθονης το κανουν σε συνολο πιο ελκυστικο).Απο εκει και περα ολο αυτο με εκανε να παρω την αποφαση να αγορασω το s6 edge plus….!!!Και θα περιμενουμε πλεον Note 6……Παντως απο τις 3 παραπανω επιλογες του αρθρου φυσικα και s7 edge!!!

ΔημήτρηςHotel

S7 Edge γιατί είναι το πιο όμορφο κινητό που έχει φτιαχτεί!!! Και σύν η καλύτερη οθόνη της αγοράς και σύν η αυξημένη μπαταρία και η πρωτοπωριακή κάμερα και… και…

Στυλιανός Βασίλης

καλημέρα φυσικα LG G5 μονο που εχει 1 αρνητικο δεν εχει κουμπι για μενου εκτος αμα βαλει η LG θεμα στο κινητο να εχει κουμπι μενου μην μας το κανει τυπου apple iPhone δεν θελουμε LG να γινει σαν την APPLE IPHONE που δεν εχει κεντρικο κουμπι τουμπανο Samsung galaxy s7 s7 enge βαρυ touwiz βαζει βλακεις από τα αλλα Samsung δεν ξερω τι θα γινει με αυτά SONY μακρια

Iraklis

Παλι μαζευτηκαν τα τρολλ της xiaomi και της καθε κινεζιας να βγαλουν το μεροκαματο τους;

spazyjay

Xiaomi mi5.kai ta leyta poy menoun ta trww souvlakia koroida

xristos

Καλή όρεξη τότε.. ειμαστε κοροϊδα και εςυ πολυ ψαγμένος και μάγκας. Ότι δεν φτάνει η αλεπού λεει ο σοφός λαός….

JinTheGod

@Γιαννης
Για να φλασαρεις μια ρομ δεν χρειαζεται να εισαι προγραμματιστης,ειναι μια διαδικασια 2 λεπτων η οποια στην εξηγουν αναλυτικα στο φορουμ,τωρα αν εσυ δυσκολευεσαι να διαβασεις κατι που μπορει και ενα 10 χρονο στις μερες να το κανει τοτε οκ παω πασσο.

@Iraklis
Τα LG/Samsung/Sony τι ειναι ρε αδερφε? απο τον Αρη ερχονται??? 😀 😀 😀

Pazzo

samsung s7 edge, αν και το s6 δεν μου άρεσε καθόλου και το εκραζα για την μικρή μπαταρία, απουσία SD, και γι αυτό και πήρα το z5. Τώρα πια το s7 νομίζω πως δεν έχει αντίπαλο.. Καθώς τα έχει αυτά, αλλά και έχει βελτιωθεί σε τομείς όπως κάμερα που έτσι και αλλιώς ήταν τοπ. Το μόνο που θα ήθελα, θα ήταν button για την κάμερα, stereo ηχεία, πράγματα που έχει το Xperia, το οποίο και γι αυτό το βάζω 2 πολύ κοντά όμως στο samsung, η διάφορες του οποίου από το z5 είναι ελαχιστες. Σίγουρα η μπροστινή κάμερα είναι μεγάλη βελτίωση, αλλά μέχρι εκεί. O snap 820 δεν μου λέει κάτι, καθώς ο 810 είναι ακόμα αρκετά γρήγορος. Και δεν καταλαβαίνω γιατί τα ηχεία τα ξαναβαλανε έτσι και όχι όπως στο z5. Τέλος πάντων. S7 λοιπόν, στην τιμή θα δείξει( skroutz) άμα θα κάνει κουμπαντο μονοπωλιου, και με τόσο καλή βελτίωση, δεν ξέρω τι να περιμένω από το note 6.. Σίγουρα κάτι πολύ καλό, και δύσκολο να μην το επιλέξω για την επόμενη συσκευή μου σε κάνα εξάμηνο. Θα διξει στην παρουσίαση. LG οκ καινοτομία αλλά yawn 😦.. Sony, αντικατάσταση του Ζ ultra τώρα. Και ρε παιδιά μην τρελενεστε.. Όλα… Συνέχεια »

Makis

@spazyjay

Ε όταν έχεις Xiaomi, σουβλάκια τρως….

JinTheGod

@Makis
Ενω εσυ που εχεις Samsung καθε μερα τρως χαβιαρη και αστακο να φανταστω ε..?

christoforos

Η κριση εφερε καθε λογης κινεζιες τυπου xiaomi, ερε φτώχεια που μας δερνει

Makis

JinTheGod, ωραίος…γέλασα :)))…όχι φίλε, έχω βρει ἐνα μαγειρείο κοντά στο σπίτι, μια χαρά, βάζει και καλές μερίδες…δεν έχω samsung…700άρες για κανέναν!

enki

Θελει και ερωτημα….
S7 EDGE και μετα g5..κινεζιες και κτλπ ουτε με το ματι

Johnrom

Το s7 πλεον με την καρτα sd και την αδιαβροχοποιηση ειναι το πιο ολοκληρωμένο. Η LG καλα τα πηγαινε ειχα και το G2 και το G3 το G5 ομως ειναι πολυ ασχημο.

Kostas k.

Xiaomi mi5. 14 εκατομμύρια προπαραγγελιες και που να έβγαινε και εκτός Κίνας. Όσοι μιλάμε για κινεζιες απλά δεν έχουν πιάσει ποτέ Xiaomi στα χέρια τους. Το ότι βέβαια χωρίς να έχει βγει εκτός Κίνας πάρα μόνο σε κάποιες αγορές έχει παραπάνω πωλήσεις από LG,Sony,HTC παγκοσμίως την κάνει μη σοβαρή εταιρεία για μερικούς. Δεν πειράζει ξυδακι. Και πριν προλάβετε να πείτε οτιδήποτε να πω ότι το βασικό μου κινητό είναι Samsung note 4.

george

Τσουρεκια με την xiaomi.αν δεν εχω λεφτα κ θελω ναυαρχιδα την αγοραζω 6 μηνες η αγοραζω περσινη.αλλα να δωσω 3,4 κατοσταρικα κ να μην εχω εγγυηση κ ελληνικη ευρωπαικη υποστηριξη αυτο κ αν ειναι δε σεβομαι τα λεφτα μου.κ εκτος απο τσουρεκια ειστε κ λογαδες εσεις οι xiaomi ειστε οι μονοι εξυπνοι ολοι οι υπολοιποι χαζοπουλια.

panosz75

@Kostas k.:
Τα 14 εκατομμύρια προπαραγγελίες αφορούν κυρίως υποψήφιους αγοραστές σε χώρες της Άπω Ανατολής, όπου μπορούν να δουν από κοντά τη συσκευή σε κάποιο κατάστημα, να τη σκαλίσουν, να την περιεργαστούν κλπ. Το 99% των αγοραστών παγκοσμίως θέλουν εγγύηση και σέρβις. Όταν η Xiaomi τα προσφέρει αυτά επίσημα στην Ευρώπη και στην Αμερική, θα δεις που θα πάνε οι τιμές της.

Tony Cool

Η Samsung επιτέλους παρουσίασε ένα αξιοπρεπές τηλέφωνο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Μην τρελαθούμε κιόλας, έπρεπε να το έχει παρουσιάσει πέρυσι αντί για το s6.
Η lg καινοτόμησε με τα αποσπώμενα αξεσουάρ και μακάρι να πιάσει, αλλά το τηλέφωνο αυτό καθεαυτο δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.
Αν και κάτοχος sony, και υπερμαχος της γνώμης ότι η σειρά Z είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στο android, αυτήν την εταιρεία δεν την καταλαβαίνω πλέον…δηλαδή το x αντικαθιστά το z5;;; Σοβαρά τώρα;
Γενικά δεν θα έδινα ευρώ για κανένα από τα παραπάνω όταν βγαίνουν κινητά όπως το huawei mate 8 η ακόμα και το Samsung A9 αν έρθει Ευρώπη, η ακόμα καλύτερα περσινά flagships που τα βρίσκεις πλέον στα μισά λεφτά και δεν υστερούν σχεδόν πουθενά (σε ορισμένες περιπτώσεις το αντίθετο).
Παιδιά ξυπνηστε και αγοράζετε έξυπνα και όχι ότι παπατζιλικι σας χωνουν με το ζορι στο λαιμό. Όσο για εσάς που κραζετε τα Κινέζικα χωρίς να έχετε ιδέα και χαλβαδιαζετε τα κορεατικα λες και είναι ελβετικοι χρονογραφοι έχετε τρομερή πλάκα!!!

george

Τι τους γραφεις μωρε θες να πεσουν να σε φανε τα ατομα ειναι πετροβολημενα,αγοραζουν κατι που κανει 400 ευρω χωρις καν να το εχουν δει απο κοντα η να το εχουν πιασει,αν παλι κατι παει στραβα γιατι μηχανημα ειναι αρχιναν τα κλαψοemail κ πισω το τηλ κ σε κανα 2 μηνες κ αν ισως το παρουν πισω με τα ταχυδρομια.κ δεν κραζουμε τιποτα ουτε χαλβαδιαζουμε τα κορεατικα αστειε.θα παρω κατι που πρωτα θα το πιασω θα δω κ τα αλλα κ σε περιπτωση που χρειαστω κατι θα εχω ενα μαγαζι κ εναν ανθρωπο να μιλησω.

panosz75

Κάτι που δεν ξέρω πόσοι το έχετε σκεφτεί. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να ρισκάρετε την αγορά μιας αδιάβροχης συσκευής που αν τυχόν τα φτύσει η μπαταρία, για να αλλαχτεί θα πρέπει να πάει στο σέρβις με ταλαιπωρία και καθυστέρηση, και με το ρίσκο να μην πετύχουν τη στεγάνωση οι ντόπιοι φωστήρες των τοπικών σέρβις (αρβάτο και δε συμμαζεύεται…) και εκεί που έχεις παραλάβει τη συσκευή και νομίζεις ότι εξακολουθεί να είναι αδιάβροχη, να σου πέσει κανένα ποτήρι νερό και να κλαις τα λεφτά σου; Μιλώ εκ πείρας έχοντας το Sony Xperia Z1 Compact, και στα ξεκούδουνα μου “χτύπησε” η μπαταρία, εμφανίζοντας το γνωστό πρόβλημα του ξαφνικού battery drain, και δε μου κάνει καρδιά να το στείλω στο σέρβις.
Συμβουλή από μένα: μακριά από unibody υλοποιήσεις, η μη αφαίρεση μπαταρίας από το χρήστη είναι τεράστιο μειονέκτημα. Μπορεί να μη σου τύχει ποτέ, αλλά αν σου τύχει να πρέπει να αλλάξεις μπαταρία και να αποχωριστείς τη συσκευή, είναι ό,τι χειρότερο.

JinTheGod

@Tony Cool

Τα ειπες ολα φιλος..!

@george

Επειδη οντως εχουμε πιασει Xiaomi στα χερια μας (και οχι μονο 1) και εχουμε πιασει και αλλα gadget της Xiaomi (powerbanks,action camera,κτλπ,κτλπ) γιαυτο και μιλαμε!Εσεις που τα βλεπετε μονο στο ιντερνετ καθιστε με τα Ελβετικα Samsung που τα υλικα τους προερχονται απο τον Αρη και η τελικη υλοποιηση πραγματοποιειται στο Φεγγαρι!Οποτε ασε με εμενα το χαζοπουλι με το xiaomi μου και κατσε εσυ το προβατο με το samsung σου.

panosz75

@JinTheGod:
Αν είσαι τόσο τυχερός ώστε ό,τι συσκευή έχεις πάρει από Κίνα να μη σου χρειάστηκε ποτέ σέρβις, προφανώς είσαι η εξαίρεση. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Δεν είπε κανένας ότι τα Xiaomi ή τα Oppo ή τα OnePlus είναι σκάρτα μηχανήματα. Ότι δεν έχουν επίσημο σέρβις λέμε, πράγμα που για πολύ κόσμο είναι τεράστιας σημασίας προκειμένου να προβούν σε αγορά ή όχι.

JinTheGod

@Panosz75

Μα εκει θελω να καταληξω φιλε μου..και δεν ηθελα καν να ξεφυγει τοσο η συζητηση.Οτι το Poll πολυ απλα επρεπε να εχει μεσα και το Mi5.Γιατι λεει να ψηφισουμε ποιο θεωρουμε καλυτερο αναμεσα σε αυτα και οχι ποιο θα αγορασουμε!Για το θεμα της αγορας υπαρχουν απειροι παραγοντες για τον καθενα ξεχωριστα που επιλεγει τι συσκευη θα παρει στο τελος.

panosz75

@JinTheGod:
Σε αυτό που λες συμφώνησα εξαρχής. Θεωρώ ότι κανένας έχων σώας τας φρένας εν έτει 2016 δε θέλει να σκάει 700άρια και 800άρια σε μήλα και σάμμυ και htc μόνο για τη μόστρα του (καλά, βέβαια στο ελλαδιστάν υπάρχουν κι αυτοί), όταν μπορεί να δώσει 200-300-400 ευρώ και να κάνει τη δουλειά του εξίσου καλά και ίσως και καλύτερα. Κατ’ εμέ θα έπρεπε να υπάρχει και το Xiaomi Mi5 ή κάποιο άλλο μοντέλο σαν 4η επιλογή στο poll, ή ακόμα και σαν 3η επιλογή στη θέση του Xperia X Performance.

Kostas k.

@ George προφανώς έχουμε διαφορά στον τρόπο αντίληψης. Για σένα μπορεί να μετράει η εγγύηση και καλά κάνεις. Για υποστήριξη δεν θα το σχολιάσω καν (ειδικά για την Samsung που ακόμα είναι με lollipop οι περσινές ναυαρχιδες της και σε λίγο καιρό βγαίνει η N preview από την Google). Να στο πω κι αλλιώς προτιμώ να πάρω 2 mi5 στην τελική στα λεφτά που θα πάρεις εσύ το s7 και να έχω το ένα καβατζα, πάρα να σκάσω 750€ και περιμένω την κάθε αρβατο αν πάθει κάτι το s7 μου να μου μου λέει ότι έχει πάρει υγρασία η πλακέτα και να με αφήνει παγωτό. Γιατί για τέτοια υποστήριξη μιλάμε.

leondim77

Galaxy S7 edge!
Βασικά γιατί την Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου.
Μετά από πολλά χρόνια με το xperia z το S7 έχει όλα όσα χρειάζομαι.
Δεν αλλάζω συχνά τηλέφωνα και το μόνο που με κάνει να αλλάξω τώρα το xperia z είναι η μπαταρία που έχει αρχίσει να πέφτει. Μου αρέσει πολύ και το καινούριο xperia xp απλά πήρα το samsung για αλλαγή στο design.
Στα xiaomi δεν μου αρέσει η οθόνη και έχω δει πολλά. Κατά τα άλλα το Μι5 είναι απίστευτο για τα λεφτά του!

simon

next poll iphone 6s-6s plus με τον νικητη.

christoforos

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ marshmallow ΣΤΟ S6 EDGE

Λαζαρος

τρεις μηνες μετα το lg g3 η μεχρι πριν δεκα μερες ναυαρχιδα της sumsung παιρνει το marshmallow και σιγουρα με πολλα bugs. μπραααααααβο

christoforos

λαζαρε@ σπερνει απο ταχυτητα και η μνημνη ειναι πια στο 55% , τωρα για το lg g4 μην ξεχνας περναν το marshmallow και δεν ξαναμπουταρανε χαχαχαχαχα

panosz75

@christoforos:
Προφανώς δεν έχεις μάθει ότι όλα τα G4 που εμφάνισαν πρόβλημα, επισκευάστηκαν δωρεάν. Εν ολίγοις τσάμπα χαίρεσαι.

george

HTC ONE M10 η HTC 10 οπως και να το λενε !!!

ChrisG

ποιός είναι ακριβώς ο μεγάλος αριθμός bugs που είναι και σίγουρος του marshmallow;μπορούνε αυτοί που το αναφέρουν να μου τον απαριθμήσουν και σε πόσες συσκευές συναντάται;

christoforos

panos75@αα παλι καλα!!! ευτυχώς που δεν σας ειπαν να τα πετάξετε και σας τα φτιάξανε

panosz75

@christoforos:
Εμένα αγαπητέ δεν “μου” έφτιαξαν τίποτα, για τον απλό λόγο ότι δεν έχω LG. Απλά παρέθεσα την πραγματικότητα, την οποία έκανες γαργάρα. Εσύ όμως γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ; Ούτε υπάλληλος της Samsung να ήσουνα (ή μήπως είσαι;;; )

vtag

Xiaomi Mi 5 φυσικαααα!!!

Μιχάλης

Νομίζω οτι απο αυτά τα μοντέλα καλύτερο είναι το Samsung αλλά πιστεύω οτι η sony ετοιμάζει κάτι πολύ πιο δυνατό απο όλες τις άλλες εταιρείες!!!Προσέχετε την Sony είναι πολύ δυνατή και κανένας δεν την περιμένει!

Γιωργος

G5 δαγκωτο ρε παιδια,αλλα ξεχασα εσεις οι Αθηναοι προτιματε οτι ειναι στην μοδα και ακουγετε,αρα s7

παπαροκας tiamat

Ρε γιωργο ποιοι Αθήναιοι!? Ολοι απτα χωρια μας ηρθαμε

jimo

galaxy s7 μονο και μονο για την οθονη amoled αν ειχε κα ιτο lg ειναι ποιο πρωτοποριακο και θα το προτημουσα !

ChrisG

το s7 έχει Super amoled παιδιά.η amoled σκέτο είναι άλλη και πιο παλιά.λεπτομέρεια ναι μεν αλλά έχει ουσία.

steliosg

αν ελεγα το lg g5 για το ir blaster…πειραζει?

Andreas

Αν έλεγα G5 για το FMradio … πειράζει;

mpampis

Galaxy S7 edge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τρελενομαι!!!!!!!!!!!!!!

Sotiris

Το S7 παίζει μόνο του μπάλα φέτος. Άψογο σε όλα τα επίπεδα. Οτι φτάνουν κάποιοι να επιλέξουν το G5 για ir blaster ή fm είναι μεν σεβαστό αλλά λέει πολλά.

Solon

Xperia Z5 Premium
1. Γιατί το γυαλί δίνει απίστευτη αίσθηση πολυτέλειας πολύ ανώτερη από το μέταλλο.
2. Γιατί έχει την καλύτερη κάμερα σε specs.
3. Γιατί είναι και δίκαρτο άμα λάχeι και έχει και microSD
4. Γιατί έχει την οθόνη με την μεγαλύτερη ανάλυση και 0,5′ μεγαλύτερη από το Χ Performance.
5. Γιατί η Sony δίνει στις ναυαρχίδες της ενημερώσει για 2,5 χρόνια χωρίς να τα κάνει να σέρνονται (βλέπε Samsung)
Και τέλος γιατί από όλες τις εταιρίες που έχω δουλέψει είναι η μόνη που σέβεται αυτούς που τις σκάνε τα 700άρικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.